2010 Temmuz Anneleri : )

haklısın canım bazen elinde olmuyor insanın. sen stres yapmasan da tepene biniyorlar. şu zamana bitmesi lazım diye. sonuçta ekmek parası dediklerine uymak zorunda kalıyorsun. benim bu sancı rahimle ilgili değilmiş bağırsak ve böbreklerle ilgiliymiş.bişekilde spazm oluşmuş karında.neyse ki geçti. böyle idare edicez bakalım. aman kabızlığa ve gaz sorununa dikkat edelim kızlar insanı hastanelik ediyormuş valla.

misscim tokluk degerın ıse ıı 140 sınır.benım 142 cıktı tekrar edıldı 100 gr daha verdı o ıı cıktı cok sükür.ama kan verene kadar damarımı falan patlattılar heryerım delık desık oldu damar yolu accılması hıc enlık dııl.

Gözünaydın Miskapris güzelmiş şeker sonucunda...
Kolay gelsin işlerinde de...

benımde amelıyat oldugumdan berı sag bacagım cok sızlıyor offf dün dayanamadım aartık sankı romatızmaa agrısı gıbı bıde dıkıslerımın bır ısmı düsmedı ya ıkı hafta oldu halbuki.

ayy ben dün yaptırdım şeker yuklememii ve rutın tetkıklerii. almadım sonucunu..dr.önemlı bişe olursa ben ararım dedii.aramadıgına göre. iyi demekkı ama ..merak ettım şımdı sonuçları gitsemmı naapsaam..

hamılelık zormus dün bır aarkadsımla konustum annesıgıl dokuz kardes o doguran nasıl dayandı acaba?

günaydın kızlarr... bende şimdi hastaneden geldim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı öğleden sonrada sonucunu alıcam umarım ii çıkar sonuçlar, kendimi çok yorgun hissediyorum bugün.

canım günaydın umarım iyi haberlerini alırız öğleden sonra,havadan mı anlayamadım ama bende yorgunum şu iki gündür.bir de yani son aylara girdik gittikçe ağırlaşıyoruz ama çalıştığımız için dinlenemiyoruz :çok üzgünüm:

önemlı bısey görse arardı benımkı sınırı gecınce dr arada hemen tekrarlayalım dıye ama ıcıne sınmedı ıse sen ara.

Telefonla öğrenemiyormusun Elfida bi şansını dene istersen...

evde oluncada uyusuk uyusuk gezzıyosun ben öyleyım yanı ıs yapasım gelmıyor zorla yapıyorum dün cok hamarattım yemek pasta falan yaptım camasır topla katla falan derken bayg yorulmusum.

en iyisini yaparsın canım

annem de bana dalin kullanmış hiç hatırlamıyorum ama bir arkadaşım yakıyo ben kullanamadım oğluma dedi ohaoldumsmile

Günaydın herkese :asigim: Magnesium diasporali SGK karşılıyor denizcim..

Çok geçmiş olsun canım.Magnesium çok küçük kasılmalar ve kramplarda işe yarıyor..Kasılmalar için ben dil altı nidilat kullanıyorum..İlk başlarda çok kötü baş ağrısı yapmıştı ama çok hızlı etkili..

en iyisini yaparsın canım

Saol canım...

annem de bana dalin kullanmış hiç hatırlamıyorum ama bir arkadaşım yakıyo ben kullanamadım oğluma dedi ohaoldumsmile

Bende küçükken dalin kullanmışım..Hatta hatırlıyorum banyo yapmadan önce şarkısını söylerdim muhakkak:roflol:

Ben sebamed ürünleri almayı düşünüyorum..Bizde bebeğin göbeği düştüğü günden itibaren bebek her gün yıkanır,vücudu yağlanır..Yeğenime aynen böyle uyguladık..Ne konak,ne pişik,vs olmadı çok şükür..

Ankara da yaşayan arkadaşlar ,Ankara'da ssk yı karşılayan iyi bir özel hastane biliyor musunuz??

canım akropol var..ben birkaç kere gittim..memnunda kaldım
ama benim riskli gebelik olduğu için hacettepede bi prof un özeline gidiyorum
medicana var ama o tam karşılamıyor heralde..

herkese günaydın bu aradaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…