canım ya geçmiş olsun a.s.
7. aydan itibaren kasılmalar yalancı sancılar olabilir diye okumuştum ama senin baya uzun sürmüş...
çok şükür bebeğin sağlığı yerindeymiş aman dikkat canım yorma kendini çok fazla ne yaparsak yapalım ne iş biter ne sorumluluk azalır onun için biraz kendini biraz da bebeğini düşün ve elinden geldiğince yorma ikinizi...
Günaydın herkese....
Bugün çok kalamayacağım belki öğleden sonra girerim.
Okulda müfettişler var.Çok yoğunuz.
Dün şeker yüklememi yaptırdım herşey normal çıktı.Sonuç 93.
Darısı Yaptırmayan arkadaşların başına.
Herkese hayırlı günler....
günaydın kızlarr... bende şimdi hastaneden geldim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı öğleden sonrada sonucunu alıcam umarım ii çıkar sonuçlar, kendimi çok yorgun hissediyorum bugün.
ayy ben dün yaptırdım şeker yuklememii ve rutın tetkıklerii. almadım sonucunu..dr.önemlı bişe olursa ben ararım dedii.aramadıgına göre. iyi demekkı ama ..merak ettım şımdı sonuçları gitsemmı naapsaam..
ayy ben dün yaptırdım şeker yuklememii ve rutın tetkıklerii. almadım sonucunu..dr.önemlı bişe olursa ben ararım dedii.aramadıgına göre. iyi demekkı ama ..merak ettım şımdı sonuçları gitsemmı naapsaam..
canım günaydın umarım iyi haberlerini alırız öğleden sonra,havadan mı anlayamadım ama bende yorgunum şu iki gündür.bir de yani son aylara girdik gittikçe ağırlaşıyoruz ama çalıştığımız için dinlenemiyoruz :çok üzgünüm:
Yazarım ama fiyatlarını bilmiyorum canım çünkü halamız aldı bizimkileri..Kağan dan almış indirim olduğunu görünce neredeyse yarı yarıyaydı bende aldım dedi..Şampuan,sabun ve pişik önleyici kremini almış...Losyon yada bebe yağı almayı düşünmüyorum ben zeytinyağı sürücem kızıma...
Kızlar bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz.
Bu hafta BİMe dalinin ürünleri geliyor.Çantasıyla.Benim bebekliğimde de vardı hala var.
Ve ben çok severdim dalin şampuanımı sizce Dalin nasıldır?
Fiyatta gayet uygundu.
Magnesium diasporali SGK karşılıyor denizcim..Evt paket paket toz halinde..günde 1 tane içiyorum..Doktorum bunu verdi.
benim midemi bulandırmıyor.Bir dikişte içiyorum..
Sanırım SGK karşılamıyor bunu, ilaçlarımı eşim almıştı bir kısmını SGK karşılamadı demişti ama ben sormadım hangisi diye budur belki.
kızlar günaydın umarım herkes iyidir. ben kendimden bilgi verip çıkıcam.ara ara girip bakarım tekrar işler felaket yoğun. dün ben baya bir sancılandım. hastaneye gittim.sabah 9 gibi. nstye bağladılar kasılma çıkmadı.vajinal yoldan rahim ağzına baktılar bi açılma yok normal. kabızlığa bağlayıp lavman yaptılar. büyük tuvaletime çıktım yattım dinlendim ama sancım geçmedi. sonra buscopan iğne yaptılar eve geldim uyudum. uyandım ki sancı devam ediyor daha da artmış. tekrar hastaneye gittik eşimle bu sefer böbreklere baktılar. çok önemli bi durum çıkmadı böbreklerde de minoset iç gazlı şeyler yeme deyip eve gönderdiler. minoset içtim tekrar uyudum ve uyandığımda bayaa azalmıştı. gece 9 gibi de tamamen geçti. nedeni belirsiz bir sancıyla 12 saat kıvrandım yani. umarım tekrar etmes. bugün işteyim yine. ve iyiyim çok şükür ama bayaa korktum. benden böyle işlerim acaip yoğun. bilmiyorum yorgunluk stres belki onlar da etkilemiştir. neyse umarım hepiniz iyisinizdir. çok şükür bebeğim iyiymiş. cumartesi günü tekrar çağırdı doktor ölçümleri yapılacak ve şeker testi tekrarlanacak. neyse hepinize sağlık diliyorum.bi ara geçmişi okurum bu arada neler yapmışsınız diye.
en iyisini yaparsın canım
Saol canım...
annem de bana dalin kullanmış hiç hatırlamıyorum ama bir arkadaşım yakıyo ben kullanamadım oğluma dedi ohaoldumsmile
Bende küçükken dalin kullanmışım..Hatta hatırlıyorum banyo yapmadan önce şarkısını söylerdim muhakkak:roflol:
Ankara da yaşayan arkadaşlar ,Ankara'da ssk yı karşılayan iyi bir özel hastane biliyor musunuz??
canım akropol var..ben birkaç kere gittim..memnunda kaldım
ama benim riskli gebelik olduğu için hacettepede bi prof un özeline gidiyorum
medicana var ama o tam karşılamıyor heralde..
herkese günaydın bu aradaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?