2010 Temmuz Anneleri : )

bebegım hıckırıyor sımdı:)kaydirigubbakcemile3

hıçkırdığını nerden anlıyosundelikafaduldendelikafadulden
benimkide içerde bişiler yapıyor ama bi anlam veremiyorum..
birde kızlar benim kız yatarken belime kadar kayıyo..yan tarafımda resmen bu normal mi??
birde aynı anda hem sağda hem solda ,yani bir uçtan bir uca hareket hissediyorum..
heralde kızım yan yatıyo ve elleri ayakları diyorum bi anlam veremedim
nefertiti sen bilirsin Dyerimseniben

günaydın herkese... nasılsınız güzel anneler..

biz iyiyiz bol bol göbeğim kaşınıyor karnımın derisi gerildi gerildi acıyor ve kaşınıyor.

bende magnezyum kullanmaya başladım henüz 2 kere denedim 2 gün arayla. sanırım artık hergün kullanmaya başlayacağım..

Magnesium diasporali SGK karşılamadı sanırım 6,5 tl fark almazlardı karşılasaydı...

2 tane uzun 20 li paket toplamda 40 adet varmış içinde

günaydın aysecım hosgeldın.

Hoşbuldum canım:1hug:

Benim sıpalar da bu günlerde eskiye nazaran daha da hareketlendiler sanki..Bazan dinleniyorlar..Hiç hareket hissetmediğim bir anda eşim arıyor telefonla bir sıkıntın var mı,hareket ediyorlar mı diye soruyor.Yok diyorum şu an bir hareket...Bunu der demez 2 sn içinde hareket etmeye başlıyor eşek sıpaları..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sonbaharcım magnesium diasporal şaseyi SGK nın karşıladığına eminim.1 kutuyu karşılar ancak..2 . kutuyu karşılamaz.Bir kutu içinde 20 tane var..Ben 12. haftadan beri kullanıyorum çünkü...

doktora gıttıgımızde ultrasonla bakarken söylemıstı dr hıckırıyor dıye ozaman ögrendım hıckırmasının nasıl oldugunu.böyle kalp atısı gıbı ıcınde atıyor elını koymadan hıssedıyorsun.benımde yan yatınca belıme kayıyor bıde döndügünü hıssedıyorsundur böyle ıcımde resmen deprem oluyor.hem bası hem ayagını aynı anda döndündükten sonra yerlesırken hıssedıyor olabılırsın.

Sonbaharcım magnesium diasporal şaseyi SGK nın karşıladığına eminim.1 kutuyu karşılar ancak..2 . kutuyu karşılamaz.Bir kutu içinde 20 tane var..Ben 12. haftadan beri kullanıyorum çünkü...

adı fixcal efervesanmış benimkinin. ayy üşenmedim gidip baktım ayşecim fiyat küpürünüde almışlar ama aynı zamanda 6,5 tl ücret almışlardı bilmiyorumki wallahi bende sormadım çünkü çok sıkışmıştım biran önce alıp wc ye gitme düşüncesi vardı aklımda.. kaydirigubbakcemile3 çok sık wc ye gidiyorum saatte 1 desem yeridir.

kızlar çatlaklar için ultrason jelını duydunuzmu???bana doktorumun hemşiresi söyledi..hem eskı çatlaklara hemde yenısıne iyi gelıomuş..aldım ben medıkalden kullanacagım bakalım nolucak

saglık ocagı yada dıger saglık kuruluslarından sımdı para kesılıyorya o olabılır bıde ılacın yüzdesı kesılıyor bır kısmını alıyor bızden oda olabıır canım.hosgeldın bu arada.

Canım, google da o ilacı yazarsan bazı ilaç sitelerinde ilacın hem prespektüsünü hem de piyasada satış fiyatını bulabilirsin..:1hug:

Evet belli bir yüzde alıyorlar,o Allahın emri zaten..:))

kızlar çatlaklar için ultrason jelını duydunuzmu???bana doktorumun hemşiresi söyledi..hem eskı çatlaklara hemde yenısıne iyi gelıomuş..aldım ben medıkalden kullanacagım bakalım nolucak

yenı duydum canım daha önce duymadım bana dr kakao yagı dedı bırtek.

magnesıum da rahım kaslarını gevsetmeye yardımcıymış.aynı zamanda bütün kasların gevşioo.krampları önluyormuş.hemde yatıştırıcı sakınleştırıcı olarak kullanılıyormuş.geç bile kalmışım içmeye..

çok hafif kasılmalar için işe yarıyor..

yenı duydum canım daha önce duymadım bana dr kakao yagı dedı bırtek.

kakao yağının kokusu bnm midemi bulandırıyor yaa..ama yınede suruyordum.belkı faydası olmustur.henuz yırtılma yok sizlerde varmı???ultrason jelıde çok ucuz denemekle hiç bir şey kaybetmeyiz bence 3 lıra ya aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…