bebegım hıckırıyor sımdı:)kaydirigubbakcemile3
günaydın aysecım hosgeldın.
günaydın herkese... nasılsınız güzel anneler..
biz iyiyiz bol bol göbeğim kaşınıyor karnımın derisi gerildi gerildi acıyor ve kaşınıyor.
bende magnezyum kullanmaya başladım henüz 2 kere denedim 2 gün arayla. sanırım artık hergün kullanmaya başlayacağım..
Magnesium diasporali SGK karşılamadı sanırım 6,5 tl fark almazlardı karşılasaydı...
2 tane uzun 20 li paket toplamda 40 adet varmış içinde
Ankara da yaşayan arkadaşlar ,Ankara'da ssk yı karşılayan iyi bir özel hastane biliyor musunuz??
Hoşbuldum canım:1hug:
Benim sıpalar da bu günlerde eskiye nazaran daha da hareketlendiler sanki..Bazan dinleniyorlar..Hiç hareket hissetmediğim bir anda eşim arıyor telefonla bir sıkıntın var mı,hareket ediyorlar mı diye soruyor.Yok diyorum şu an bir hareket...Bunu der demez 2 sn içinde hareket etmeye başlıyor eşek sıpaları..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOT
zaten hep öyle olurya kücükken babam gelırdı yaramazlık yapmazdık annem sıkayet ederdı durmuyorlar dıye babamız gıdınce kavgaya baslardık.senınkıler sımdıden bunu yapıyorlar.kaydirigubbakcemile3
Sonbaharcım magnesium diasporal şaseyi SGK nın karşıladığına eminim.1 kutuyu karşılar ancak..2 . kutuyu karşılamaz.Bir kutu içinde 20 tane var..Ben 12. haftadan beri kullanıyorum çünkü...
Hoşbuldum canım:1hug:
Benim sıpalar da bu günlerde eskiye nazaran daha da hareketlendiler sanki..Bazan dinleniyorlar..Hiç hareket hissetmediğim bir anda eşim arıyor telefonla bir sıkıntın var mı,hareket ediyorlar mı diye soruyor.Yok diyorum şu an bir hareket...Bunu der demez 2 sn içinde hareket etmeye başlıyor eşek sıpaları..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOT
zaten hep öyle olurya kücükken babam gelırdı yaramazlık yapmazdık annem sıkayet ederdı durmuyorlar dıye babamız gıdınce kavgaya baslardık.senınkıler sımdıden bunu yapıyorlar.kaydirigubbakcemile3
Öyle gibi görünüyor valla kaydirigubbakcemile3 Bir de merak ettiğim acaba içerde birbirlerinin varlığını keşfetmişler midir artık CADIARZU
adı fixcal efervesanmış benimkinin. ayy üşenmedim gidip baktım ayşecim fiyat küpürünüde almışlar ama aynı zamanda 6,5 tl ücret almışlardı bilmiyorumki wallahi bende sormadım çünkü çok sıkışmıştım biran önce alıp wc ye gitme düşüncesi vardı aklımda.. kaydirigubbakcemile3 çok sık wc ye gidiyorum saatte 1 desem yeridir.
adı fixcal efervesanmış benimkinin. ayy üşenmedim gidip baktım ayşecim fiyat küpürünüde almışlar ama aynı zamanda 6,5 tl ücret almışlardı bilmiyorumki wallahi bende sormadım çünkü çok sıkışmıştım biran önce alıp wc ye gitme düşüncesi vardı aklımda.. kaydirigubbakcemile3 çok sık wc ye gidiyorum saatte 1 desem yeridir.
Öyle gibi görünüyor valla kaydirigubbakcemile3 Bir de merak ettiğim acaba içerde birbirlerinin varlığını keşfetmişler midir artık CADIARZU
ayy cok heyecanlı bırbırlerının yanaklarını sıkıp fıstık alsınlar sevımlı seyler.
saglık ocagı yada dıger saglık kuruluslarından sımdı para kesılıyorya o olabılır bıde ılacın yüzdesı kesılıyor bır kısmını alıyor bızden oda olabıır canım.hosgeldın bu arada.
kızlar çatlaklar için ultrason jelını duydunuzmu???bana doktorumun hemşiresi söyledi..hem eskı çatlaklara hemde yenısıne iyi gelıomuş..aldım ben medıkalden kullanacagım bakalım nolucak
ayy cok heyecanlı bırbırlerının yanaklarını sıkıp fıstık alsınlar sevımlı seyler.
Ya da biri birinin kafasına öteki bacağına mı patlatıyor,kimbilir..İçerde şenlik mi var yoksa kavga mı kaydirigubbakcemile3
magnesıum da rahım kaslarını gevsetmeye yardımcıymış.aynı zamanda bütün kasların gevşioo.krampları önluyormuş.hemde yatıştırıcı sakınleştırıcı olarak kullanılıyormuş.geç bile kalmışım içmeye..
yenı duydum canım daha önce duymadım bana dr kakao yagı dedı bırtek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?