canım akropol var..ben birkaç kere gittim..memnunda kaldım
ama benim riskli gebelik olduğu için hacettepede bi prof un özeline gidiyorum
medicana var ama o tam karşılamıyor heralde..
herkese günaydın bu aradaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de akropol e gıdıyorum bulent bey e cokda memnunum
yırtılma yada çatlaklar başladımı..kaçıncı ayda oluşuyor acaba
kızlar çatlaklar için ultrason jelını duydunuzmu???bana doktorumun hemşiresi söyledi..hem eskı çatlaklara hemde yenısıne iyi gelıomuş..aldım ben medıkalden kullanacagım bakalım nolucak
kızlar bebe yağı da iyi geliyormuş
meraba kızlar nasılsınız benim biraz başım agrıyor.bu gun kontolumuz var oglumu gorucem ınşallah acaba 1kg olmuşmu?
kızlar bebe yağı da iyi geliyormuş
meraba kızlar nasılsınız benim biraz başım agrıyor.bu gun kontolumuz var oglumu gorucem ınşallah acaba 1kg olmuşmu?
kızlar yaa magnezyum ilacı şekerlimi diye sordum kullanan arkadaşlar cvp verebilirler mi acaba boshayallersmile
meraba canım.evet cok mutluyum oglumu gorucem bu gun.saat de gecmek bilmiyor zaten.canım benim tşk ederim.opuyorumnanaktanOyacım merhaba..ne güzel oğlunu görüceksin bence heyecandandır başının ağrısı...Güzel haberlerini bekliyoruuzzz
Bence olmuştur:asigim:
Canım bende anne adayıyım.15 yıldır bu özlemle bekliyordum.birgün bu kadınlar kulubünde gezinirken bir numara bırakmıştı bir arkadaş onun önerisi üzerine aradım o kadar içten ,o kadr ciddi o kadr samimiydi hemen başladık..şimdi anne adayıyım,numarası bu ................... sizde arayın...maddi manevi yardımcı oluyor.ilaçda yardım cı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?