2010 Temmuz Anneleri : )

ben de akropol e gıdıyorum bulent bey e cokda memnunum

Teşekkür ederim kızlar...

Ben susam yağı kullanıyorum,Tüylenme yapmadı..Susam yağı ile buğday yağı karışımını da çok öneriyorlar..

kızlar magnezyum çok şekerli bişey mi. ben çayı kahveyi şekersiz içerim kola ağzıma sürmem meyve suyu bile içemem çok şekerli olduğu için. dr. geçen kontrolümde calsiyum yazmıştı acayip şekerli içemedim sonra yarım limon sıkarak içmeyi denedim eh işte. banada bu defa magnezyum yazacak olursa en azından bileyim de şekerli bişeyse tabletini yazın derim eyvahedigeldismile

kızlar çatlaklar için ultrason jelını duydunuzmu???bana doktorumun hemşiresi söyledi..hem eskı çatlaklara hemde yenısıne iyi gelıomuş..aldım ben medıkalden kullanacagım bakalım nolucak

ben hiç duymadım canım ama kullanamam heralde yağ daha mantıklı geliyo

Magnesiumun şasesi daha iyi..Pastili saatlerce erimiyor ağızda.Çok rahatsız edici..

meraba kızlar nasılsınız benim biraz başım agrıyor.bu gun kontolumuz var oglumu gorucem ınşallah acaba 1kg olmuşmu?

kızlar bebe yağı da iyi geliyormuş

Bende bebe yağı kullanıyordum şimdiye kadar ama yeterli gelmez artık dedi doktor.O zaten bebek ciltleri için dedi..Başka bir losyon verdi ama oda 65.-TL almadım.Şimdi badem yağı dalan alıcam bakalım çatlamaya başladı kasıklarım kaşınıyor pul pul oldum:1ninca:

merhaba kızlar.. işler çok yoğun benim.. size pek katılamıyorum ama.. sürekli takip ediyorum.! çatlaklardan söz açılmışken tutamadım kendimi.. benim göğüslerim fecii çatladı ya harita gibi oldular inşallah ilerde geçer şimdilik başka yerimde bişi yok gibi görünüyor..birde böyle sertte değiller çok yumuşadılar..! mafoldumben

meraba kızlar nasılsınız benim biraz başım agrıyor.bu gun kontolumuz var oglumu gorucem ınşallah acaba 1kg olmuşmu?

Oyacım merhaba..ne güzel oğlunu görüceksin bence heyecandandır başının ağrısı...Güzel haberlerini bekliyoruuzzz

kızlar yaa magnezyum ilacı şekerlimi diye sordum kullanan arkadaşlar cvp verebilirler mi acaba boshayallersmile

selam güzel anneler.

temizlik yapıyorum salonu ve mutfağı ancak halledebildim. pilim bitti valla fena yoruldum. azıcık dinleneyim dedim.

siz neler yapıyorsunuz bakalım?

bu arada çatlaklardan bahsetmişsiz benim de doktorum bir losyon verdi 60 liraydı galiba ama küçücük bişey doğuma kadar herelde ondan bir 5 tüp biter. bende onun için badem yağı alıp onu sürmeyi düşünüyorum.

bebe yağı tek başına bana yetersiz geldi.. hep sürdüm hemde pehlivan gibi yağlandım bütün vücuma sürdüm sadece karnıma değil.. daha 6 aya yeni grdim biliyorsunuz. fakat 2-3 gündür uyuz olmuşcasına karnımın yan tarafları kaşınıyor ve derim inanılmaz acıyor. baktım çatlamaya başlamış derim kurumuş. sabahtan beri inanın 3 kez arko nem vücut sürdüm ve akşama kadarda sürücem nemlendikçe rahatlıyor derim şuan kaşıntı azaldı acıma ise tamamen geçti.. ben çok korktum çatlamaktan değil tabi herkes gibi bende çatlamak istemem ama çatlamaktan ziyade beni kaşıntısı ve verdiği acı ürküttü senağlama

Sanırım yanlış yere yazdınız..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…