2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar günde 2 bardak süt içiyormusunuzz..
Canım içmeye çalışıyorum,içemezsem ayran içiyorum.Bir de nestlenin çocuk büyüme sütü içmeye çalışıyorum..Çok faydalıymış hamilelikte..Bu sitede bir arkadaşın yazısından okumuştum,ordan aklımda kaldı..Hamilelikte bebeğin gelişmesinde,kilo almasında çok yararını görmüş.doktoruna söylemiş.Doktorlar da önermeye başlamışlar diğer anne adaylarına..
devuşka kız demek canım guzle deyil.eet kızmadan kızlar kapatalım bu ruscayıda.olumunekankayizsmile

Ay evet,krasiva idi güzel demi..neyse,tamam kapatalım canım..:1hug:

Arada şey yapıyorum ben, ara öğün olarak:
1 kase yoğurdun içine taze meyve doğrayın(5-6 adet çilek mesela) hem faydalı hem douyurucu..
Çok seviyorum ben bunu.

Beslenme uzmanı tavsiye etmişti..

yok ben bi bardak iciyorum oda sabahları yanii

Evet canım...

Ben artık iki bardağa çıkardım doktorum o şekilde içmemi söyledi.Gün içinde ayran ve yoğurtta tüketiyorum ama iki bardak sütümü de ihmal etmemeye çalışıyorum.Bende gündüz işyerinde küçük paket sütlerden içiyorum Pınarın organik olanını denedim büyüme sütünü denedim ama tadı daha tatlımsı geldi çokta hoşuma gitmedi açıkçası...

Ben içmiyorum daha doğrusu sütü pek içmiyorum.
Ama peynir ve yoğurtla aram süper.

Arada şey yapıyorum ben, ara öğün olarak:
1 kase yoğurdun içine taze meyve doğrayın(5-6 adet çilek mesela) hem faydalı hem douyurucu..
Çok seviyorum ben bunu.

Beslenme uzmanı tavsiye etmişti..

Başlarda bende içmiyordum ama şimdi iki bardağa çıkardım Deniz..Güzel fikir meyveli yoğurt gibi denemek lazım.Teşekkürler canım...

Ben sade süt içemem zaten oldum olası..içine bal koyuyorum bir de kakao..

Annem bir de ben çocukken çiğ yumurta da kırıp koyuyordu süt bardağının içine..ıyyyyyyyyyy..şimdi asla içmem tabi...Her gün koca bir bardak içiyordum sabah..anaokuluna gitmeden önce ..

sütten daha fazla kalsiyum kaynağı brokoli var arkadaşlar süt içemeyen onu yemeye öalışsın ben de oğlumda tiksindim sütten dr bana bunu önermişti hatta sütün brokolinin yanında adı bile okunmaz demişti...:)

doğrusu ben sadece yatmadan önce 1 bardak içiyorum ona bile tahammülüm azaldı. 2 bardağa kendimi zorlarsam hepten bırakırım diye denemiyorum.
ay kızlar içime fenalık geldi. ben önceden 0 calsiyumla yaşıyormuşum onu farkettim şimdi aldıklarım yeter artar bile diyip kendimi teselli ediyorum. yöntem süper dimi lmaz:

canım sabah eşimi işe yollarken bir kase tahil gevreğini sütle yiyorum 1 su bardağına yakın süt koyuyorum. sonra saat 11 gibi kahvaltı yaparken 1 kupa süt içiyorum. tabi peynirde yiyorum. akşamlarıda genelde arada bir aksatsamda 1 kase yoğurt yiyorum. 2 şişede maden suyu içiyorum. ben kalsiyuma çok önem veriyorum (tabi demirede) kayınvaldemde, halamda kemik erimesi var ikiside sütü hiç önemsemediklerini söylüyorlar. eltim hamilelik boyunca hiç önemsemedi şimdi dişleri ağrıyor özellikle hamilelikte geceleri sürekli bacaklarına kramp girdiği için çok rahatsız olduklarını anlattılar geçen gün. neden kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden. bunları duydukça iyiki dikkat etmişim diye seviniyorum.

bende hiç süt içmiyorum içemiyorum çünkü.

10 yaşımdan beri ağzıma süt sürmüşlüğüm yoktur. ama peynir yoğurt çok iyi yiyorum. inşallah yeterli olur.

yaaaa hamilelikten önce brokoliyi çok severdim yemeklerin yanına sarımsaklı yoğurtla yapardım eşimde çok severdi ama hamileliğin başında bir tiksindim halende yiyemedim (

aaa o zaman çok iyi ben brokoliyi çok severim haftada birde yerim zaten içim rahatladı valla.

süt içmediğim için vicdan azabı duyuyordum.

gle güle kullan canın internetten bende bu modele bakmıştım . güzel model gerçekten. sende internetten mi sipariş verdin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…