Canım içmeye çalışıyorum,içemezsem ayran içiyorum.Bir de nestlenin çocuk büyüme sütü içmeye çalışıyorum..Çok faydalıymış hamilelikte..Bu sitede bir arkadaşın yazısından okumuştum,ordan aklımda kaldı..Hamilelikte bebeğin gelişmesinde,kilo almasında çok yararını görmüş.doktoruna söylemiş.Doktorlar da önermeye başlamışlar diğer anne adaylarına..Kızlar günde 2 bardak süt içiyormusunuzz..
devuşka kız demek canım guzle deyil.eet kızmadan kızlar kapatalım bu ruscayıda.olumunekankayizsmile
Kızlar günde 2 bardak süt içiyormusunuzz..
yok ben bi bardak iciyorum oda sabahları yanii
Canım içmeye çalışıyorum,içemezsem ayran içiyorum.Bir de nestlenin çocuk büyüme sütü içmeye çalışıyorum..Çok faydalıymış hamilelikte..Bu sitede bir arkadaşın yazısından okumuştum,ordan aklımda kaldı..Hamilelikte bebeğin gelişmesinde,kilo almasında çok yararını görmüş.doktoruna söylemiş.Doktorlar da önermeye başlamışlar diğer anne adaylarına..
Ben içmiyorum daha doğrusu sütü pek içmiyorum.
Ama peynir ve yoğurtla aram süper.
Arada şey yapıyorum ben, ara öğün olarak:
1 kase yoğurdun içine taze meyve doğrayın(5-6 adet çilek mesela) hem faydalı hem douyurucu..
Çok seviyorum ben bunu.
Beslenme uzmanı tavsiye etmişti..
sütten daha fazla kalsiyum kaynağı brokoli var arkadaşlar süt içemeyen onu yemeye öalışsın ben de oğlumda tiksindim sütten dr bana bunu önermişti hatta sütün brokolinin yanında adı bile okunmaz demişti...:)
sütten daha fazla kalsiyum kaynağı brokoli var arkadaşlar süt içemeyen onu yemeye öalışsın ben de oğlumda tiksindim sütten dr bana bunu önermişti hatta sütün brokolinin yanında adı bile okunmaz demişti...:)
sütlü tatlılar da iyi gelir herhalde
:)
Kızlar kızımın odasını aldım, bakarmısınız nasıl sizce?
Aldıgım takım bunun pembe, eflatın ve baeyaz karısımı.. gerı kalan hersey bire bir aynısı.. önumuzdekı hafta eve gelınce onunda resmını yuklerım İNŞAALAHH ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12691642&posted=1#post12691642
Kızlar kızımın odasını aldım, bakarmısınız nasıl sizce?
Aldıgım takım bunun pembe, eflatın ve baeyaz karısımı.. gerı kalan hersey bire bir aynısı.. önumuzdekı hafta eve gelınce onunda resmını yuklerım İNŞAALAHH ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12691642&posted=1#post12691642
Annem bir de ben çocukken çiğ yumurta da kırıp koyuyordu süt bardağının içine..ıyyyyyyyyyy..şimdi asla içmem tabi...Her gün koca bir bardak içiyordum sabah..anaokuluna gitmeden önce ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?