Havuçda yedim, soğuk sütte içtim, şurupta içtim banamısın demiyor:umursamaz: cazır cazır yanıyor
Geçmiş olsun canım...
Havuç yemeyi denedin mi?
Çok iyi geliyor.vereliniortak
benim mide ağrısı problemim yok ama olan arkadaşlarım
sakız çiğnemenin iyi geldiğini söylemişlerdi ne kadar
doğru bilmiyorum tabi.
hayırlısı olsun papatya beklediğinzi şey için.
Canım bu zaman diliminden sonra yediklerimiz çok önemli bebişlerimizin en çok ihtiyacı olduğu dönem.
Bundan sonra daha hızlı gelişecekler onun içinde beslenmemize çok dikkat etmek zorundayız. Özellikle süt ve süt ürünleri, etimiz, tavuğumuz, balığımız, meyveerimiz bunlara önem göstermek zorundayız. Bn normalde bu yediğimin onda birini yemem ama şimdi kendimi sorumlu hissediyorum.vereliniortakvereliniortakvereliniortak
bu 2 çocuğu olana 4 yıl önce emeklilik beni kapsamıyo malesef hayal kırıklığı:):sinifsinif: sadece ssk lı olanlar için geçerliymiş ve de bi sürü saçma maddesi var.
bu 2 çocuğu olana 4 yıl önce emeklilik beni kapsamıyo malesef hayal kırıklığı:):sinifsinif: sadece ssk lı olanlar için geçerliymiş ve de bi sürü saçma maddesi var.
kızlar merhaba,
hormonlar ile aranız nasıl ? kimse bahsetmemiş ...alınganlık, sulugözlülük durumları şu son haftalarda çok arttı bende. yani biri birşey dese acayip gücüme gidiyor, üstelik bebeğim için de zarar verdiğini düşünüp hepten sinirleniyorum ve üzülüyorum sonra da affetmiyorum .. yani günü gününe de tutmuyor insanın bazen de çok neşeliyim ama bir bakmışsın 2 saat sonra bir alınganlık başlıyor...ya diyorum kendi kendime birşey yok ortada neden bu kadar ağlayıp zırlıyosun ? yok yani farkındayım sanki hormonlar beni değiştirdi, ne kadar zormuş ya valla ben en çok bu durumlar zorluyor seramikten yapılmış bebekler gibi anında ağlama zırlama :) doğru düzgün bir sebep bile yokken...umarım doğumdan sonra geçer bu kadar hassasiyet aman yarabbim...allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin biran önce..
kızlar merhaba,
hormonlar ile aranız nasıl ? kimse bahsetmemiş ...alınganlık, sulugözlülük durumları şu son haftalarda çok arttı bende. yani biri birşey dese acayip gücüme gidiyor, üstelik bebeğim için de zarar verdiğini düşünüp hepten sinirleniyorum ve üzülüyorum sonra da affetmiyorum .. yani günü gününe de tutmuyor insanın bazen de çok neşeliyim ama bir bakmışsın 2 saat sonra bir alınganlık başlıyor...ya diyorum kendi kendime birşey yok ortada neden bu kadar ağlayıp zırlıyosun ? yok yani farkındayım sanki hormonlar beni değiştirdi, ne kadar zormuş ya valla ben en çok bu durumlar zorluyor seramikten yapılmış bebekler gibi anında ağlama zırlama :) doğru düzgün bir sebep bile yokken...umarım doğumdan sonra geçer bu kadar hassasiyet aman yarabbim...allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin biran önce..
canım sadece ssk'lı olanları kapsıyor ben emekli sandığına bağlıyım bide iki doğumunu da çalışmaya başlamadan önce yapmış olman gibi bi şart var.
Nasıl neden kapsamıyor neymiş ki istedikleri kriterler...
Baktım hiçbirşey anlamadım benkafamçokkarıştı..Bir sürü şart var.
,canım sulugöz olan sadece sen değilsin alınganlık ben de yapıyorum malesef sonra kendimi toparlamaya çalışıyorum saçma şeyler diyorum...
kızın sana benzer diyorlar hemen susuyorum işte çocuk gb olduk :CüvCüv:
kızlar merhaba,
ayy aynı durumlar bende de var çok çabuk alınıyorum bazen durduk yere ağlıyorum hatta dün gece eşime sinirlenip saatlerce ağladım çok fena bişi ya sinir oluyorum kendime bende bebişimi üzdüğüm için.
canım sadece ssk'lı olanları kapsıyor ben emekli sandığına bağlıyım bide iki doğumunu da çalışmaya başlamadan önce yapmış olman gibi bi şart var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?