2010 Temmuz Anneleri : )

Geçmiş olsun canım...

Havuç yemeyi denedin mi?

Çok iyi geliyor.
vereliniortak
Havuçda yedim, soğuk sütte içtim, şurupta içtim banamısın demiyor:umursamaz: cazır cazır yanıyor

Akşam olsunda eve gideyim diye bakıyorum

Hiç keyfim yok:çok üzgünüm:

Şimdi işlere başlayayım yavaş yavaş yaparım artık, arada sizlere bakarım iyi sohbetler cici annişler..yerimseniben

bu 2 çocuğu olana 4 yıl önce emeklilik beni kapsamıyo malesef hayal kırıklığı:):sinifsinif: sadece ssk lı olanlar için geçerliymiş ve de bi sürü saçma maddesi var.

hayırlısı olsun papatya beklediğinzi şey için.

Çok teşekkürler Denizcimm amin inş..

Haklısın canımm inş.daha da dikkat ederiz hep birlikte....

kızlar merhaba,

hormonlar ile aranız nasıl ? kimse bahsetmemiş ...alınganlık, sulugözlülük durumları şu son haftalarda çok arttı bende. yani biri birşey dese acayip gücüme gidiyor, üstelik bebeğim için de zarar verdiğini düşünüp hepten sinirleniyorum ve üzülüyorum sonra da affetmiyorum .. yani günü gününe de tutmuyor insanın bazen de çok neşeliyim ama bir bakmışsın 2 saat sonra bir alınganlık başlıyor...ya diyorum kendi kendime birşey yok ortada neden bu kadar ağlayıp zırlıyosun ? yok yani farkındayım sanki hormonlar beni değiştirdi, ne kadar zormuş ya valla ben en çok bu durumlar zorluyor seramikten yapılmış bebekler gibi anında ağlama zırlama :) doğru düzgün bir sebep bile yokken...umarım doğumdan sonra geçer bu kadar hassasiyet aman yarabbim...allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin biran önce..

bu 2 çocuğu olana 4 yıl önce emeklilik beni kapsamıyo malesef hayal kırıklığı:):sinifsinif: sadece ssk lı olanlar için geçerliymiş ve de bi sürü saçma maddesi var.

Baktım hiçbirşey anlamadım benkafamçokkarıştı..Bir sürü şart var.

canım sulugöz olan sadece sen değilsin alınganlık ben de yapıyorum malesef sonra kendimi toparlamaya çalışıyorum saçma şeyler diyorum...
kızın sana benzer diyorlar hemen susuyorum işte çocuk gb olduk :CüvCüv:

ayy aynı durumlar bende de var çok çabuk alınıyorum bazen durduk yere ağlıyorum hatta dün gece eşime sinirlenip saatlerce ağladım çok fena bişi ya sinir oluyorum kendime bende bebişimi üzdüğüm için.

Nasıl neden kapsamıyor neymiş ki istedikleri kriterler...
canım sadece ssk'lı olanları kapsıyor ben emekli sandığına bağlıyım bide iki doğumunu da çalışmaya başlamadan önce yapmış olman gibi bi şart var.

Baktım hiçbirşey anlamadım benkafamçokkarıştı..Bir sürü şart var.

evet ya bizi ilgilendiren bi konu değil daha çok emekliliği gelmiş kadınları ilgilendiriyor bi de 2 çocuğunuda çalışmaya başlamadan önce doğurmuş olma şartı var ayrıca çocuk doğduktan sonra da 2 yıl çalışmamış olma falan filan çok saçma geldi bana zaten çalışmadığın 4 yılıda borçlanıyosun yani 9 milyar küsür ödeme yapıyosun sgk ya.

Günaydın kızlar ....
Nasılsınız bugün?
Biz ikinci doz tetanoz aşımızı olucaz bugün yaa((Yine kolumuz uff olucak.
Ama bugün eve gidince hiç yormayacağım kendimi...

,

aynen çocuk gibi olduk, benim eski ofisimde bir kadın vardı, çok donanımlı gerçekten hayatımda gördüğüm en başarılı ve güçlü kadınlardan biri diyebilirim, üst yöneticiydi. sonra bu hamile kaldı , bir iki kez hüngür hüngür ağlamıştı yanımda, resmen acayip şaşırmıştım..ağlayıp zırlamasını bekleyeceğim en son kadın diyebilirim onun için...yani hala hatırlarım benim de içim parçalanmıştı o ağlarken o ne yapacağımı şaşırmıştım..

canım aynı durum bendede var, bazı günler kafamda kuruyorum bazı şeyleri ağlıyorum ağlıyorum, bazı günler boşveer diyorum.. bazen endişeye kapılıyorum gelecekle ilgili, bebeğime kim bakıcak diye, karışığım yani bende çok :sm_confused:

evet canım malesef tam ağlama zırlama geçtiğinde bu sefer de bebeğimi üzdüler veya üzdüm diye düşünüp 2. bir ağlama safhasına geçiş olabiliyor ay allahım :) zaten haber falan hiç izlememek lazım bu dönemde ciddi etkileniyor insan...geçen gün kahvaltıda gazete okurken dayak yemiş bir çocuk resmi vardı gazetede bir anda başladım aiğlamaya bu sefer de çevredekiler görmesin diye tuvalete falan kaçtım ya var ya komedi gibi :)

günaydın..herkesee...demekki herkes aynı..duygusallık diz boyu..o zaman doya doya ağlayabılırım..nasılsa bu durum geçicek..ben diğer hamılelıklerımın tadına varamadım üzüntüden..şimdi bunu doyasıya yaşamak istıyorum..başka alternatıfım de yok zaten bu son bebişimguclubacismile

herkese günaydınnopuyorumnanaktan
caprii maşallah kuzumuza ..
ayrıca beslenme tarzına da bayıldımkaydirigubbakcemile2
yarında nasipse biz görcez pıtırcığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…