2010 Temmuz Anneleri : )

o-oooooo akannehir ben de sevinmiştim ne güzel 4 yıl önce emekli oluruz diye ama nerdeee :sinifsinif:

benimde muayene günüm haftaya c.tesi bakalım benim güzel prensesim kaç kilo olmuş birde şeker yüklemesi yapan arkadaşlar kaçıncı haftada yaptınız

Elfida canım sakıncası yoksa sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun?

benimde muayene günüm haftaya c.tesi bakalım benim güzel prensesim kaç kilo olmuş birde şeker yüklemesi yapan arkadaşlar kaçıncı haftada yaptınız

hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inş. cnm
şeker yüklemesi 24-28. haftalar arasında yapılıyor.

herkese günaydınnopuyorumnanaktan
caprii maşallah kuzumuza ..
ayrıca beslenme tarzına da bayıldımkaydirigubbakcemile2
yarında nasipse biz görcez pıtırcığı

Çok teşekkürler canım...opuyorumnanaktan

İnşallah sende çok mutlu şekilde dönersin.
:Saruboceq:

şeker yuklemesı yapılacaksa yanında lımon göturmenı tavsıye ederım..ben içemiom şekerlı suyu..limon sıktım içine ohhh mis gibi lımonata oldu..yoksa aç karnına mıdem bulanıoo:içelim:

metro ferat erol..doğumuda orda düşünüyorum..bende sana sorucaktım..sen daha çok yaşıyacaksın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Metro'da arkadaşım doğum yaptı. Çok memnun kaldı.

Ben de Özel Ziyapaşa Kadın Doğum Hastanesi Bayram BUKAN'a gidiyorum canım.

Ben de Özel Ziyapaşa Kadın Doğum Hastanesi Bayram BUKAN'a gidiyorum canım.[/B][/QUOTE]

bayram bey eskı doktorum..diğer kızlarımda gitmiştim ona..bundada ilk ona gıttım gıcık oldum vazgeçtım..sen memnunmusun..doğum ücretını falan sordunmu??

Ben de Özel Ziyapaşa Kadın Doğum Hastanesi Bayram BUKAN'a gidiyorum canım.[/B]

bayram bey eskı doktorum..diğer kızlarımda gitmiştim ona..bundada ilk ona gıttım gıcık oldum vazgeçtım..sen memnunmusun..doğum ücretını falan sordunmu??[/QUOTE]

Hayırdır canım yaa neden gıcık oldun?

Peki diğer kızında memnun muydun?

Ben memnunun ama bizim tanıdık aynı zamanda...

O nedenle makul olacağını düşünüyorum.

bayram bey eskı doktorum..diğer kızlarımda gitmiştim ona..bundada ilk ona gıttım gıcık oldum vazgeçtım..sen memnunmusun..doğum ücretını falan sordunmu??

[/QUOTE]

yaa meslegını çok iyi yapıyor..herkes sezaryan kesıgımı çok beğendii hatta dr lar bıle kım yaptı amelıyatı dıye sordu..bnm gebelıklerım rısklı..ilk kızım engelli..bu yuzden özel bır ılgı psıkolojık destek falan beklıorum doktorumdan.bu bnm durumu mu bıldıgı halde bana yaklaşımı hiç hoşuma gıtmedi.5 dk surdu muayenem. hiç memnun ayrılmadım..o ankı psıkılojımlede bi daha gıtmıycem dedim..yoksa doktorluguna bilgisine sözüm yok..

meraba kızlar nasılsınız?ben cok iyiyim.dün dr gittik.oglumu gordum o kadar güzeldiki anlatamam.bu arada oglum 1kg 600gram olmuş.dr dediki maşallah ne kadar kilo almış.eleviti kesti dr.her şey normalmış.bide 1hafta önde gidiyormuş.haziranın 15den sonra her an dogum yapa bılırsın dedi kafam cok karıştı.:uhm:kızlar bu arad bi form doldurdum bana bı paket erdi doguma hazırlık dıye bişey.icinden 1cd 1şampuan kücük yani.1kullanma kulavuzu.bide e bebek magazasını dergısını yarın eşimle gidib bakıcaz.benden bu kadar sizde ne var ne yok?bu arada dr dediki bundan sonra artık sık sık geliceksin.37 haftasında catı muayınesı yapılıcakmış.ahh yoruldum yaz yaz bitmedi bi turlu.:sm_cool:

elfida senin kaç çocuğun var ?

2 kızım var canım..12 ve 5 yaşında ilkinde gelişme gerılıgı var.hala küçücük bi bebek gibi konuşamıo tamamen bana bağımlı..çok ender rastlanan bır özür..diğer kızım yalnız kalmasın diye 3.ye karar verdk..iyikide yapmışımalkisalkisalkis

yaa meslegını çok iyi yapıyor..herkes sezaryan kesıgımı çok beğendii hatta dr lar bıle kım yaptı amelıyatı dıye sordu..bnm gebelıklerım rısklı..ilk kızım engelli..bu yuzden özel bır ılgı psıkolojık destek falan beklıorum doktorumdan.bu bnm durumu mu bıldıgı halde bana yaklaşımı hiç hoşuma gıtmedi.5 dk surdu muayenem. hiç memnun ayrılmadım..o ankı psıkılojımlede bi daha gıtmıycem dedim..yoksa doktorluguna bilgisine sözüm yok..[/QUOTE]

Bak o konuda sana katılıyorum. Çok yoğun olduğu için böyle uzun uzun anlatmıyor. Soru soracaksın. Kısa öz net cevaplar veriyor. İlk başlarda öyleydi ama gebelik ilerledikçe belirdikçe durumlar daha ayrıntılı konuşmaya başladı. Şu anda memnunum.

İşi açısından da gerçekten çok pratik bir adam seri olduğu muayenelerden anlaşılıyor zaten. Uyuz uyuz uyuşuk değil Allah var. o açıdan çok beğeniyorum.

Ama senin durumun gerçekten apayrı çok haklısın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…