2010 Temmuz Anneleri : )

Oyyyy oyyyy oyyyy maşallah tosununa canım kocaman olmuş...

Allah sağlıklıca doğumunu naip etsin.

Canım benim yaa Allah yardımcın olsun.

Gerçekten şimdi seni daha iyi anlıyorum.

Sonradan gelişen bir durum mu bu yoksa doğumla birlikte mi oldu?

capri kafanı karıştırmak istemedim sakın yanlış anlama..söyledıgımede pişman oldum şimdii..ama inan bana kuzenım tavsıye etmıstı marsa da birlıkte çalışıyorlardı..eğer kötu olsa asla önermezdi..adam kendını aşmışş yurt dışına eğitim semınerlerıne falan katılıo gerçekten zamanı az demekki..sadece benım beklentılerım farklı..ayrıca metroyu arkadaşının önermeside hoşuma gıttı..ben odalarını falan da gezdım güzeldi..300 tl yede yapıo sezaryanı..uygunda geldii.. devam ederim gibi..

oyacım maşallah tosununaa allah nazarlardan korusunn

Gözünaydın Oya maaşallah oğluşuna kocaman olmuş annesi...Ne güzel sarısı bizim başımıza inş..Doğumu gelişimine göre söylüyor sanırım ondan öne almış...hayırlısı olsun inş...

Canım ALLAH bebeğini nazarlardan saklasın

Kızlar gecen ay 10 gün kdr soguk alınlıgı olmustu .. atlattım gectı gıtti derken dün yıne grip oldum..bilmiyorumkismile kaldıkı senelerdır grip olmam kafamçokkarıştı
Çok korkuyorum rahatsızlıgımdan bebeğim etkilenecek dıye :çok üzgünüm:

kızımın durumu genetık bır geçişmiş..ailede hiç yok ama derler ya yedı göbeğe çeker diye..piyango bana çıktı..zor bir durum ama insanın alışamayacagı katlanamayacagı durum yok..hele söz konusu evlat olunca..çok şeker ama belkı profılımde resmını görmüşsundur

Yok canım benim kafam felan karışmadı çünkü ben memnunun doktorumdan...

Hem zaten tanıdık da olunca hiç bir zaman alternatif düşünmedim. Eltim, görümcem de onla doğum yaptı.

Dediğin gibi senin durumun farklı, ayrıntılı konuşmaya senin ihtiyacın var. Tabi haklı olarak...

Canım yüce Rabbim ne veriyorsa hayırlısı o olduğuna inanırım hep.

Dediğin gibi evlat bu yaa...

Yok görmedim canım.

merhaba kızlarrr opuyorumnanaktan
dün doktordaydık. kızımızı gördük :dance:
760 gr olmuş, boyu da 33cm.
gayet sağlıklı dedi doktorumuz. bir sıkıntı yok.
bu arada ben toplamda 7 kg almış oldum. doktor çok normal dedi ama biraz ürktüm bu sefer fisfisfis
ayda 1,5-2kg alıyorum. bundan sonra artacakkk eyvahedigeldismile

Merhaba Nazosan seninde gözünaydın canım...Maaşallah kızına da...Gayet normal kilonda bundan sonra zaten asıl kilo alınması gereken dönemdeyiz..

Maşallah canım prensesine...

Bundan sonra hızla büyüyecekler Allah'ın izniyle...

Allah sağlıklıca doğumlarını göstersin.

maaşallah canım kızına bundan sonra hızla kilo almaya başlar bebişlerimiz....

Ben de 10 kilocuk almışımmmm....:roflol::roflol::roflol:

merhabalar kızlar..foruma çok yazamasam da her gün okuyorum muhakkak :) bişi takıldı kafama,liyadora vardı ikiz annesi, nicki değişti gerçi sonradan..iyi mi acaba? uzun süredir görmüyorum,umarım iyidir bebekleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…