2010 Temmuz Anneleri : )

Ben de 6 yı doldurdum,7 ayın içindeyim diyorum.Ya da bazan 6,5 aylık diyorum.Ama 7 bitti demiyorum henüz..:kedi:

Oyacım, en çabuk sen doğum yapabilirsin ama hepinizi şaşırtıp ben de yapabilirim..eyvahedigeldismile Çünkü hem ikiz hem de sezaryan hem de erken doğum olasılığım daha fazla olduğu için..Sağlıklı olsunlar yeterki..:Saruboceq: Akciğer geliştirici iğne yaptırdım,umarım faydası olur..Tetanozu bir kez yaptırdım,2 yi yaptırmadım.Akciğer geliştirici iğnenin etkisini azaltmasın diye.Tetanoz aşısı bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş ama akciğer geliştirici iğne bebeklere faydası olurken azcık da bağışıklığı azaltıyormuş..Birbirlerine fazla etki etmesinler diye yaptırmadım artık.Allaha emanetiz hepimiz..

Aynen benim sat 1 kasm ama bizim tohum 17-18 de atıldı sanırım :))

bnm satta 5 ekim ama ilk hamile kaldıkımı öğrendiğimde erken gebelik demişlerdi

işte son adet tarihine hesaplanıyor hamileliklerde..Çünkü foliküllerin gelişme dönemi diye baz alınıyor.Tam yumurtlama gününü bilip de ona göre hesap yapsak en azından 2 hafta daha geride olur hamilelik..Sanırım hamilelik yaşı ile cenin-fetüs yaşı farklı oluyor..Nette baktığımda mesela 14 haftalık bir hamilelikte cenin yaşı 12 haftalık diyordu..

ya banada erken gebelık dedıler ama satla ultrason aynı gidior :):)

Bebeklerin gelişimi zaman zaman değişebiliyor tatlım.Bazan gününde bazan bir kaç gün gerideyken bazan de haftasından önde çıkabiliyorlar..Birden gelişimleri de hızlanabiliyor bebeklerin.Bir de ölçüm yapılan ultrason cihazı ve ölçen doktorun ölçümde aldığı mesafe ile de alakalı..Geçenlerde ben de üzülmüştüm bebeklerim geride mi diye ama artık bu durumu bildiğimden çok fazla da üzülmüyorum.Örneğin benim erkek öndeyken kız gerideydi..sonra kız birden şaha kalktı..En son erkek öne geçmişti..Cuma kontrolümüz var..Bakalım son durumlar kim burun farkıyla ya da kafa,göbek,kaval kemiği,baldır farkıyla önde çıkacak..:CüvCüv: :CüvCüv:

bizimde pazartesi kontürolümüz var bende çok merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü,bakalım kg oldukmu?

iyice kafayı yedim galiba..Göbeğime ayna tutarsam bebişlerin hareketlerini daha iyi görebilirmiyim ki..Genelde göbeğimin altına doğru hissediyorum ama göbek deliğimden aşağısını pek göremiyorum..:kedi:

Maşallah Kaç haftalıksın canım ? Ben de gramlardan kiloya geçeceğim günlerin özlemindeyim..boshayallersmile

Canım ben 29+5 haftalığım ama şekerden dolayıda biraz fazla bebeğimin kilosu çok değil aslında ama bakalım diyeti biraz bozdum şu günlerde o yüzden korkuyorum kilosu çok çıkçak diye evde şekerimi ölçtümde bazenler normal ama 1kaşık reçel yedim canım çok istemişti sonra ölçtüm tavan olmuş vallaha şekerim sabahleyin

Benim pıtırcığımda hep aşağıda hareket ediyor.

Bazen bu durum beni korkutuyor.

benim bazan 1 hafta önde bazan biri 5 gün geride bazan tam gününde görünüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…