- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Gerçi bu kadar ince hesap yapmaya gerek yok:))) Ama biz anneler nerdeyse saat hesaplıycaz..
9 ay +10 gün içerde bekleyen bebek çok az zaten..Oğlum 39.haftada doğdu benim mesela..
Bunda da sanırım 1 hafta 10 gün önce yapacak doktor sezeryanı kısmetse..
Ama bana soran olursa ben 7.ayın içindeyim diyorum..
afiyet olsun ben daha 2 saat açımAslında Sat a göre hesap da saçma tabii.
Sat da hamile kalmadık ki biz:))))
Mesela benim Sat 15 ekim..Bundan itibaren hesaplanıyor ama 15 ekimde hamile kalmadım ki ben:))))
Ay neyse hayırlısı olsun ben çıkıyorum yemeğe.
Aslında Sat a göre hesap da saçma tabii.
Sat da hamile kalmadık ki biz:))))
Mesela benim Sat 15 ekim..Bundan itibaren hesaplanıyor ama 15 ekimde hamile kalmadım ki ben:))))
Ay neyse hayırlısı olsun ben çıkıyorum yemeğe.
ya banada erken gebelık dedıler ama satla ultrason aynı gidior :):)
maşallah canım kocaman olmuş
Sağol canım kocman oldu bakalım cuma günü doktorada gidicez kilosuda çok değildir inşallah en son 1575gr dı
Sağol canım kocman oldu bakalım cuma günü doktorada gidicez kilosuda çok değildir inşallah en son 1575gr dı
Ben de 6 yı doldurdum,7 ayın içindeyim diyorum.Ya da bazan 6,5 aylık diyorum.Ama 7 bitti demiyorum henüz..:kedi:
.
MaşallahKaç haftalıksın canım ? Ben de gramlardan kiloya geçeceğim günlerin özlemindeyim..boshayallersmile
iyice kafayı yedim galiba..Göbeğime ayna tutarsam bebişlerin hareketlerini daha iyi görebilirmiyim ki..Genelde göbeğimin altına doğru hissediyorum ama göbek deliğimden aşağısını pek göremiyorum..:kedi:
ya banada erken gebelık dedıler ama satla ultrason aynı gidior :):)
Maaşallh bende çook merak ediyorum ya...Haftaya salı günü bizim randevumuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?