2010 Temmuz Anneleri : )

Benim pıtırcığımda hep aşağıda hareket ediyor.

Bazen bu durum beni korkutuyor.

Benimkiler 69 pozisyonunda gibi.Birinin kafası aşağıda kızımın,diğerinin kafası yukarda..Kızımın kafası vajinaya yakın.Beni de endişelendiren bu..

O nasıl oluyor..???
benim ki hiç değişmiyor..

Bilemiyorum valla denizcim..Demek ki seninki istikrarlı büyüyor..Benimkiler zaman zaman birden şaha kalkıyor..Dediğim gibi doktorun ölçümü..Aynı gün ölçümde bile doktorum rahim ağzını farklı farklı ölçebiliyor..Tekrar tekrar bakıyor..Bir kere de aynı gün Kent hastanesinde Orçun bey rahim ağzını 3-3 ,5 cm civari ölçmüştü,Namık bey aynı gün 2,5 -2,8 cm ölçmüştü..
Bir bayan doktor rahim ağzını 3 cm ölçerken 10 gün sonra Namık bey 1,5 cm ölçtü...Hangisi doğru bilemiyorum..Artık üzülüp de kafamı yormuyorum...

İyiyz valla.
Gün sayıyoruz işte heyecanla..
Biran önce kavuşmak için..hayırlısıyla tabi..

Aynen vallaaa..Bende çok sancı vardı günlerdir ..Doktora gittim ,rahim büyüdüğü için zorlanıyorsun dedi ve iğne verdi..Allahtan iğne rahimi biraz yumuşattı ....Şİmdi çok iyiyim..Hiç kilo almamışım çok şükür ,bebeğim almış...Benden haberler bu kadar..

valla en iyisini yapıyosun. benim çok yakın arkadaşımın ikizleri doğmadan önce hep prof.lara gittiler. prof.ların biri bu çocuklardan biri ölür dedi, biri ikisi de sağlıklı dedi biri ikisi de ölür dedi. maşallah kızlarıma 2. yaşlarını geçen ay kutladık. doktorlar da yanılıyor çoğu zaman.

İkiz taşımak nasıl bir duygu acaba?

2 tane olduğunu anlıyor musun yoksa tek parça gibi mi hissediyorsun.

Saçma bir soru oldu kabul..:)

Son günlerde anladığımı sanıyorum :kedi:
Çünkü karnımı baya yamultuyorlar..Bazan aynı anda biri aşağıdan biri yukarıdan vuruyor,hareket ediyor..Merak ettiğim acaba birbirlerini keşfetmişlermidir aynı karında..boshayallersmile

gerçi 1-1 ,5 yaşlarındayken kuzenimin oğlunu ve kız kardeşimin oğlunu yanyana koyduğumuzda araları 3 ay..Birbirlerinin hiç farkında varmamışlardı..İkisi de birbirini görmezden gelip kendi hallerinde takılmışlardı..kaydirigubbakcemile3

kızlar kabızlık mevzuu geçmiş ben sıcak su içiyorum günde 2-3 bardak. herhalde bir zararı olmaz

Evt çok şükür ki bir sorunumuz yok şu ana kadar.
İnş da olmaz..:Saruboceq:

Bence senin olayın farklı ultrasonlardan kaynaklanıyordur.
Bence biz de farklı ult. girsek değişik sonuçlar kesin çıkar..Belki geride bile çıkar çünkü doktora ult.göre değişiyor diyorlar evet.

Takılacak birşey yok canım Allahın izni ile hiiiiiiiçç kafanı yorma sen..

Çok bilir o proflar..Öffff ..Akademisyenlerin bazılarının egoları çok yüksek..Hep en iyi onlar bilir tabi...Üzmicem valla kendimi ...:umursamaz: Maşallah arkadaşının kızlarına

Ne iğnesi verdi doktor canım ?

proluton..ben bu iğneyi zaten ilk 3 ayımda da vurulmuştum...şimdi verme amacım rahim kanallarını yumuşatması dedi doktor..

kızlar kabızlık mevzuu geçmiş ben sıcak su içiyorum günde 2-3 bardak. herhalde bir zararı olmaz

ben dulcolax kapsül alıyorum her gün aç karnına 2 tane..her gün de rahatça büyüğe çıkıyorum..:kedi:
osmalak,duphalac,mağnezyum falan fazla kar etmiyor bende artık..Dulcolax en iyisi...

proluton..ben bu iğneyi zaten ilk 3 ayımda da vurulmuştum...şimdi verme amacım rahim kanallarını yumuşatması dedi doktor..

Hımmm.Ben acaba başka bir iğne mi acaba dedim..Ben de hamileliğin ilk günleri gün aşırı progynex iğne yaptıryordum.3. aydan bu yana haftada 1 kez proluton depot iğne yaptırıyorum.34. haftaya dek kullanıcam..Düz kasları gevşetiyor bu iğne.

Ultrason farkından kesinlikle...

Ben de ayrıntılıya gittiğimde 9 gün önden gidiyordu.

Kendi doktorumda da baştan beri 4 gün önde görünüyor.

Doktorum sen bunları kafaya takma çok elzem durumlar değil biz sat'ı baz alırız dedi.

Az önce kayınvalidem aradı kızıma mevlit takımı beğenmiştim alt açması ile takım öyle sen git onu al ben ödicem diyor...Yok anne gerek yok dediysemde dinletemedim...Ayy heyecan bastıı koşa koşa gidip alasım geldii valla

Güzel güzel giydirmek nasib olsun :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…