- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Benim pıtırcığımda hep aşağıda hareket ediyor.
Bazen bu durum beni korkutuyor.
benim bazan 1 hafta önde bazan biri 5 gün geride bazan tam gününde görünüyorlar..
Benimkiler 69 pozisyonunda gibi.Birinin kafası aşağıda kızımın,diğerinin kafası yukarda..
Herkese selam arkadaşlar nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım 3-4 gündür yoktum..Umarım herkes iyidir...
O nasıl oluyor..???
benim ki hiç değişmiyor..
İyiyz valla.
Gün sayıyoruz işte heyecanla..
Biran önce kavuşmak için..hayırlısıyla tabi..
Bilemiyorum valla denizcim..Demek ki seninki istikrarlı büyüyor..Benimkiler zaman zaman birden şaha kalkıyor..Dediğim gibi doktorun ölçümü..Aynı gün ölçümde bile doktorum rahim ağzını farklı farklı ölçebiliyor..Tekrar tekrar bakıyor..Bir kere de aynı gün Kent hastanesinde Orçun bey rahim ağzını 3-3 ,5 cm civari ölçmüştü,Namık bey aynı gün 2,5 -2,8 cm ölçmüştü..
Bir bayan doktor rahim ağzını 3 cm ölçerken 10 gün sonra Namık bey 1,5 cm ölçtü...Hangisi doğru bilemiyorum..Artık üzülüp de kafamı yormuyorum...
İkiz taşımak nasıl bir duygu acaba?
2 tane olduğunu anlıyor musun yoksa tek parça gibi mi hissediyorsun.
Saçma bir soru oldu kabul..:)
Bilemiyorum valla denizcim..Demek ki seninki istikrarlı büyüyor..Benimkiler zaman zaman birden şaha kalkıyor..Dediğim gibi doktorun ölçümü..Aynı gün ölçümde bile doktorum rahim ağzını farklı farklı ölçebiliyor..Tekrar tekrar bakıyor..Bir kere de aynı gün Kent hastanesinde Orçun bey rahim ağzını 3-3 ,5 cm civari ölçmüştü,Namık bey aynı gün 2,5 -2,8 cm ölçmüştü..
Bir bayan doktor rahim ağzını 3 cm ölçerken 10 gün sonra Namık bey 1,5 cm ölçtü...Hangisi doğru bilemiyorum..Artık üzülüp de kafamı yormuyorum...
Yok canım ne olacak...kızlar kabızlık mevzuu geçmiş ben sıcak su içiyorum günde 2-3 bardak. herhalde bir zararı olmaz
Çok bilir o proflar..Öffff ..Akademisyenlerin bazılarının egoları çok yüksek..Hep en iyi onlar bilir tabi...Üzmicem valla kendimi ...:umursamaz: Maşallah arkadaşının kızlarınavalla en iyisini yapıyosun. benim çok yakın arkadaşımın ikizleri doğmadan önce hep prof.lara gittiler. prof.ların biri bu çocuklardan biri ölür dedi, biri ikisi de sağlıklı dedi biri ikisi de ölür dedi. maşallah kızlarıma 2. yaşlarını geçen ay kutladık. doktorlar da yanılıyor çoğu zaman.
Aynen vallaaa..Bende çok sancı vardı günlerdir ..Doktora gittim ,rahim büyüdüğü için zorlanıyorsun dedi ve iğne verdi..Allahtan iğne rahimi biraz yumuşattı ....Şİmdi çok iyiyim..Hiç kilo almamışım çok şükür ,bebeğim almış...Benden haberler bu kadar..
Çok bilir o proflar..Öffff ..Akademisyenlerin bazılarının egoları çok yüksek..Hep en iyi onlar bilir tabi...Üzmicem valla kendimi ...:umursamaz: Maşallah arkadaşının kızlarına
Ne iğnesi verdi doktor canım ?
kızlar kabızlık mevzuu geçmiş ben sıcak su içiyorum günde 2-3 bardak. herhalde bir zararı olmaz
proluton..ben bu iğneyi zaten ilk 3 ayımda da vurulmuştum...şimdi verme amacım rahim kanallarını yumuşatması dedi doktor..
Az önce kayınvalidem aradı kızıma mevlit takımı beğenmiştim alt açması ile takım öyle sen git onu al ben ödicem diyor...Yok anne gerek yok dediysemde dinletemedim...Ayy heyecan bastıı koşa koşa gidip alasım geldii valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?