2010 Temmuz Anneleri : )

yok canım ya beniö iştahım bana yetiyor baska birinin zorlamasına gerek yok yani şunu ye falan diye bir de acayiptir ki bakıyorum hep aynı kılodayım sonra tartılıyorum 2 3 kilo birden almısımbilmiyorumkismile

İşte onu diyorum,iştahın yerindeymiş ya... O yüzden annem seni çok severdi..:CüvCüv:

Rahim iyice büyüdü kızlar kaburgalara dayandı.:)
Kolay gelsin hepimize.
Benim şu anda bile otururken sol kaburgamda batma var..

Mide bulantısı demeyim de, benim de midemde bir tuhaflık var son günlerde..Yanma ekşime ayrı öyle değil..

Bir tuhaf işte..
Sanki bulanacakmış da bulanmıyormuş gibi.

canım yaa benmdee sağ kaburgadaa mahf edıor ağrııı ama dayanıcazz sen ne zman ayrılıcan izne denizcimm

Kısmet olursa 32.hafta olayında çıkıcam..
Yani doğumdan 2 ay öncesi.
Şimdilik böyle planlarım işyerimle konuşmadım henüz ama sorun olmaz bizde.

Şaka maka derken 7. ayı da bitirmek üzereyiz.
Ben 7.ayın son haftasına girmişim çizelgeye göre.)
Bazılarımız bitirdi bile.

günaydın kızlar,nasılsınız.
kuzular büyüdü sıkıntılar arttı. gerçi onlar sağlıcakla gelsin de gerisi sorun diil. :) ben şuan şeker yüklemesi için hastanedeyim. 2 saat geçmek bilmiyo ((

günaydın kızlar,nasılsınız.
kuzular büyüdü sıkıntılar arttı. gerçi onlar sağlıcakla gelsin de gerisi sorun diil. :) ben şuan şeker yüklemesi için hastanedeyim. 2 saat geçmek bilmiyo ((

meraba canım inşallah sonuclar iyi cıkar.

Bende 17 mayısta 32.haftama girmiş olucam bakalım bu gidişimde doktorumla konuşucam rapor olayını...Hatta 33.hafta olucak 32+0- 32+7 =33 sayıldığı için...

Çizelgeye göre 29+2 ,yani 8.ayın 2.haftasına girmişsin..:lepi:

Yaa ben bu hesaplamayı bir türlü anlıyamadım ben 7.aydayım değilmi..geçen gün ne kadarlık odlun diye sordular 7 aylık olduk dedim k.validem hayır diyorr..Dedim allah allah 7.ayın içindeyim işte..28 haftalığım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…