Az önce kayınvalidem aradı kızıma mevlit takımı beğenmiştim alt açması ile takım öyle sen git onu al ben ödicem diyor...Yok anne gerek yok dediysemde dinletemedim...Ayy heyecan bastıı koşa koşa gidip alasım geldii valla
bende temmuz annesi olacağım inşallah bu sayfayı yeni gördüm :)))herkese merhaba,
bu haftalarda kuyruk sokumu ağrısı çeken varmı bende iki gündür çok feci bir şekilde var((
CANIM ÇOK GÜZELMİŞŞŞ senağlama
kızlarr akşama ne yapsammm yekelerden vitamn değeri yüksek olandan kolumda ağrıo bana akıl verinnn
herkese merhaba,
bende temmuz annesi olacağım, çalışmaktan aranıza ancak katılma şansı buldum:)
aranıza hosgeldım mı:)
yaa keşke işimize karışmasalarda aramayıp hediye almasınlar ben ona razıyımm :) kıymetini bil kaynanın maşallah sizee maşallah
herkese merhaba,
herkese merhaba,
aslında benim eşim yeşil mercimekli bulgur pilavı yapıyodu çok da güzel oluyodu ama nasıl yaptığını bilmiyorum şekerim. istersen sorarım. yanına da yoğurt ve vişne kompostosu. muhteşem üçlü
eşim işe gitti bende reçel yapıyorum sizler yarın doktora gideceğiz ama eşim olmadığı için tek gideceğim hiç sevmiyorum yalnız gitmeyi:gitme:
ya kujum üzülme
ben de 2 kere gitmiştim eşimsiz işi çok yoğundu diye bebeğini gördüğünde yanında kimin olduğu hiç farketmiyor kaptırıp gidiyorsun kendini bir de daha önce ki hareketlerden farklı birşey yaparsa dünyalar senin oluyor ben eşimi çok kıskandırdım bu sayede kaydirigubbakcemile3
minişin seninle rabbim sizinle olsun yeter kocişler he an olmasa da olur üzülme olur mu? :1hug:
ya üzülmüyorum da olmasını isterdim o da 2 aydır hiç gelemedi üzüldüğünü biliyorum o yüzden içim cız ediyor neyse doğ:1hug:unca bol bol görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?