2010 Temmuz Anneleri : )

ayyy canımmm güle güle kullanınnnnn :)))

bende temmuz annesi olacağım inşallah bu sayfayı yeni gördüm :)))herkese merhaba,
bu haftalarda kuyruk sokumu ağrısı çeken varmı bende iki gündür çok feci bir şekilde var ((

hoşgeldiinnnnn şeker :)

CANIM ÇOK GÜZELMİŞŞŞ senağlama

bencedeeeee opuyorumnanaktan

herkese merhaba,
bende temmuz annesi olacağım, çalışmaktan aranıza ancak katılma şansı buldum:)

aranıza hosgeldım mı:)

kızlarr akşama ne yapsammm yekelerden vitamn değeri yüksek olandan kolumda ağrıo bana akıl verinnn

kelin alacı olsa başına sürer diye bi laf vardır canım. ben aylardır yemek yapmıyorum. sadece geçenlerde misafir almıştım o gün yaptım fırında tavuk pilav bideeee çorba. budur yani. başka bilmiyorum. ama kolay olsun diyosan erişteli yeşil mercimek yapabilirsin, hem besin değeri de yüksek cokacimcoook

aslında benim eşim yeşil mercimekli bulgur pilavı yapıyodu çok da güzel oluyodu ama nasıl yaptığını bilmiyorum şekerim. istersen sorarım. yanına da yoğurt ve vişne kompostosu. muhteşem üçlü

yaa keşke işimize karışmasalarda aramayıp hediye almasınlar ben ona razıyımm :) kıymetini bil kaynanın maşallah sizee maşallah

herkese merhaba,
bende temmuz annesi olacağım, çalışmaktan aranıza ancak katılma şansı buldum:)

aranıza hosgeldım mı:)

canımm tabii ki aramıza hoş geldin
a.s.

eşin derken kuju:):) maşallh sizee diim ben pazar günü yaptım mecımeklii ayy ama canım onun yanına çok yakışan bişe istedii ühühüh anneme sölim yapsın bana

eşim işe gitti bende reçel yapıyorum sizler yarın doktora gideceğiz ama eşim olmadığı için tek gideceğim hiç sevmiyorum yalnız gitmeyi:gitme:

ya kujum üzülme
ben de 2 kere gitmiştim eşimsiz işi çok yoğundu diye bebeğini gördüğünde yanında kimin olduğu hiç farketmiyor kaptırıp gidiyorsun kendini bir de daha önce ki hareketlerden farklı birşey yaparsa dünyalar senin oluyor ben eşimi çok kıskandırdım bu sayede kaydirigubbakcemile3
minişin seninle rabbim sizinle olsun yeter kocişler he an olmasa da olur üzülme olur mu? :1hug:

ya üzülmüyorum da olmasını isterdim o da 2 aydır hiç gelemedi üzüldüğünü biliyorum o yüzden içim cız ediyor neyse doğ:1hug:unca bol bol görür

Benim için inanılmaz sıkıcı bir gündü...

Zaten geçmek de bilmedi. Çok sıkıldım çoooooook...
kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…