2010 Temmuz Anneleri : )

selam canım nasılsın ne var ne yok

teşekkürler iyilik sağlık sen nasılsın gürsoy..

ben bu aralar temmuz anneleri topiğine pek girmiyorum o yüzden seninle de ilk sohbetimiz

sanırım hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3 eskiden sabahtan akşama kadar topicteydim. yarın randevum :1hug:

var heyecanlıyım 1 ay bekledim sanki 1 gece geçmeyecek gibi geliyor özledim yawrucağımı

evet canım senle görüşemedik yarın benımde doktor kontrolüm var şeker testi falan sen kac haftalıksın bebişin cinsiyeti ne

ne yaptın hazırlıklara basladın mı canım

benim hazırlıklar bitti sayılır sağolsun kayınvalidem bu konuda çok destek oldu dünde beşiği anakucağını bebe çantasını kol çantasını arabasını da hallettik tamamlandı çok şükür eşyalarını önceden beri alıyorduk zaten. allaha şükür eksiğimiz kalmadı. bide hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım :Saruboceq:

amin canım bende bitirdim gibi odasının perdesi ile halısı kaldı onları da alırız daha temmuza var kucagıma alıp sevecegım günleri iple çekiyorumsenağlama

amin canım bende bitirdim gibi odasının perdesi ile halısı kaldı onları da alırız daha temmuza var kucagıma alıp sevecegım günleri iple çekiyorumsenağlama

hepsini tek tek yıkadınmı bana herkes diyorki yıkama bi yıkandımı şekli bozuluyor ee yıkamadanda giydirilmezki giysiler bide yatak yorgan falan ? sen nasıl yaptın ?

hepsini tek tek yıkadınmı bana herkes diyorki yıkama bi yıkandımı şekli bozuluyor ee yıkamadanda giydirilmezki giysiler bide yatak yorgan falan ? sen nasıl yaptın ?

yok canım yıkamadım ama yıkamayı düşünüyorum ama öyle makinede falan değilde ılık su ıle elde hani şekilleri bozulmasın diye bana da yıkama diyorlarda bazıları kokuyor giysilerin

Annem az evvel karnımın aşağı doğru inmeye başladığını söyledi..Sanırım bebekler de ağırlaştığı için..2 aycık daha dayanabilsem...Çok korkuyorum...:çok üzgünüm:

dayan canım az kaldı benım karnım asagıda sadece gobek bolgem var yapıyla alakalı galıba

Canım benimki yapıdan çok ikiz olmaları ve rahim ağzının kısalığı..Offf offffffff...Dayansak biraz daha...Öyle çok düşük değil aslında ileri doğru sivri..Ama ağırlaştıkça iniyor aşağıya galiba...eyvahedigeldismile

yok canım yıkamadım ama yıkamayı düşünüyorum ama öyle makinede falan değilde ılık su ıle elde hani şekilleri bozulmasın diye bana da yıkama diyorlarda bazıları kokuyor giysilerin

kızlar olurmu hiç öyle şey muhakkak çamaşırlarını yıkayın..
doğduklarında ciltlleri öyle ince,öyle narin oluyor ki ,öptüğünde bile yumuşacık bile öpsen dudak izin kalıyor yahuu..
makinede bebek sabunu ile sıkmasını düşürürseniz mesela 400 devire düşürün az sıkarsa çekilleri bozulmaz..mutlaka ütüleyin mikropları kırılsın iyice...eldede yıkayabilirsiniz ama yazın doğan bebişlerde zaten isilik durumu var birde yıkamamak olmaz ...o sana yıkama diyenlere hayret ettim vallahi ne kadar yanlış yönlendiriyorlarrrr...
sonbaharcığım aklına gelen herşeyini yıka canım kaynar su ile...
yatak korumalarını,uyku setini ,yorgan,battaniye,yıkanmayanlarıda sıcak su ile sil...

yani böyle bilmiş bilmiş olmak istemiyorum ama kızmayın nolur mafoldumben yaz bebeği çok zor hemen kabarıyor ,hemen vücudu kızarıyor :1no2:

Annem az evvel karnımın aşağı doğru inmeye başladığını söyledi..Sanırım bebekler de ağırlaştığı için..2 aycık daha dayanabilsem...Çok korkuyorum...:çok üzgünüm:

allah sana kolaylık versin canım..yüce rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin ...sen çantanı hazırda tut ve hiç korkma evine yakın tüm taksi duraklarının numarası nı al yanına..
evde tek kalma daha doğumuna var ama ikiz olduğundan dolayı durumlar değişebilir canımcım.... içini ferah tut...

Son düzenleme:
Huricim zaten annemlerde kalıyorum hep..Allah yardımcımız olsun..:çok üzgünüm:

Kızlar dün bebeimm fıkır fıkır oynarken bugun hiç dogru dürüst hareketlerını hissedemedimm :1no2:
acaba neden ki ? çook huzursuz oldum yaa.. öksuruyorum, öksurunce karnım acıyo bebeime birsey olurmukı ? uffffffffffffff sabah olsada dr. gıtsemmm

Allahım yaaa ben de çok hareket ediyorlar diye telaşlıyım..ter içinde kalıyorum korkudan..karnımı çok geriyorlar..çok hareketli olsalar bir dert,az hareketli olsalar ayrı bir dert....

Allahım yaaa ben de çok hareket ediyorlar diye telaşlıyım..ter içinde kalıyorum korkudan..karnımı çok geriyorlar..çok hareketli olsalar bir dert,az hareketli olsalar ayrı bir dert....

Bebek ne kdr hareketlı olursa o kdr keyfı yerınde olurmus.. ben bugun hiç denecek kdr az hısseettım .. ve çook korkuyorum.. ALLAHIM bebeimi koruuu :Saruboceq:

Yarın olsaa bir an önce dr. gitsemm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…