minikuş, deik ,capri, gursoy326, yase, denizgüneş
hu huuuu selammmmm opuyorumnanaktan
selam canım nasılsın ne var ne yok
teşekkürler iyilik sağlık sen nasılsın gürsoy..
ben bu aralar temmuz anneleri topiğine pek girmiyorum o yüzden seninle de ilk sohbetimiz
sanırım hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3 eskiden sabahtan akşama kadar topicteydim. yarın randevum :1hug:
var heyecanlıyım 1 ay bekledim sanki 1 gece geçmeyecek gibi geliyor özledim yawrucağımı
evet canım senle görüşemedik yarın benımde doktor kontrolüm var şeker testi falan sen kac haftalıksın bebişin cinsiyeti ne
yarın 27 olcak benim kızımda insallah sende güzel haberlerle dönersinaa öyle mi inşallah güzel haberlerle geri dönersin benimde yarın şeker yüklemesi var. 25+5 kız. seninki ?
yarın 27 olcak benim kızımda insallah sende güzel haberlerle dönersin
maşallahh
ne yaptın hazırlıklara basladın mı canım
benim hazırlıklar bitti sayılır sağolsun kayınvalidem bu konuda çok destek oldu dünde beşiği anakucağını bebe çantasını kol çantasını arabasını da hallettik tamamlandı çok şükür eşyalarını önceden beri alıyorduk zaten. allaha şükür eksiğimiz kalmadı. bide hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım :Saruboceq:
amin canım bende bitirdim gibi odasının perdesi ile halısı kaldı onları da alırız daha temmuza var kucagıma alıp sevecegım günleri iple çekiyorumsenağlama
hepsini tek tek yıkadınmı bana herkes diyorki yıkama bi yıkandımı şekli bozuluyor ee yıkamadanda giydirilmezki giysiler bide yatak yorgan falan ? sen nasıl yaptın ?
Annem az evvel karnımın aşağı doğru inmeye başladığını söyledi..Sanırım bebekler de ağırlaştığı için..2 aycık daha dayanabilsem...Çok korkuyorum...:çok üzgünüm:
dayan canım az kaldı benım karnım asagıda sadece gobek bolgem var yapıyla alakalı galıba
hepsini tek tek yıkadınmı bana herkes diyorki yıkama bi yıkandımı şekli bozuluyor ee yıkamadanda giydirilmezki giysiler bide yatak yorgan falan ? sen nasıl yaptın ?
yok canım yıkamadım ama yıkamayı düşünüyorum ama öyle makinede falan değilde ılık su ıle elde hani şekilleri bozulmasın diye bana da yıkama diyorlarda bazıları kokuyor giysilerin
Annem az evvel karnımın aşağı doğru inmeye başladığını söyledi..Sanırım bebekler de ağırlaştığı için..2 aycık daha dayanabilsem...Çok korkuyorum...:çok üzgünüm:
Allahım yaaa ben de çok hareket ediyorlar diye telaşlıyım..ter içinde kalıyorum korkudan..karnımı çok geriyorlar..çok hareketli olsalar bir dert,az hareketli olsalar ayrı bir dert....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?