2010 Temmuz Anneleri : )

Canım uyuyordur yavrukuşun..Hiç mi hareket hissetmedin ? yoksa az mıydı hareketleri..benim de öyle oluyor bazan..

Allahım yaaa ben de çok hareket ediyorlar diye telaşlıyım..ter içinde kalıyorum korkudan..karnımı çok geriyorlar..çok hareketli olsalar bir dert,az hareketli olsalar ayrı bir dert....

canımm allah yardımcın olsun kuzucukların sana tutunabildikleri kadar uzun tutunsunlar inşallah dualarım seninle.

çok az denecek kdr azdı.. ilk defa bu kdr sakin bır gundu yani bilmiyorumkismile

canım sakin ol bazen böyle sakinleşiyorlar. yarına açılırlar merak etme. benimkide dün gece pek sakindi annesinin yorulduğunu anladı sakin oturuyor dedim :) sabaha başladı patır patır tekmelemeye

günaydın güzel anneler ve seker bebekler

arkadaslar ben dün aksam doktoruma gittim .ogluşumu gördüm ay cok tatlı ya yandan resmini verdi adam olmuş sanki kocaman görüküyodu.. sanki gülüyo doktorum dediki cok canlar yakacak şimdiden kameralara oynamaya başladı bu işini biliyo dedi. yaklaşık 1300 gr olmuş .bir daha 3 hafta sonra cagırdı .bu arada asıyada gerek yok dedi.

herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.

günaydın temmuz melekleri opuyorumnanaktan
yağmurlu fakat bir o kadar güzel güne günaydın dedik kızımla hava serinledi ama hala çok güzel...

gunaydınnlarr
ay canımmm maşallhhh allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ben aşı vuruldum ilk dozunu neler çektim ikinci dozu bende vurulmucammm

Canım maşallah kuzucuğuna, kocaman olmuş...

canım maşallah oğluşuna
aşıya gerek duyulmamasına çok sevindim ya ben 2 tane vuruldum doğumdan sonra 2 doz daha var dediler ki kesinlikle vurulmayacağım ağrısı sancısı bir yerde kalsınistemiyorum aşı olmayı :umursamaz:

Ben de kapalı havaları hiç sevmiyorum. ıçimi karartıyor.

aaaaa bugün 28+0 olmuşuz yani 29. haftaya girmişiz. :dance::dance:

Allah hepimize sonuna kadar gitmek nasip etsin.

sen nasıl oldunnn hala negatifmisin yoksa bugun dahamı iyisiinn:):) bende kapalı havada pozzitif oluyorummm yağmur huzur verior bana

Yok canım bugün hava kapalı olsa da iyiyim hatta süperim...:dance::dance:

eeeee tatile giriyoruz...
:teytey::teytey::teytey::dance::dance:

günaydın şekerler!! nasılsınız?
ben bugün çok keyifliyim, çünkü 3 günlük tatil bizi bekliyor!!
tatilde kızıma bebek arabası bakıcaz. var mı aranızda alan veya marka konusunda önerisi olan?

tapalı hava işte olmak bazen sıkıyo insanı yaa.. şöyle hava soguk olmasa ama yagmur çiselese cıkıp gezebilsen ne kadar güzel olurdu.

gerci ben ilk fırsatta alışverişe gidip ogluşuma hazırlık yapıcam ama yoksa adamın götüne donu bile olmadan dogacak ..

neyseki odası bitmiş 30 nisanda gelecekmiş . 1 mayısta dogru alışverişe anca yıkanır hazırlanır eşyaları izinde evde hazırlık devam edecek ..

sizin hazırlıklar bittimi?

yaaaa bak şimdi aklıma ne geldi.

Ben 32. haftamda izne ayrılıcam yaa en kötüsü gün boyu işteyiz diye eve net almadık.

Ne olcak şimdi sizden ayrı mı düşücem?
senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…