- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Bebek ne kdr hareketlı olursa o kdr keyfı yerınde olurmus.. ben bugun hiç denecek kdr az hısseettım .. ve çook korkuyorum.. ALLAHIM bebeimi koruuu :Saruboceq:
Yarın olsaa bir an önce dr. gitsemm:çok üzgünüm:
Canım uyuyordur yavrukuşun..Hiç mi hareket hissetmedin ? yoksa az mıydı hareketleri..benim de öyle oluyor bazan..
Allahım yaaa ben de çok hareket ediyorlar diye telaşlıyım..ter içinde kalıyorum korkudan..karnımı çok geriyorlar..çok hareketli olsalar bir dert,az hareketli olsalar ayrı bir dert....
çok az denecek kdr azdı.. ilk defa bu kdr sakin bır gundu yani bilmiyorumkismile
günaydın güzel anneler ve seker bebekler
arkadaslar ben dün aksam doktoruma gittim .ogluşumu gördüm ay cok tatlı ya yandan resmini verdi adam olmuş sanki kocaman görüküyodu.. sanki gülüyo doktorum dediki cok canlar yakacak şimdiden kameralara oynamaya başladı bu işini biliyo dedi. yaklaşık 1300 gr olmuş .bir daha 3 hafta sonra cagırdı .bu arada asıyada gerek yok dedi.
herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.
günaydın temmuz melekleri opuyorumnanaktan
yağmurlu fakat bir o kadar güzel güne günaydın dedik kızımla hava serinledi ama hala çok güzel...
arkadaslar ben dün aksam doktoruma gittim .ogluşumu gördüm ay cok tatlı ya yandan resmini verdi adam olmuş sanki kocaman görüküyodu.. sanki gülüyo doktorum dediki cok canlar yakacak şimdiden kameralara oynamaya başladı bu işini biliyo dedi. yaklaşık 1300 gr olmuş .bir daha 3 hafta sonra cagırdı .bu arada asıyada gerek yok dedi.
Ben de kapalı havaları hiç sevmiyorum. İçimi karartıyor.
sen nasıl oldunnn hala negatifmisin yoksa bugun dahamı iyisiinn:):) bende kapalı havada pozzitif oluyorummm yağmur huzur verior bana
Yok canım bugün hava kapalı olsa da iyiyim hatta süperim...:dance::dance:
eeeee tatile giriyoruz...:teytey::teytey::teytey::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?