2010 Temmuz Anneleri : )

yaaaa bak şimdi aklıma ne geldi.

Ben 32. haftamda izne ayrılıcam yaa en kötüsü gün boyu işteyiz diye eve net almadık.

Ne olcak şimdi sizden ayrı mı düşücem?
senağlamasenağlama

hayırrr eve net aldırıcan :):) zaten kampanyalı şimdi 6 ay 9,99 tl

yaaaa bak şimdi aklıma ne geldi.

Ben 32. haftamda izne ayrılıcam yaa en kötüsü gün boyu işteyiz diye eve net almadık.

Ne olcak şimdi sizden ayrı mı düşücem?
senağlamasenağlama

seker istersen bi araştır hani reklamlarda cıkıyo ya vınn filan onlar daha uygun galiba

hayırrr eve net aldırıcan :):) zaten kampanyalı şimdi 6 ay 9,99 tl

seker istersen bi araştır hani reklamlarda cıkıyo ya vınn filan onlar daha uygun galiba

Ev telefonumuz yok onlardan alamam ama melahat'ın dediği gibi vınları felan araştırayım.

Ben sizden ayrılmak istemiyorum.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Canım biz işlerin durumuna göre çalışıyoruz.

Şimdi işler az rölantide gidiyor doayısyla çalışmıyoruz.
:teytey::teytey:

ne güzell :)) ay inan yeni aklıma geldi 23 nisan benm eşimede tatildirr şimdi oh o evde yatsın ben çalışımmm olurmu öle şey:):)

günaydın şekerler!! nasılsınız?
ben bugün çok keyifliyim, çünkü 3 günlük tatil bizi bekliyor!!
tatilde kızıma bebek arabası bakıcaz. var mı aranızda alan veya marka konusunda önerisi olan?

Biz bebek arabasını doğduktan sonra alıcaz galiba çünkü ilk başlarda ihtiyacımız olmayacak gibi...

Ben kıyafet, hastane çıkışları felan aldım ama henüz bakım ürünlerini, biberonunu artı kendi ihtiyaçlarımı felan henüz almadım. Artık onlsrı da izne ayrılınca yaparım diyorum.

ne güzell :)) ay inan yeni aklıma geldi 23 nisan benm eşimede tatildirr şimdi oh o evde yatsın ben çalışımmm olurmu öle şey:):)

kuzucuğum üzülme ben resmi tatil olsa da çalışacağım bu daha üzücü bence çağıracaklar yine ve sakın ne telefonlara nede kapıya bakma diyecekler ve bütün gün eşyaların bekçiliğini yapacağım mirmirmirmir senağlama

arkadaslar

bir sey sorucam eminönündeki adı gecen havuzlu han gercekten uygun mu sizce ne kadar bi nakit ile gitmek gerekir(cocugun hiç bir seyi yok ] bide hastane için uygun gecelik nereden alabilirim bilginiz var mı.

ama hareketlerin ve kısıtlanmış ve biraz daha agır olacaksın en müsait zamanda yapmak gerekiyo galiba.

çağırmama ihtimalleride varrr ama demi bende öle bi ihtimal bile yok kesin çalışıcam :):)

ama kocişlere hain plan uygulamk lazım kaydirigubbakcemile5

Herkeseee kocamannn günaydınlar....Burda da düne nazaran güzel ve açık bir hava var çok şükür...Herkes iyi anladığım kadarı ile çok şükür...Ohh ne güzel tatil değilmii...Ama maalesef biz yarında c.teside çalışıyoruz işlerimiz çok yoğun olduğu için:umursamaz:
Günaydın kızlar...

Günaydın melahatk.Çok güzel ya bebeğini görmüşsün hem büyümüş ve iyimiş maaşallah ona..darısı bizim başımıza inş...
günaydın temmuz melekleri opuyorumnanaktan
yağmurlu fakat bir o kadar güzel güne günaydın dedik kızımla hava serinledi ama hala çok güzel...

Günaydın herkese canlarım.......olumunekankayizsmile

günaydın şekerler!! nasılsınız?
ben bugün çok keyifliyim, çünkü 3 günlük tatil bizi bekliyor!!
tatilde kızıma bebek arabası bakıcaz. var mı aranızda alan veya marka konusunda önerisi olan?

Ohh sefam olsun ne güzell iyi tatiller şimdiden froyacım...Ben şimdi almıcam bebek arabası şimdilik ihtiyacımız yok araba içinde ana kucağı aldık o işimizi görücektir diye..Daha sonra baston tarzı bişey almayı düşünüyorum...

Papatya'cım günaydın...

Şimdi dikkat ettim de seninle aramızda 4 gün var.

Bakalım doğumlarımız nasıl olacak...

Ben günler geçtikçe duygu karmaşası yaşıyorum.

Bir bakıyorum çok iyiyim bir bakıyorum korku, endişe, heyecan hepsi bir arada oluyor. Zaman geçtikçe de bu durum artıcak galiba...

Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

canım hoşgeldin!! çok sağol. sen de yormadan kendini çalış. ne acımasızlar, bizi hamile hamile mesaiye bırakabiliyorlar
bebek arabasını sağolsun eşimin abisi hediye alıcakmış bize. biz de önce model beğenelim dedik. ama haklısın en başlarda lazım olmuyor.
oda işiniz ne yaptınız papatyacım? ben hala siparişini veremedim.

Aaa evet tatlım 4 gün var aramızda...Sorma yaa bazen hiiç aklıma gelmiyor, bazende acaba nasıl olucak diye heyecan basıyor ama hep en güzelini düşünmeye çalışıyorum bebeğimi kucağıma verdikleri anı en çok o kısım hoşuma gidiyor...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş..Sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza Capricim..

günaydııınnn

papatyacım sanada günaydınn bende çalışıcam cuma cumartesi yanlız değilsin

Ahh ahhh maalesef canımmm :1no2:

Hoşbuldukk...İş olunca mecburen çalışıcaz işte..bebek arabanızı iyi günlerde kullanın inş..
Oda işi öyle kaldı bir daha bakmadık bi yer daha varmış oraya da bakalım dedik siparişle yapıyorlarmış ondan sonra kararımızı vericez artık inş...Çünkü evde de tadilat başlamak üzere artık...

günaydın yemmuz kadar sıcak anneler.....ya ben gecelerı karın gurultusuyla uyanmaya başladım..oluyormu sızde de.ne yiyosunuz..kalkınca..9 kılo almışım ne yiyeceğimi şaşırdım vallaa

arkadaslar ya bebek sekeri konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz

elinizde farklı ve kolay model varmı .ben kendim yapayım dıyorum ama ucuz olsun degişik ve kolay olsun istiyorum cok sey istiyorum biliyorum ama ..ne yapsam kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…