yaaaa bak şimdi aklıma ne geldi.
Ben 32. haftamda izne ayrılıcam yaa en kötüsü gün boyu işteyiz diye eve net almadık.
Ne olcak şimdi sizden ayrı mı düşücem?senağlamasenağlama
yaaaa bak şimdi aklıma ne geldi.
Ben 32. haftamda izne ayrılıcam yaa en kötüsü gün boyu işteyiz diye eve net almadık.
Ne olcak şimdi sizden ayrı mı düşücem?senağlamasenağlama
ayy size yarın tatil demii ühühühühü bize nie yokkk mafoldumben
hayırrr eve net aldırıcan :):) zaten kampanyalı şimdi 6 ay 9,99 tl
seker istersen bi araştır hani reklamlarda cıkıyo ya vınn filan onlar daha uygun galiba
Canım biz işlerin durumuna göre çalışıyoruz.
Şimdi işler az rölantide gidiyor doayısyla çalışmıyoruz.:teytey::teytey:
günaydın şekerler!! nasılsınız?
ben bugün çok keyifliyim, çünkü 3 günlük tatil bizi bekliyor!!
tatilde kızıma bebek arabası bakıcaz. var mı aranızda alan veya marka konusunda önerisi olan?
tapalı hava işte olmak bazen sıkıyo insanı yaa.. şöyle hava soguk olmasa ama yagmur çiselese cıkıp gezebilsen ne kadar güzel olurdu.
gerci ben ilk fırsatta alışverişe gidip ogluşuma hazırlık yapıcam ama yoksa adamın götüne donu bile olmadan dogacak ..
neyseki odası bitmiş 30 nisanda gelecekmiş . 1 mayısta dogru alışverişe anca yıkanır hazırlanır eşyaları izinde evde hazırlık devam edecek ..
sizin hazırlıklar bittimi?
ne güzell :)) ay inan yeni aklıma geldi 23 nisanbenm eşimede tatildirr şimdi oh o evde yatsın ben çalışımmm olurmu öle şey:):)
Biz bebek arabasını doğduktan sonra alıcaz galiba çünkü ilk başlarda ihtiyacımız olmayacak gibi...
Ben kıyafet, hastane çıkışları felan aldım ama henüz bakım ürünlerini, biberonunu artı kendi ihtiyaçlarımı felan henüz almadım. Artık onlsrı da izne ayrılınca yaparım diyorum.
kuzucuğum üzülme ben resmi tatil olsa da çalışacağım bu daha üzücü bence çağıracaklar yine ve sakın ne telefonlara nede kapıya bakma diyecekler ve bütün gün eşyaların bekçiliğini yapacağım mirmirmirmir senağlama
Günaydın kızlar...
günaydın güzel anneler ve seker bebekler
arkadaslar ben dün aksam doktoruma gittim .ogluşumu gördüm ay cok tatlı ya yandan resmini verdi adam olmuş sanki kocaman görüküyodu.. sanki gülüyo doktorum dediki cok canlar yakacak şimdiden kameralara oynamaya başladı bu işini biliyo dedi. yaklaşık 1300 gr olmuş .bir daha 3 hafta sonra cagırdı .bu arada asıyada gerek yok dedi.
herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.
günaydın temmuz melekleri opuyorumnanaktan
yağmurlu fakat bir o kadar güzel güne günaydın dedik kızımla hava serinledi ama hala çok güzel...
Günaydın herkese canlarım.......olumunekankayizsmile
günaydın şekerler!! nasılsınız?
ben bugün çok keyifliyim, çünkü 3 günlük tatil bizi bekliyor!!
tatilde kızıma bebek arabası bakıcaz. var mı aranızda alan veya marka konusunda önerisi olan?
herkese Günaydınnn:))
Herkeseee kocamannn günaydınlar....Burda da düne nazaran güzel ve açık bir hava var çok şükür...Herkes iyi anladığım kadarı ile çok şükür...Ohh ne güzel tatil değilmii...Ama maalesef biz yarında c.teside çalışıyoruz işlerimiz çok yoğun olduğu için:umursamaz:
Günaydın melahatk.Çok güzel ya bebeğini görmüşsün hem büyümüş ve iyimiş maaşallah ona..darısı bizim başımıza inş...
Ohh sefam olsun ne güzell iyi tatiller şimdiden froyacım...Ben şimdi almıcam bebek arabası şimdilik ihtiyacımız yok araba içinde ana kucağı aldık o işimizi görücektir diye..Daha sonra baston tarzı bişey almayı düşünüyorum...
Papatya'cım günaydın...
Şimdi dikkat ettim de seninle aramızda 4 gün var.
Bakalım doğumlarımız nasıl olacak...
Ben günler geçtikçe duygu karmaşası yaşıyorum.
Bir bakıyorum çok iyiyim bir bakıyorum korku, endişe, heyecan hepsi bir arada oluyor. Zaman geçtikçe de bu durum artıcak galiba...
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
günaydııınnn
papatyacım sanada günaydınn bende çalışıcam cuma cumartesi yanlız değilsin
canım hoşgeldin!! çok sağol. sen de yormadan kendini çalış. ne acımasızlar, bizi hamile hamile mesaiye bırakabiliyorlar
bebek arabasını sağolsun eşimin abisi hediye alıcakmış bize. biz de önce model beğenelim dedik. ama haklısın en başlarda lazım olmuyor.
oda işiniz ne yaptınız papatyacım? ben hala siparişini veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?