2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım..
Ben de 30 nisanda gidiecm kontrole,en son gitiiğimden 5 hafta geçmiş olacak aradan:)
Çok uzun zaman değişmiştir sanırım bebişim büyümüştür::))))

Benimde bu ay uzadı randevu aralığım çok özledim kızımı çookta merak ediyorum nasıl diye.27 nisana bizim randevumuz da 5 hafta sonra gitmiş olucaz bizde yanii...

Benim kontrolüm daha 14 Mayıs zaman nasıl geçicek şimdiden özledim kuzumu....

Ben gördüğümde şok oldum. Bir önceki giitiğimizle bir sonraki gittiğimizdeki görüntüsü arasında inanılmaz fark vardı.

ılk önce siması eşimi andırıyor diye düşünmüştüm ama bu gittiğimizde kendime benzettim.

Bu arada ben doktoruma eleviti içemiyorum çok zorlanıyorum dedim. Çoğu zaman içmediğimi itiraf ettim. O da baktı bebişin durumu yerinde beslenmem düzgün gidiyor. Sadece demir verdi. Tüp tüp ismni şimdi hatırlayamıyorum. Sabah aç karnına içiyorum. Eczacı kahvaltıdan yarım saat önce içmemi söyledi.

Ohhh be kurtuldum şu elevitten benim için ölümdü resmen.

selam kıslarrrrr bizim randevumuzda 12 mayısta çoookkkkkk var daha.

maşallahhhhhhh kuzuya canımm gözün aydın :)

aaaaa bugün 28+0 olmuşuz yani 29. haftaya girmişiz. :dance::dance:

Allah hepimize sonuna kadar gitmek nasip etsin.

hayırlı olsun şeker :)) aminnnnnn

inşallah sonuçların güzel olur canım :)

bende de oluyor canım normal herhalde ayagıma kramplar giriyor
sabah uyanıyorum acayip ayak ağrısıyla
çok ayakta durunca yürüyünce falaket ağrıyo

canım kalsiyum ve magnezyum aman dikkat eğer yeterli kalsiyum alamıyorsan doktorunla bi görüş.

geçmiş olsunnnn ((

Çok teşekkür ederim canım,inşallah sevdiklerimize ve yakınlarımıza ikram etmek nasib olur..:Saruboceq:

aaaa ayşeeeee çok cicilerrrr allahım hayırlı günlerde dağıtmak nasip etsin inş..

Çok sağolun arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Zeymurancım 45 dakika nasıl dayanabildin NTS ye bilmiyorumkismile

Yani 45 dakika sırt üstü...Çok zor yaa..Ben 15-20 dakika NTS de beklediğim zaman bile çok rahatsız oluyorum:bbo: Zaten 45 dakika sırt üstü yatsam bebeklerde benim gibi rahatsız olur,bir sürü kasılmam olur,hatta belki de tansiyonum olduğundan da daha fazla düşer bayılırım kesin...:sm_confused:

aysecinarli, canım bayıldımm bende sipraiş edicemmm nerden ettin tam okuyamdım geçmişi özelden yazarsan sepette harikaaa çok sevinirim yapmaya kalkışmaya gerek kalmıorr çok beğendımm magnetli demii

Kızlar bir de siz bakarmısınız ,benim göbeğim düşmüş mü biraz ? Annem dün akşam düşmüş göbeğin artık dedi..:çok üzgünüm: Az evvel çektim pc nin kamerasından..

Son düzenleme:
Benim bebeklerin isimleri yazıyor..Ama isimler sürpriz..:kedi:

Ailemize hoşgeldin A...,
Ailemize hoşgeldin Ç... yazıyor :asigim: :asigim:

ya kuju bu arada maşallah maşallh sana ben nazara çok iananırım allah korusun alıntı yapılmadan kaldır benge gobişii çok tatlı maşallhhh

canım gobekin düşmemişş burdan bakınca gayet normalll

Off canım sağol yaa..Göbeğin düşmesi bu haftalarda çok tehlikeli benim için..Bebekler rahim ağzına baskı yapmaya başlarsa rahim ağzını tutan serklaj açılır ,rahim ağzı yırtılır diye korktum...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…