2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar az evvel kargodan bebek şekerlerim geldi..Hepsini tek tek yerleştirdim..Balonları da var ama onları şişirmek için erken daha...
O kadar çok duygulandım ki...
Bu gün sevinçten ,mutluluktan ağladım ben....

oyyyy kıyamam:)) çok tatlı görünüyorr..
kaç adet yaptırdın canım..siparişi nerden verdin?kaça mal oldu?
bende kendim uğraşmak istemiyorum acıkcası

canımmm
çok güzeller maşallah hayırlısı ile doğumundan sonra sevdiklerinizle paylaşırsınız inşallah :Saruboceq:

oyyyy kıyamam:)) çok tatlı görünüyorr..
kaç adet yaptırdın canım..siparişi nerden verdin?kaça mal oldu?
bende kendim uğraşmak istemiyorum acıkcası

Canım hepsi 150 TL ye mal oldu..

50 tane kız bebek için 50 tane bebek erkek için..Toplam 100 tane..

Şekerlerin yarısı biberonlu yarısı bebekli..içinde şeker değil lavanta var..Zaten şeker olunca şekeri yiyip kalanı atıyorlar.Ben de hatıra olarak saklansın diye böyle tercih ettim..İki bebek için ayrı seper..3 et tane de iki ayrı bebek için balonları var..Yani 3 mavi 3 pembe..Şişirmedim daha tabi onları..

Kargo ücreti de satıcıdan..gg den ısmarladım..

Bayıldım bayıldımm çok güzeller bebek arabalarıda süpermiş ayşecim...hayırlısı ile dağıtırsınız inş...

Bu bebek arabaları da bu fiyata dahil ayşe onu anlamadım yoksa ayrıcamı almıştın...Ayrıca gg nedir daha açıklayıcı yazarsan sevinirim:kedi:...

Ben de bayıldım yaa harika görünüyorlar.

Allah bebeklerini sağlıklıca, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Güle güle dağıtırsın inşallah...

ayşecim güle güle kullanın inş..
gg he süpermiş :)))hehehe aramızda delikafaduldendelikafadulden

Bu bebek arabaları da bu fiyata dahil ayşe onu anlamadım yoksa ayrıcamı almıştın...Ayrıca gg nedir daha açıklayıcı yazarsan sevinirim:kedi:...

Ben de bayıldım yaa harika görünüyorlar.

Allah bebeklerini sağlıklıca, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Güle güle dağıtırsın inşallah...

Çok teşekkürler arkadaşlar..opuyorumnanaktan Bebek arabaları falan hepsi dahil fiyata..

Yaa gg işte..Şimdi açılımını yaparsam reklam yapmış olmazmıyım :kedi:

Gitti..........gerisini doldurun kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba..
Bugün sabahtan beri oğlumla uğraştım işe yeni geldim..
İshal oldu, doktor falan derken ancak işe gelebildim şu an iyi..Kötü bir durum yok.

Ayşeçinarlı bebek şekerlerin çok güzel bayıldım..
Allah neşe içinde dağıtmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…