Hoşgeldinn Hacer...hayırlısı olsun inş...
ayşecim şekerlerin çok şekerrrrrr
Çok teşekkür ederim canım,inşallah sevdiklerimize ve yakınlarımıza ikram etmek nasib olur..:Saruboceq:
oyyyy kıyamam:)) çok tatlı görünüyorr..
kaç adet yaptırdın canım..siparişi nerden verdin?kaça mal oldu?
bende kendim uğraşmak istemiyorum acıkcası
canımmm
çok güzeller maşallah hayırlısı ile doğumundan sonra sevdiklerinizle paylaşırsınız inşallah :Saruboceq:
Bayıldım bayıldımm çok güzeller bebek arabalarıda süpermiş ayşecim...hayırlısı ile dağıtırsınız inş...
Canım hepsi 150 TL ye mal oldu..
50 tane kız bebek için 50 tane bebek erkek için..Toplam 100 tane..
Şekerlerin yarısı biberonlu yarısı bebekli..içinde şeker değil lavanta var..Zaten şeker olunca şekeri yiyip kalanı atıyorlar.Ben de hatıra olarak saklansın diye böyle tercih ettim..İki bebek için ayrı seper..3 et tane de iki ayrı bebek için balonları var..Yani 3 mavi 3 pembe..Şişirmedim daha tabi onları..
Kargo ücreti de satıcıdan..gg den ısmarladım..
ayşecim güle güle kullanın inş..
gg he süpermiş :)))hehehe aramızda delikafaduldendelikafadulden
ayşecim güle güle kullanın inş..
gg he süpermiş :)))hehehe aramızda delikafaduldendelikafadulden
Bu bebek arabaları da bu fiyata dahil ayşe onu anlamadım yoksa ayrıcamı almıştın...Ayrıca gg nedir daha açıklayıcı yazarsan sevinirim:kedi:...
Ben de bayıldım yaa harika görünüyorlar.
Allah bebeklerini sağlıklıca, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Güle güle dağıtırsın inşallah...
Yaa ama olmaz kiii aranızda kalmasın bizde öğrenelim olmazmıııkaydirigubbakcemile2
hehehe reklama girer ama :)))
geliyor un tersi geriside :jeyyar::dance:
Ayy çok şekerler canım fiyatı da baya iyiymişi ben patik örüyorum kendm kalkışmasaydım keşke :))Tersi ne ? Gelmiyor mu ? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?