Herkese merhaba..
Bugün sabahtan beri oğlumla uğraştım işe yeni geldim..
İshal oldu, doktor falan derken ancak işe gelebildim şu an iyi..Kötü bir durum yok.
Ayşeçinarlı bebek şekerlerin çok güzel bayıldım..
Allah neşe içinde dağıtmak nasip etsin.
Bana daha hızlı ,kolay ve ekonomik geldi böylesi canım ..:kedi:Ayy çok şekerler canım fiyatı da baya iyiymişi ben patik örüyorum kendm kalkışmasaydım keşke :))
Herkese merhaba..
İshal oldu, doktor falan derken ancak işe gelebildim şu an iyi..Kötü bir durum yok.
Çok teşekkürler arkadaşlar..opuyorumnanaktan Bebek arabaları falan hepsi dahil fiyata..
Yaa gg işte..Şimdi açılımını yaparsam reklam yapmış olmazmıyım :kedi:
Gitti..........gerisini doldurun kaydirigubbakcemile3
hehehe reklama girer ama :)))
geliyor un tersi geriside :jeyyar::dance:
Tersi ne ? Gelmiyor mu ? kaydirigubbakcemile3
Herkese merhaba..
geçmiş olsun denizcim..
acil şifalar
Çok sağol canımopuyorumnanaktan,çok geçmiş olsun oğlun için.iyileşir çabucak inşallah..:Saruboceq:
Merhaba Denizcim hoşgeldinn...
Çok geçmiş olsun canım yaa...Hayy allah üzüldüm salgın varmış sanırım öyle duymuştum..Biran önce toparlanır inş..
Teşekkürler.Çocuklar böyle büyüyor işte..
Ne yediyse okulda falan anlamadık doktor bağırsakları bozmuş dedi..
Çok şükür önemli birşey yok..yerimseniben
Bu arada az önce dr. dan geldım.. hareketlerını takıp ettirdi dr... ntsye baglandım 45 dkka.. dr. iyi dedi.. Kızım 1.100 gr olmuş..birde resim cekecekti ama kızımın yÜzü dönuk deildi.. bakalım yarın tekrar gidicemm.. İNŞAALLAH kızım döner yarına kdr...
Bu arada az önce dr. dan geldım.. hareketlerını takıp ettirdi dr... ntsye baglandım 45 dkka.. dr. iyi dedi.. Kızım 1.100 gr olmuş..birde resim cekecekti ama kızımın yÜzü dönuk deildi.. bakalım yarın tekrar gidicemm.. İNŞAALLAH kızım döner yarına kdr...[/B]
Geçmiş Olsun canım,,,
Gözün aydın büyümüş bebiş..hihoyyyt
Zeymuran maaşallah çok iyi ya bebeğin büyümüş baya...Nts ye neden bağladı ki doktorun..
Deniz'cim çok geçmiş olsun.
Şimdi iyidir umarım oğluşun.
Ben de sabah seni göremeyince merak ettim.
Zeymuran maşallah prensesine canım...
Hareket etmiyor diye telaşa kapılmıştın hadi gözün aydın.
İyi çok şükür canım..Dün gece başlamıştı ishali sabah doktora götürdük işte..İlaç falan verdi..iyi önemli birşey yokmuş ama yedikleri bozmuş, sanırım okulda yedikleri falan olabilir.:sm_confused:.................................
Cok saolasın canım.. Sanada geçmişşş olsunnn..
Dun butun gun cok zayıf hıssettim hareketlerını.. bugunde konturolum olmadıgı halde dr. gittim içim rahat etsin diye.. neyseki çok şukur bugun yıne hareketli kızım :Saruboceq:
Hareketlerını konturol etmek ıcın 45 dakka ntsye baglandım canım
selam kızlar,
denizcim çok geçmiş olsun. salgın vardı zaten 2 haftadır. hepimizin dikkat etmesi lazım.
zeymuran ben de arada panik yapıyorum ama normalmiş bazen hareketlerini daha az hissetmemiz. ben de artık paniklememeye çalışıyorum elimden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?