2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun denizcim..
acil şifalar

ben çıkıyorum canlar herkese byyy

Ayy çok şekerler canım fiyatı da baya iyiymişi ben patik örüyorum kendm kalkışmasaydım keşke :))
Bana daha hızlı ,kolay ve ekonomik geldi böylesi canım ..:kedi:

Çok sağol canımopuyorumnanaktan,çok geçmiş olsun oğlun için.iyileşir çabucak inşallah..:Saruboceq:

hehehe reklama girer ama :)))
geliyor un tersi geriside :jeyyar::dance:

Tersi ne ? Gelmiyor mu ? kaydirigubbakcemile3

Tamam tamam anlaştık şimdii:roflol::roflol:

Merhaba Denizcim hoşgeldinn...
Çok geçmiş olsun canım yaa...Hayy allah üzüldüm salgın varmış sanırım öyle duymuştum..Biran önce toparlanır inş..

geçmiş olsun denizcim..
acil şifalar

Çok sağol canımopuyorumnanaktan,çok geçmiş olsun oğlun için.iyileşir çabucak inşallah..:Saruboceq:

Merhaba Denizcim hoşgeldinn...
Çok geçmiş olsun canım yaa...Hayy allah üzüldüm salgın varmış sanırım öyle duymuştum..Biran önce toparlanır inş..

Teşekkürler.Çocuklar böyle büyüyor işte..
Ne yediyse okulda falan anlamadık doktor bağırsakları bozmuş dedi..
Çok şükür önemli birşey yok..yerimseniben

Ayyy muhteşemlerrr.. insanın baktıkça bayılası geliyorr hihoyyyt ALLAHIM güle güle sevdıklerıne dagıtmak nasıp etsinn ...:Saruboceq:

Bu arada az önce dr. dan geldım.. hareketlerını takıp ettirdi dr... ntsye baglandım 45 dkka.. dr. iyi dedi.. Kızım 1.100 gr olmuş.. birde resim cekecekti ama kızımın yÜzü dönuk deildi.. bakalım yarın tekrar gidicemm.. ıNŞAALLAH kızım döner yarına kdr...

Son düzenleme:

Zeymuran maaşallah çok iyi ya bebeğin büyümüş baya...Nts ye neden bağladı ki doktorun..

Gözün aydın büyümüş bebiş..hihoyyyt
Geçmiş Olsun canım,,,

Sağol canım.

Deniz'cim çok geçmiş olsun.

Şimdi iyidir umarım oğluşun.

Ben de sabah seni göremeyince merak ettim.

Zeymuran maşallah prensesine canım...

Hareket etmiyor diye telaşa kapılmıştın hadi gözün aydın.

Gözün aydın büyümüş bebiş..hihoyyyt

Cok saolasın canım.. Sanada geçmişşş olsunnn..

Zeymuran maaşallah çok iyi ya bebeğin büyümüş baya...Nts ye neden bağladı ki doktorun..

Dun butun gun cok zayıf hıssettim hareketlerını.. bugunde konturolum olmadıgı halde dr. gittim içim rahat etsin diye.. neyseki çok şukur bugun yıne hareketli kızım :Saruboceq:
Hareketlerını konturol etmek ıcın 45 dakka ntsye baglandım canım

Deniz'cim çok geçmiş olsun.
Şimdi iyidir umarım oğluşun.
Ben de sabah seni göremeyince merak ettim.

İyi çok şükür canım..Dün gece başlamıştı ishali sabah doktora götürdük işte..İlaç falan verdi..iyi önemli birşey yokmuş ama yedikleri bozmuş, sanırım okulda yedikleri falan olabilir.:sm_confused:................
.................

Aman aman iyi olsun da gerisi önemli değil.

Çocuklar hasta oldu mu aileler resmen felç oluyor.

Çocuk işte kim bilir neler karıştırdı...

selam kızlar,
denizcim çok geçmiş olsun. salgın vardı zaten 2 haftadır. hepimizin dikkat etmesi lazım.
zeymuran ben de arada panik yapıyorum ama normalmiş bazen hareketlerini daha az hissetmemiz. ben de artık paniklememeye çalışıyorum elimden geldiğince.

Anladım canımm çok şükür iyiymiş....

sağol canım..
Ben de 30 nisanda gidiecm kontrole,en son gitiiğimden 5 hafta geçmiş olacak aradan:)
Çok uzun zaman değişmiştir sanırım bebişim büyümüştür::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…