2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar valla çok şaşırdım mesajları okuyunca..neden dayanamasınlar ki..askerde napıyordu bu adamlar..bir kaç ay ilişki olmazsa ölmezler...biz hamilelik başından beri bir şey yapmıyoruz.Çok şükür ikimiz de sağlamız,eşimin de ilgisi başka kadınlara falan kaymadı..
bebeklerimiz herşeyden daha önemli...

ayy ben bunu okuyunca çok üzüldüm... ama hamile bir insana öyle denmezki. kadıncağız çok üzülmüştür belli ki.. ben hep göbeğim açık geziyorum bide açıp açıp arabalı vapura benzedim di mi diyorum ( arabalı vapur geniş oluyor ya o bakımdan kaydirigubbakcemile3) eşimde hep yok diyor onlar senin değilki onlar bebişin kiloları diyor. aslında bunu inanarak mı söylüyor bnilmiyorum ama bende inanmasam bile bebişin kiloları olduğuna yine de eşimden böle destek görmek güzel .. zaten cnm çok sıkılıyor bugünlerde. evde yatarak zaman geçmiyor. ben alıştım çok gezmeye. çok sıkılıyorum ama buna da şükür..

Eşim bana aynen basket topu yutmuş gibisin diyor gülüyorum gerçekten de öyle...

Gerçekten nazosan yazını okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anladım.

Bazen ben psikolojime yenik düşüp moralim bozuluyor felan eşim hemen bana destek yaa bunu bu şekilde düşünme sen bebeğimizi taşıyorsun bu durum çok normal alış artık bu duruma nerdeyse doğum yapacaksın hala alışamadın diyor.

Ayyyy canım kocacım benim...

askerdeyken ne yapıyorlardı +

daha önemlisi ilerde birgün olurda bir rahim hastalığı ya da rahimin alınması gibi bişi söz konusu olursa hangi adam dayanacak hangi adam dayanamayacak şimdiden belli oluyor kanımca
az kaldı doğurmamıza sabır kızlar en geç ben doğurcam zaten.

ben totoya doğru genişliyince bebek nerde arkadamı dıorrr :roflol: :roflol: bende ikiz diorum biri arkada kendini göstertmior :roflol:

bencede dayanamamak diye bişey yok.. bizde 1 aydır bişey yapmıyoruz ve ne yalan söyliyim benimde hiiiç canım istemiyor zaten, eşimde korkuyor zaten bişey olur diye, bunları göze alarak girdik bu işe, bebeğimiz sağolsun..

yani adamın günahını almiim ama o durumlarda girilmiorsaa benmkii pek dayanamz sanırsam bunu yüzüme vurmaz asla ama düşkündür::)):):

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biz 6 ay şeker :roflol:

Şimdi baktım da 7. ayda 3-4 kez , 8. ayda 1 kez , 9. ayda hiç girmemek gerekir diyor.

Bizler artık 8. aya giriyoruz o birkez de olmayıversin canım. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekicek...

kızlar geçen çarşamba testler ve renkli ulturason için doktora gittim devlette ya sonuçlar bu çarşamba alınacakmış özelde hemen veriyorlardır herhalde inşallh hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlar birde bahar alerjim var sabaha kadar öksürüyorum bebiş amma rahatsız olmuştur öksürmekten hiç dinlendiğimi hissedemiyorum uyrken bizimde bir düşük olmuştu daha önce onedenle doktor ilişkiyi yasakladı benimde işime geldi hamileyken ilişki garip geliyor bana zaten kendimi tuaf hissediyorum koca zaten bebeğe bir şey olur diye çok korkuyo 10 sene yapılmıycak dese yapmaz

Tabi bu yazdığım normal durumlar için geçerli. Riskli olanlar zaten kendini biliyor.

:)) bazen bende kendimi çok kötü hissediyorum capricim, allahtan eşimle bu kiloları tiye alıyoruz nasılsa geçicek diye ama bazen diyo seni böyle görüceğimi düşünmezdim diye, diyorum o zaman hamileliği ne zannediyodun sen diye bilmiyorumkismile .. bide bazı insanlar canımı sıkıyor benim, işte bakış açısı çok önemli, kimi çok iyi gidiyosun diyo, kimi aayyy topik olmuşsun diyor.. sanki bu kiloların sebebi yokmuş gibi ve sanki o insanlar uzun zamandan beri benim böyle kilo almamı beklemiş gibi

kızlar sizlerin eşinizi bilmem ama ben eşimi çok severim dünya iyisi bir insandır ama yatakta sadece kendini düşünür onedenle doktorun yasakladığı çok iyi oldu ona hiç umrumda değil benim bebeğim değilki yalnız onunda bebeği birazda o sıkıntı çeksin

Zaten ciddiye alabileceğim bişeyi söylemesine imkan yok çöekerim ben herhalde ozaman....

Başkalarının söylediğine insan takılsa da hemen geçiyor ama eşimin düşünceleri çok önemli o nedenle ondan bu konularda olumsuz bişe duymak asla istemem zor atlatırım herhalde...

Boşver yaaa ben de ilk duyduğumda takıyorum milletin dediğini hatta sabah burda da mevzusu oldu ama sonradan tınlamıyorum. Millet ne diyeceğini şaşmış zaten sanki hiç hamilelik geçirmemişler.

Ben öyle durumda yani ayyy şişmişsin geçen hafta bu kadar değildin diyenlere eee siz kaç kilo almıştınız diyorum. Emin ol benden daha fazla kilo almış oluyorlar kendilerini unutmuşlar bakıyorumda...
hihoyyythihoyyyt

kilo konusunda eşimde patavatsızdır göğsüm için çıok büyük olduğunu söyleyip güldü yemek yerkende müdahale ediyor patates kızartması ile ekmek yeme kilo alırsın vs..

benim eski halimi bilen bilir çok zayıftım şimdi size bir resmimi göstersem şok olursunuz diğer tarafa eklenmiş olur 5 dk sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…