- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kızlar bende size bişey sorucam utanarakdan ama sakın yalnış anlamayın.ben şu an 29+6 gunluk hamıleyım.ama bir sorunum ar.bana gore sorun bu.eşimle ilişkiye giremiyorum cunki canım cok acıyo.:kedi:nerdeyse 1.5ay.eşim allahdan cok anlayışlı ama nereye kadar.cok korkuyorum en son yaptıgımızda bebeyim yuvarlandı yukarıya dogru cıktı hemde sertleşti.benimde canım cok acıdı.zaten normalde benim oram cok dar gibi :kedi:anlayacagınız şimdi iyice kapandı.benim asıl sorunum şu ben ilişkiye girerken canım bu kadar cok acıyorsa ben dogumda napıcam kızlar?off allahım cok korkuyorum ve derdimi utandıgımdan hic kimseye anlatamıyorum.:kedi:
:roflol:
kızlar ya biz çok şanslıyız.
benim bir arkadaşım var. mayıs annesi olacak. iyice ağırlaştı. geçen gün banyo yaparken yardım istemiş eşinden. dedi ki eşim beni hamileliğim boyunca hiç çıplak görmemişti şoka girdi dedi...
ben nasıl yani dedim?
yani insanın illa ilişkiye girmesi gerekmiyo dimi eşinin çıplak görmesi için:))))
bide eşi demiş ki yok bacakların amma kalınlaşmış, yok göğüslerin ne kadar sarkmış vs...
ne öküz adamlar var ya. nasıl kızdım. insan hiç hamile birine ki bu eşiyse bu şekilde konuşur mu ya???
dedim ya çoook şanslıyız...
Eşim bana aynen basket topu yutmuş gibisin diyor gülüyorum gerçekten de öyle...
Gerçekten nazosan yazını okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anladım.
Bazen ben psikolojime yenik düşüp moralim bozuluyor felan eşim hemen bana destek yaa bunu bu şekilde düşünme sen bebeğimizi taşıyorsun bu durum çok normal alış artık bu duruma nerdeyse doğum yapacaksın hala alışamadın diyor.
Ayyyy canım kocacım benim...
Arkadaşlar valla çok şaşırdım mesajları okuyunca..neden dayanamasınlar ki..askerde napıyordu bu adamlar..bir kaç ay ilişki olmazsa ölmezler...biz hamilelik başından beri bir şey yapmıyoruz.Çok şükür ikimiz de sağlamız,eşimin de ilgisi başka kadınlara falan kaymadı..
bebeklerimiz herşeyden daha önemli...
askerdeyken ne yapıyorlardı +
daha önemlisi ilerde birgün olurda bir rahim hastalığı ya da rahimin alınması gibi bişi söz konusu olursa hangi adam dayanacak hangi adam dayanamayacak şimdiden belli oluyor kanımca az kaldı doğurmamıza sabır kızlar en geç ben doğurcam zaten.
bencede dayanamamak diye bişey yok.. bizde 1 aydır bişey yapmıyoruz ve ne yalan söyliyim benimde hiiiç canım istemiyor zaten, eşimde korkuyor zaten bişey olur diye, bunları göze alarak girdik bu işe, bebeğimiz sağolsun..
Eşim bana aynen basket topu yutmuş gibisin diyor gülüyorum gerçekten de öyle...
Gerçekten nazosan yazını okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anladım.
Bazen ben psikolojime yenik düşüp moralim bozuluyor felan eşim hemen bana destek yaa bunu bu şekilde düşünme sen bebeğimizi taşıyorsun bu durum çok normal alış artık bu duruma nerdeyse doğum yapacaksın hala alışamadın diyor.
Ayyyy canım kocacım benim...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biz 6 ay şeker :roflol:
:)) bazen bende kendimi çok kötü hissediyorum capricim, allahtan eşimle bu kiloları tiye alıyoruz nasılsa geçicek diye ama bazen diyo seni böyle görüceğimi düşünmezdim diye, diyorum o zaman hamileliği ne zannediyodun sen diye bilmiyorumkismile .. bide bazı insanlar canımı sıkıyor benim, işte bakış açısı çok önemli, kimi çok iyi gidiyosun diyo, kimi aayyy topik olmuşsun diyor.. sanki bu kiloların sebebi yokmuş gibi ve sanki o insanlar uzun zamandan beri benim böyle kilo almamı beklemiş gibi
Elizabet nelerine yetmiyor böyle riskli durumlar söz konusuysa...
Allah iyiliğini versin emi ayşe... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?