Elizabet nelerine yetmiyor böyle riskli durumlar söz konusuysa...
Eğer hamile olan eşim olsaydı ben Hansla idare ederdim -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
SELAM KIZLAR ÇOK YOĞUN BİR HAFTAYA BAŞLADIK KIZIMLA
BUGÜN KIZIMI GÖRMEYE GİDECEĞİM İNŞALLAH SON ANDA BİR TOPLANTI ÇIKMAZ DA KIZIMI GÖRE BİLİRİM ÖZLEDİM BEN KUJUMUUU opuyorumnanaktan
slm kızlar bizde şimdi dr.dan geldik bebişim iyi 1,300 gr olmuş ii dedi dr ,idrar tahlili yaptırdı oda ii çıktı iltihap v.s. bişi yok sadece bebişimin karnı zayıf çıktı yani açmış günün öğünlerinden birini mutlaka mercimek,nohur,fasulye,bezelye akşamlarıda kırmızı et tüket dedi bunun haricinde bişi yok 2 hafta sonra tekrar gidecem bizden haberler böle:)))
Ben istanbul a geldim gelmişken alayım dedim fiyatlar biraz pahalı loya dan 34.50 tl ye pijama takımı aldım lohusa emzirme bölümü var hamileyken kulllanabiliyorsun sabahlıgı ayrıydı 44.50 pahalı geldi almadım.3 saat dolaştım öldüm bütün gece ayakalrım belim ağırdı bir an önce alış verişimi bitirip son ayımda sadece bebişimi beklemek istiyorum daha badana temizlik vs.. var inşallah biran önce biterler...
kızlar bende size bişey sorucam utanarakdan ama sakın yalnış anlamayın.ben şu an 29+6 gunluk hamıleyım.ama bir sorunum ar.bana gore sorun bu.eşimle ilişkiye giremiyorum cunki canım cok acıyo.:kedi:nerdeyse 1.5ay.eşim allahdan cok anlayışlı ama nereye kadar.cok korkuyorum en son yaptıgımızda bebeyim yuvarlandı yukarıya dogru cıktı hemde sertleşti.benimde canım cok acıdı.zaten normalde benim oram cok dar gibi :kedi:anlayacagınız şimdi iyice kapandı.benim asıl sorunum şu ben ilişkiye girerken canım bu kadar cok acıyorsa ben dogumda napıcam kızlar?off allahım cok korkuyorum ve derdimi utandıgımdan hic kimseye anlatamıyorum.:kedi:
seninkidemi önde gidiyor Gülcüm benim kafam şuna karıştı acaba sat tarihiyle ilgili bir sorunum olabilirmi benim adet tarihim düzensiz oluyodu oramı bir yanlışlık var acaba
:roflol:
kızlar ya biz çok şanslıyız.
benim bir arkadaşım var. mayıs annesi olacak. iyice ağırlaştı. geçen gün banyo yaparken yardım istemiş eşinden. dedi ki eşim beni hamileliğim boyunca hiç çıplak görmemişti şoka girdi dedi...
ben nasıl yani dedim?
yani insanın illa ilişkiye girmesi gerekmiyo dimi eşinin çıplak görmesi için:))))
bide eşi demiş ki yok bacakların amma kalınlaşmış, yok göğüslerin ne kadar sarkmış vs...
ne öküz adamlar var ya. nasıl kızdım. insan hiç hamile birine ki bu eşiyse bu şekilde konuşur mu ya???
dedim ya çoook şanslıyız...
Elizabet nelerine yetmiyor böyle riskli durumlar söz konusuysa...
askerdeyken ne yapıyorlardı +
daha önemlisi ilerde birgün olurda bir rahim hastalığı ya da rahimin alınması gibi bişi söz konusu olursa hangi adam dayanacak hangi adam dayanamayacak şimdiden belli oluyor kanımca az kaldı doğurmamıza sabır kızlar en geç ben doğurcam zaten.
birde bunları burda konuştukumuz duysalr yasak masak dinlmezler bunlar butun kadınlar bir olmuş bizi oynatıor derler :)
zor orası biraz...
kuju sen hala zayıfısın bir göbek aldı sende bende tek gobek değil kalça falan tümü :):)
oldukça zayıftım o zaman da bu resimde anlaşılmıyor fazla ..normal gibi duruyor
bu eskisi 3 aylık bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?