2010 Temmuz Anneleri : )

SELAM KIZLAR ÇOK YOĞUN BİR HAFTAYA BAŞLADIK KIZIMLA
BUGÜN KIZIMI GÖRMEYE GİDECEĞİM İNŞALLAH SON ANDA BİR TOPLANTI ÇIKMAZ DA KIZIMI GÖRE BİLİRİM ÖZLEDİM BEN KUJUMUUU opuyorumnanaktan

ayyyy hadi canım güzel haberlerle gel :))

maşallahhhh canımmm sıpacanlar kocaman oluyor yaaaaa :)))

güle güle kullan şekerimmmmm :))

çok güzel görünüyor canım güle güle giy :))

canım ben normalde de zorlanırdım deiğin gibi darlık sorunu var çok şükür eşim çok anlayışlı canım acıyor diye hiç bişey söylemiyor sende oğlumda benim için daha önemlisiniz diyor :)) öpüp koklamakla yetiniyor )))

seninkidemi önde gidiyor Gülcüm benim kafam şuna karıştı acaba sat tarihiyle ilgili bir sorunum olabilirmi benim adet tarihim düzensiz oluyodu oramı bir yanlışlık var acaba

evet canım bizimkide çok önden gidiyor. ama doktor sorun olacak bişeyden bahsetmedi o yüzden düşünmüyorum. ilk zamanlar 10 gün falan önde gidiyordu şimdi dahada hızlandı hayırlısı bakalım.

aaaaa çok ayıp valla. eşim benim o halimi çok seviyor. karnımı öper sarılır. ben bazen çok takıyorum çok şiştim falan diye hemen bana kızıyor saçmalama oğlumuz için böylesin hemde çok tatlısın der. moralimi düzeltir :)))

Elizabet nelerine yetmiyor böyle riskli durumlar söz konusuysa...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

birde bunları burda konuştukumuz duysalr yasak masak dinlmezler bunlar butun kadınlar bir olmuş bizi oynatıor derler :)

hayır ben doğurucam sanırım en geç kaydirigubbakcemile3

Sonbahar koyucak diye koydum bende..60 kg dım evlendiğimde..Şimdi 79 olmuşum.Sabah tartıldımnaniknanik

Ben en son 10 kğ almıştım acaba şimdi durumlar ne alemde?????

Ben perşembeden perşembeye tartılıyorum.

Gerçi bu hafta ço fazla değişiklik yok gibi ama yine de belli olmaz...

oldukça zayıftım o zaman da bu resimde anlaşılmıyor fazla ..normal gibi duruyor

19 kiloyu hamileyken aldıysan çok canım ben hamile değilken bir ara 74 de çıkmıştım psikolojim bozulmuştu bayağı

ayy yenisi olmuyor ya çıldıriciim şimdi

sanırım buraya sığmadı çok genişledim ya
kaydirigubbakcemile3

kızlar ben 65 buçuktum şimdi 67 buçuğum toplam üç kilo aldım ama kimisi kolay verir kiloyu ben kolay veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…