2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah yaa ne güzel iç canım çok faydalı sana da bebişi de
Allahtan ilaç verdi yoksa yanmıştım

iyi akşamlar kızlar,

bende bugün 2. doz tetenoz aşımı oldum kolum çok ağrıyor çok şükür bir daha doğumdan sonra
olucam benim kolum buz koymama rağmen çok acıyor sizinde böylemiydi :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım ateş de yapabilir
yaa ben 2. doz aşısını hala olamadım
32. haftada olsam çok mu geç olur acaba
sağlık ocağındaki kadına telefoda sordum pek sallamadı
doktorlae 36. haftaya kadar vurulabildiğini söylüyolar dedi
sizlerin bir bilgisi varmı?

Sağol canım beni ilk dozdan bir ay sonra tekrar çağırdılar bizim burdaki sağlık
ocağı çok ilgili randevu günüm yaklaşınca eve geliyor hemşireler sizlerede geldiler mi

dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......

senin yaramazlarda dönmüşlermi.. aman Allahım korusun vaktinde gelsinler dinlen tamammı yat kalkma az kaldı az daha sabret yat.. benimde öle ya kafa çok aşağıda. kanala sokmak üzereymiş. ayakta kalırsan daha da düşer girer dedi. erken doğar dedi. dua edelim birbirimiz için :Saruboceq:

Sağol canım beni ilk dozdan bir ay sonra tekrar çağırdılar bizim burdaki sağlık
ocağı çok ilgili randevu günüm yaklaşınca eve geliyor hemşireler sizlerede geldiler mi

canım ben çalıştığım için normalde sağlık ocağına gitmiyorum
sadece aşı için gidecektim
zaten kaydım bile yok
1 kaç kez SGK ile özel hastaneye gitmiştim heralde oradan buldular aradılar beni
işte kayıt yaptırın doğumdan sonra evinize gelcez falan diye

Bende çalışıyorum normalde özel hastaneye gidiyorum eve gelmişler çok önemli kimliği ile birlikte mutlaka gelsin demişler
izin alıp gittim kaydımı yaptılar. Rutin kontroller için hastaneye gidip gitmediği falan sordular beslenme hakkında bilgiler verdiler kiloma boyuma baktılar bebeğimin kalp atışlarını dinlettiler bana bugünde 2. dozu oldum emzirme hakkında bilgi verdiler
bilgilerimizde gittiğimiz hastanede bağlı olduğun ilçe sağlık ocaklarına gönderiyorlarmış

aa hadi yaa söylediğin iyi oldu canım çok sağol
ben de gideceğim ama çok sık izin alamıyorum
bu yüzden pazartesi çalışabilir raporu almak için izin aldım o gün giderim artık

Bu arada ben hala işteyim kafamçokkarıştı
İşler yoğun bugün yetişmesi lazım umarım en kısa sürede hallederiz...

canımmm kolay gelsinnnnn (

Nisan ayını ve mayıs ayını atlatmam lazım...Şu anda da doğsa yaşarlar ama küveze girmeleri gerekir...

nisan az kaldı canım inşallah mayısıda atlatacak kuzuların sende bol bol dua et.

canım ayşeninde dediği gibi kakao falan kat belki içersin o zaman.

geçmiş olsun canım. kolunu çok yorma.

ayy kızlar cidden bu akşam ne güzel kalabalığız.
Ben de evde yalnızım eşim de bilgisayarcı bi yere internet bağlantısı yapmaya gitti.
Yalnızlığıma arkadaş oluyosunuz.
Yaa benim oğluş nasıl tekmeliyo bilseniz şimdi.
bu arada arçeliğin ve pınarın reklamlarına bayıldım ben yaa.
Ben de öyle anne olmak istiyorum.
O güzel zevkli günleri bekliyorum.

Canım benim 2. dozda değilde 1. dozda öyle olmuştu.
Kolonyayla ov kolunu.
Valla ben gece yarısı ağrısından uykudan uyanıp ağlamıştım düşün nasıl acıdığını snei çok iyi anlıyorum ama geçecek sabret.
Bak senin yerinde olmak isteyen bi sürü kadın var bu dünyada öyle düşün canım.

)) benimde eşim koca bir bardak çayı halıya döktü şimdide ben kızmayım diye yan odada saklanıyor ))) kızmadım aslında sildik zaten yıkanmaya gidecek çok umursamadım ama işte o panikledi :)))) bende yalnız sayılırım yani :))) bizim sıpacanda babasına kızmayım diye heralde tekmeliyor patır patır olumunekankayizsmile

Canım çay lekesi yıkatsanda çıkmayabilir iyice silin.
Arielin sıvı leke çıkarıcısı çok etkili böyle lekelerde yeşil bi ambalajı var ya adı aklıma gelmedi şimdi varsa evde onla silin.

Ayy yazık adama benimki de öyle işlerde korkar benden.
Kaza canım olabilir napıcan.
Kolay gelsin.
benim koca geldi bu arada ama ben sizleyim biraz daha takılırım ilk defa böyle gece buluşmuşuz ne de olsa.

selam kızlar yaa ben tetanoz aşısı yaptırmadım.doktorum ister yaptır istersen yaptırma çok önemli değil dedi
napsam yaptırsammı 28.haftamdayım

iyice sildik canım çıktı çok şükür :))) korksunlar biraz yaaa daha iyi )))

iyice sildik canım çıktı çok şükür :))) korksunlar biraz yaaa daha iyi )))

ayy benim eşim de dökmüş öyle
çaydanlık yerdeydi ayağı takıldı demliğin tamamı krem rengi yepyeni halımın üstüne döküldü
hemen silip kaldırdım yıkattım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…