2010 Temmuz Anneleri : )

benden de günaydın herkese.bugün dersim yok evdeyim.dinlenice bi güzel inş. ben sabah bacağıma giren krampla uyandım.çok acıdı yaa. sizde de başladı mı kramplar?

benden de günaydın herkese.bugün dersim yok evdeyim.dinlenice bi güzel inş. ben sabah bacağıma giren krampla uyandım.çok acıdı yaa. sizde de başladı mı kramplar?

günaydın canım...

benimde geçen hafta bacağıma kramp girmişti. öğle bir ağrı oldu ki akabinde üç gün baldırmda ağrıyı çektim. resmen topallayarak yürüyordum...

hadi gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :))

ay benm şuan sağ kaburgamda nasıl bir ağrı var kızlarrr anlatamam

bebiş mi sıkıştırdı canım???

Ben ilk başta çalışmak istiyordum ama şimdi 20 Mayıs'ı iple çekiyorum.

Evde olup dinlenmek istiyorum artık.

Dün yemekte arkadaşla konuşmaya daldım tamamen el alışkanlığı ile yemeğe biraz tuz attım. Sonradan çok pişman oldum ama ne fayda olan oldu. Sonra kendime kızdım neden dikkat etmiyorum diye...

Son bir kaç aydır çünkü yemekler nasıl çıkarsa öyle yiyordum tuz felan atmıyordum. Akşam seceresini gördüm tabi ellerim, ayaklarım balon gibi oldu. Ne kadar etkiliymiş bu tuz, ne kadar zararlıymış birkez daha anladım.

Sizler nasıl yiyorsunuz yemeklerinizi kızlar?

ayşeçınarlı canım inşallah bebeklerin seni üzmicekler onlara yeterli olan vakitte sapasağlam doğcaklar
moralini yüksek tut bizi de hberdar et olur mu

ben herzamanki gibi yapıyorum yemekleri. ama bende de alışkanlık asla sofraya tuz koymam nasıl piştiyse yemek öğle yerim.

bu arada henüz şişlik yok canım bende.

sanırım hastanede yatıcam..kendinize iyi .bakın .hoşçakalın..

yat canım tabiki..
lütfen kendini sıkma...
herşey meleklerin için onların sağlığı için..sonbaharda bunları bir anı olarak konuşacağız burda...
mümkün olduğu kadar bizi haberdar et tatlım..arkadşlarına telefonunu ver haberlerini alalım yada bir diz üstü ayarla kendine bizi sensiz bırakma..
daha çok zamanın var git dinlen doktor gözetiminde daha rhat olursun psikolojinide rhat tut lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…