bende yaptırmadım canım.
selam kızlar yaa ben tetanoz aşısı yaptırmadım.doktorum ister yaptır istersen yaptırma çok önemli değil dedi
napsam yaptırsammı 28.haftamdayım
Kızlar biz kaçıoruz artık.
Ukumuz geldi.
Sizlerde çok geç kalmayın uykuya ihtiyacımız var.Sonra bu günlei çok arayacağız.
Ne güzel oldu böyle akşamları da gelin yaa hep bundan sonra.
Herkese tatlı rüyalar,rahat mışıl mışıl uykular diliyoruz.zemuszemus
iyi uykular canım ben yakında eşimi yataktan kovucam gece kendimi ondan sakınıcam diye uyuyamıyorum. çok deli yatar karnıma falan vuracak diye korkuyorum((
dr rahim ağzı uzunluğunu 9 mm ölçtü.kızım kafasını çok yaslamış...serklaj ipi de artık fazla koruyamayacak gibiymiş...ciğer geliştirici iğneyi oldum..cumartesi de vurdurayım evde diyorum..banyo bile yapmıcam uzun süre..tetanoz aşısını 1 doz yaptırdım 1 ay önce..2.dozu yaptırmıcam çünkü ciğer geliştirci iğnenin etkisini azaltıyormuş...
dr rahim ağzı uzunluğunu 9 mm ölçtü.kızım kafasını çok yaslamış...serklaj ipi de artık fazla koruyamayacak gibiymiş...ciğer geliştirici iğneyi oldum..cumartesi de vurdurayım evde diyorum..banyo bile yapmıcam uzun süre..tetanoz aşısını 1 doz yaptırdım 1 ay önce..2.dozu yaptırmıcam çünkü ciğer geliştirci iğnenin etkisini azaltıyormuş...
canım ben de süt içemeyenlerdenim. bu konuda her doktor farklı şey söylüyor ama ben doktoruma güveniyorum bu konuda.illa süt içmen gerekmez.yoğurt da aynı demişti.hatta sütün emilimine göre yoğurt daha iyiymiş.ben yoğurdu kendim yapıyorum.pastörize değil yani.bu konuda da herkes farklı şey söylüyo ama katkı maddesi en az olan süt, direkt olarak inekten gelendir heralde.ben içim rahat bi şekilde süt alıp,kaynatıp,yoğurt yapıyorum.yoğurt yiyemezsem de ayran yapıp içiyorum.kızlar bu arada ben hiç süt içemiyorum tiksiniyorum resmen
doktor günde 2 bardak içmem gerektiğini söyledi
ama ben 1 bardağı bırakın kokusunu duyunca iğreniyorum
napıcam ben
doktor içemiyorum diye kalsiyum verdi
ama bunu verdim diye içmemezlik yapma dedi
burnumu tıkadım içmeye çalıştım olmadı
meyve püresi ile karıştırdım olmadı
geçende eşim yalvardı resmen 1 yudum iç diye
kokusu burnuma gelince az daha kusuyordum
yine içemedim
günaydın kızlar a.s.
bi kaç geceden sonra ilk defa dün gece tam anlamıyla uyuyabildim
dün akşam çok az yemek yedim ve kendimi çok yormamaya çalıştım.
nihayetinde güzel bi uyku çektim:) kızımda çok tekmeleyip beni rahatsız etmedi.
ayy bugün görümcem doğum yapıcak sezeryenla çok heyecanlıyım sanki ben doğuracam:)
ailemize bi kız daha katılıyo yani inş. rahat bi doğum olur ve çabuk toparlanır. şimdi sıra bize gelio
zaman hızla yaklaşıyo çok korkuyorum
günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum hepinize
gunaydın canım sanada göüzn aydın bu arada yeni okudum şekerin iyi çıkmış maşallah size diyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?