2010 Temmuz Anneleri : )

rahim ağzı 1 cm den kısa..0,9 cm..

Erken doğum olabilir o zaman desene...

İnşallah tutabildikleri kadar sana tutunurlar yavrucakların. Kendine zaten çok iyi bakıyorsun ama daha iyi bak canım...

Neyse 28. haftadasın bundan sonrası için bir gün bir gündür. Allah sağlıklıca doğumlarını nasip etsin
.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dua edin bize olur mu :a015:

Tabiki ilk baştanberi dualarımız seninle bu kadar hamişin duası kabul olur.

Yüce rabbim hayırlısıyla, en uygun zamanda, sağlıklıca doğumlarını nasip etsin. Allah yardımcın olsun canım benim.
:Saruboceq::Saruboceq:

dualarımız hep senınlee şekerr ve meleklerinleee rabbim hayırlı zmanda versin kucağına hiç korkmaa

ben de ayın 29 oglumu gormeye gıdıcem inşallah iyidir.allah her kese yardımcı olsun

merhaba ben aranıza yeni katıldım bu forumu yeni fark ettim ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti ben de 26+5 günlük hamileyim ve temmuz annesi olacağım inşallah :)

merhaba ben aranıza yeni katıldım bu forumu yeni fark ettim ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti ben de 26+5 günlük hamileyim ve temmuz annesi olacağım inşallah :)

hoş geldin canım ia.s.nşallah amin canım.allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsin

huri37 hoşgeldin canımmm nasılsın senın dğum hikaayeni okudumda koptum yaa ne matrak kadınsınn :):)

merhaba baharcım ya ben kilo konusunda çok takıntılı oldum son günlerde herkes çok kilo almışsın dio merak ettim sen kaç kilo aldın?

merhaba baharcım ya ben kilo konusunda çok takıntılı oldum son günlerde herkes çok kilo almışsın dio merak ettim sen kaç kilo aldın?

canım ben 52 kilo ile hamile kadım şu an 63 kiloyum. toplamda 11 kilo aldım.

doktoruma hızlı mı gidiyorum anormal bir durum var mı diyetisyene gideyim mi dedim bence gayet normal kilon dedi.

önmeli olan hamile kalmadan önceki kilon sen hamile kalmadan önce olman gereken kilodan daha düşüktün onun için rakam olarak fazla geliyor olabilir dedi.

bu arada sen kaç kilo aldın ki?

Herkese merhabalar...
Bugünde geç kaldık biraz...
Sabahtan sağlık ocağına gittim 2.doz tetanoz aşımızı olduk,kalp atışlarını dinledik bebeğimizin,benim tansiyonum ölçüldü kiloma bakıldı 1 kilo almış gözüküyorum bu ay nasıl becerdim acaba ben bunu şimdi kızımı merak etmeye başladım acaba kiloyu o mu ben mi aldık diye...Randevumuza da çok al kaldı tam 1 saat sonra inş.göreceğiz bebeğimizi....

hadi bakalım hasret giderirsin şimdi kızınla.

daha bizim doktora gitmemize 25 gün var...

ben hamile kalmadan önce 64 kiloydum şu an 74.5 kiloyum yani 10.5 kilo aldım işin kötüsü bana doktorum kilo ile ilgili hiçbişi söylemiyo sorunca da önemli olan zayıflamaman çok kilo almak da senin oburluğun sonra sen o kiloları vereceksin dedi yani net bişi söylemedi bu yüzden de kafam karıştı zaten çok ilgilenmediği için değiştiriyorum doktorumu perşembe yeni doktoruma gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…