- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
sanırım hastanede yatıcam..kendinize iyi .bakın .hoşçakalın..
rahim ağzı 1 cm den kısa..0,9 cm..
dua edin bize olur mu :a015:
dua edin bize olur mu :a015:
sanırım hastanede yatıcam..kendinize iyi .bakın .hoşçakalın..
merhaba ben aranıza yeni katıldım bu forumu yeni fark ettim ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti ben de 26+5 günlük hamileyim ve temmuz annesi olacağım inşallah :)
merhaba ben aranıza yeni katıldım bu forumu yeni fark ettim ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti ben de 26+5 günlük hamileyim ve temmuz annesi olacağım inşallah :)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...dua edin bize olur mu :a015:
merhaba baharcım ya ben kilo konusunda çok takıntılı oldum son günlerde herkes çok kilo almışsın dio merak ettim sen kaç kilo aldın?
Herkese merhabalar...
Bugünde geç kaldık biraz...
Sabahtan sağlık ocağına gittim 2.doz tetanoz aşımızı olduk,kalp atışlarını dinledik bebeğimizin,benim tansiyonum ölçüldü kiloma bakıldı 1 kilo almış gözüküyorum bu ay nasıl becerdim acaba ben bunu şimdi kızımı merak etmeye başladım acaba kiloyu o mu ben mi aldık diye...Randevumuza da çok al kaldı tam 1 saat sonra inş.göreceğiz bebeğimizi....
ben hamile kalmadan önce 64 kiloydum şu an 74.5 kiloyum yani 10.5 kilo aldım işin kötüsü bana doktorum kilo ile ilgili hiçbişi söylemiyo sorunca da önemli olan zayıflamaman çok kilo almak da senin oburluğun sonra sen o kiloları vereceksin dedi yani net bişi söylemedi bu yüzden de kafam karıştı zaten çok ilgilenmediği için değiştiriyorum doktorumu perşembe yeni doktoruma gidicemcanım ben 52 kilo ile hamile kadım şu an 63 kiloyum. toplamda 11 kilo aldım.
doktoruma hızlı mı gidiyorum anormal bir durum var mı diyetisyene gideyim mi dedim bence gayet normal kilon dedi.
önmeli olan hamile kalmadan önceki kilon sen hamile kalmadan önce olman gereken kilodan daha düşüktün onun için rakam olarak fazla geliyor olabilir dedi.
bu arada sen kaç kilo aldın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?