çok sğlıklı çok şükür. 2700 doğdu ama çok haraketli maşallah..sarılık da olmadı.normal konusuna gelince keşke sezeryan olsaydım dedi. suni sancı vermedi dr. u. çünkü çok ıkındığından bağsur oldu. bu seferki dikişleri biraz daha fazlaydı. 3 hafta oldu. daha yeni toparlandı.
valla ben bebek kanala girip te başka şansım yok gibi bir durum olmazsa kesinlikle normal düşünmüyorum. ne bebeği ne kendimi riske atamam. her sezeryan olan turp gibi iyileşiyo işte nolcak 15 dakkada bebeği kucağına almak var.
inşallah canım ya. valla ben de hepsini büyük hevesle aldım. sağlıkla giydiririz inşallah. ben de eksikleri baya tamamladım. dün annemle alışveriş yaptık. pijama takımı, sabahlık falan aldık onlarda bitti artık. oda takımını bekliyorum artık..hastanede giyebilsin de sonrasında başka şeler giyer çok heves edip aldım onları:)) neyse sağlıklı olsun da neler düşünüyorum yaa.
doktorlarınızla konuştunuz mu doğum şeklini?
inşallah canım ya. valla ben de hepsini büyük hevesle aldım. sağlıkla giydiririz inşallah. ben de eksikleri baya tamamladım. dün annemle alışveriş yaptık. pijama takımı, sabahlık falan aldık onlarda bitti artık. oda takımını bekliyorum artık..
aynen benimki de öyle .. yerinde durmuyor. kaşınmada çok. badem yağı kullanıyorum nivea nın bende şimdiye kadar çatlak yok umarım böyle gider..yani bazen öyle gerdiriyo ki karnımı yarıp dışarı fırlıcak sanıyorum bu gidişle çatlatçak karnımı valla iyice kaşınmaya başladı sürekli krem sürüyorum ama maşallah diyim de nazar değmesin .
oda takımını çizip vercem diyodun öyle mi yaptın?
canım ben başından beri epidural normal istiyodum. dr. um normalden yana ama gidişat epidural sezeryan gibi. benim bebiş biraz kilolu. ama inşallah kilo dengelenirse yine normal düşünüyorum.doktorlarınızla konuştunuz mu doğum şeklini?
kremleri nereye sürüyorsunuz
ben sadece göbeğime sürüyordum göbekte bişey yok ama kalçalarda çatlak oldu(
dr.um bana tarif ederken sadece göbeğinize değil. bel çevresine de uygulayın demişti. ben öyle yaptm. ayrıca ben kalça, basen, bacak ve kol bölümüme de fırst buldukça sürüyorum ne olur ne olmaz diye..kremleri nereye sürüyorsunuz
ben sadece göbeğime sürüyordum göbekte bişey yok ama kalçalarda çatlak oldu(
evet çizdim bir takım. gönderdim. bakalım seri üretimi kesip bi araya alacaklar. bu ay sonuna kadar biter. anca yerleşirim zaten sonra çok az kalıyor.
dr.um bana tarif ederken sadece göbeğinize değil. bel çevresine de uygulayın demişti. ben öyle yaptm. ayrıca ben kalça, basen, bacak ve kol bölümüme de fırst buldukça sürüyorum ne olur ne olmaz diye..
kalçalarım zaten çatlak içinde benim onlara yapabileceğim bişi yok. ama göbek çok orta yerde ben göbeğime sürüyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?