2010 Temmuz Anneleri : )

yok canım dikkat etmemişim okurum birazdan. ben de bu aralar giremedim . ofiste bahar tadilatı var. boya falan.. çok yordu bi kaç gündür. benim de gece uykularım artık çok düzensizleşti. uyandım mı tekrar uyuuyamıyorum..

geçmiş olsun flowersun umarım ilaca gerek kalmaz
erkek bizim bebeiğimiz

sağol canım. zaten sürekli minoset asist öksürük şurubu ve redoxon c vitamin içiyorum ama yarın doktora gidicem antibiyotik lazım derse alıp pnu da içicem. inşallah yarına kadar biraz düzelirim de gerek kalmaz. senin tam kaçıncı haftada kaç grdı bebek?

o sorun bende de var gece 3-5 arası gibi nöbetteyim resmen uyuyamıyorum. ama üstüne grip eklendi çok kötü oldu yani. bikaç gün rapor alıp işe gitmiycem. çok yıprandım.çok yorma kendini aman boşver başkaları halletsin.

medaa kiloya çok takılma bence önemli olan gelişme geriliği var mı 2 haftayı geçkin gelişme geriliği var derse belki o zaman takarsın ki o bile çoğu zaman bebeğin minyon olmasından kaynaklanıyor. benim eşim iri yarı 4 buçuk kilo doğmuş. siz karı koca minyonsanız oğlunuz da minyon olabilir ayrıca da bazı bebekler son ayda birden irileşiyor. senin göbek kordonunda 1 damar eksik demiş miydi doktor yoksa o başkası mıydı?

26+2 de 950 gr oldukça sağlıklı bir kilo bence ayrıca bana sonuçta 25+5 te 850 gr olması lazım demişti. bizimkiler iri yani seninki normali.

27+ daydım ben de 1300 dedi. zaten herkes 4 kiloya yakın doğar bu gidişle diyor. ben normal istiyorum biliyosun ama böyle giderse sezeryan kaçınılmaz oluyo

evet ben 4 kiloyu da geçecek diye korkuyorum. ben zaten sezeryane kafadan meilliyim biliyosun ama gene de normal doğsun isterim. bu gidişle hastane çıkışları elimde patlıcak onları kaç kiloya kadar giyebiliyo acaba?ama doktor belli olmaz dengelenebilir dedi.

gelişme geriliği falan yok normal seyrinde gidiyor
ben ufak tefek bi insanım eşimde boylu poslu ama bebekken normal kiloda doğmuş oda
evet bizim bi damarmız eksik ama doktorumuz onun sorun çıkarmadığını söyledi bu şekilde doğan birçok çocuk varmış hiç bu konuyla ilgilenmedi desm yalan olmaz sadece damarın eksik olduğunu öğrendiğimizde dediğin gibi bi gerilik veya gelişmeyen bi organ varmı diye biraz daha detaylı inceledi okadar

papatya naptın doktor meselesini abinin eşi bebeğini sağ salim eve getirdi heralde sarılık filan oldu mu konuştunuz mu normal doğum hakkında

organ gelişimi tamamlandı zaten bi sorun çıkarmadıysa ne mutlu ama neden bebeğim iri değil diye üzülüyosun bebeğim normal diye sevineceğine iri bebek çok normal bişi değil ki. sonuçta gelişme geriliği de önde olması da araştırılması gereken durumlar. benim şekere bakıp duruyolar sürekli bebek iri diye.

4 kilo olurlarsa doğumda 0-3 aylık kıyafetleri belki giyerler ilk günler ama yenidoğan bebek bezleri olmaz

valla umarım dengelenir.. yoksa zor olur normal için . zaten son anlarda ben de sezeryani düşünür oldum yaklaştıkça. ben hastane çıkışı bir takım var .diğerleri biraz yeni doğan boyu. ama diğerleri hep 3-6 aylık . erkek olunca daha iri olur yaz bebeği çabuk büyür diye annemler fazla küçük aldırmadı. hastane çıkışları baya kçük ilk ay giyer o kadar diye düşünüyorum.

bu akşama kadar takmıyordum aslında
ve gene sayenizde takmıyorum bu benim ilk bebeğim
birden herkesinkini 1200-1300 gram duyunca endişelendim

papatya naptın doktor meselesini abinin eşi bebeğini sağ salim eve getirdi heralde sarılık filan oldu mu konuştunuz mu normal doğum hakkında
çok sğlıklı çok şükür. 2700 doğdu ama çok haraketli maşallah..sarılık da olmadı.normal konusuna gelince keşke sezeryan olsaydım dedi. suni sancı vermedi dr. u. çünkü çok ıkındığından bağsur oldu. bu seferki dikişleri biraz daha fazlaydı. 3 hafta oldu. daha yeni toparlandı.

hastanede giyebilsin de sonrasında başka şeler giyer çok heves edip aldım onları:)) neyse sağlıklı olsun da neler düşünüyorum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…