yok canım dikkat etmemişim okurum birazdan. ben de bu aralar giremedim . ofiste bahar tadilatı var. boya falan.. çok yordu bi kaç gündür. benim de gece uykularım artık çok düzensizleşti. uyandım mı tekrar uyuuyamıyorum..evet benim arkadaşlar da kullandı ama antibiyotiksiz düzelir miyim diye bakıyorum sadece. yarın ki duruma göre karar veririm. hazırlık filan bi kenara attık zaten epeyce bişiler almıştık biz ıvır zıvırlar var ama iyiki yapmışız çünkü 1 aydır hem araba yok hem işler çok yoğun hem de hastayım hiçbişey yapacak durumum yok. annem gelicek 1 ay sonra o gelince takrar hızlandırırız.sana mesaj yazmıştım en son okudun mu.
geçmiş olsun flowersun umarım ilaca gerek kalmaz
erkek bizim bebeiğimiz
yok canım dikkat etmemişim okurum birazdan. ben de bu aralar giremedim . ofiste bahar tadilatı var. boya falan.. çok yordu bi kaç gündür. benim de gece uykularım artık çok düzensizleşti. uyandım mı tekrar uyuuyamıyorum..
papatya senin bebek kaç kilo? aramızda tam 3 hafta var sata göre bana bebek 2 hafta önde dedi doktor. seninki nasıl?
benim kontrolüm bu hafta . bundan önceki 7 nisandaydı. 1300 gr dedi. ama önde gidiyor demişti. senin ki kaç kilo?
26+2 de 950 gramdı(
27+ daydım ben de 1300 dedi. zaten herkes 4 kiloya yakın doğar bu gidişle diyor. ben normal istiyorum biliyosun ama böyle giderse sezeryan kaçınılmaz oluyo25+5 te 1026 grdı 27+5e denk geliyor 2 hafta önde dedi.
27+ daydım ben de 1300 dedi. zaten herkes 4 kiloya yakın doğar bu gidişle diyor. ben normal istiyorum biliyosun ama böyle giderse sezeryan kaçınılmaz oluyo
gelişme geriliği falan yok normal seyrinde gidiyor
ben ufak tefek bi insanım eşimde boylu poslu ama bebekken normal kiloda doğmuş oda
evet bizim bi damarmız eksik ama doktorumuz onun sorun çıkarmadığını söyledi bu şekilde doğan birçok çocuk varmış hiç bu konuyla ilgilenmedi desm yalan olmaz sadece damarın eksik olduğunu öğrendiğimizde dediğin gibi bi gerilik veya gelişmeyen bi organ varmı diye biraz daha detaylı inceledi okadar
valla umarım dengelenir.. yoksa zor olur normal için . zaten son anlarda ben de sezeryani düşünür oldum yaklaştıkça. ben hastane çıkışı bir takım var .diğerleri biraz yeni doğan boyu. ama diğerleri hep 3-6 aylık . erkek olunca daha iri olur yaz bebeği çabuk büyür diye annemler fazla küçük aldırmadı. hastane çıkışları baya kçük ilk ay giyer o kadar diye düşünüyorum.evet ben 4 kiloyu da geçecek diye korkuyorum. ben zaten sezeryane kafadan meilliyim biliyosun ama gene de normal doğsun isterim. bu gidişle hastane çıkışları elimde patlıcak onları kaç kiloya kadar giyebiliyo acaba?ama doktor belli olmaz dengelenebilir dedi.
bu akşama kadar takmıyordum aslında
ve gene sayenizde takmıyorum bu benim ilk bebeğim
birden herkesinkini 1200-1300 gram duyunca endişelendim
çok sğlıklı çok şükür. 2700 doğdu ama çok haraketli maşallah..sarılık da olmadı.normal konusuna gelince keşke sezeryan olsaydım dedi. suni sancı vermedi dr. u. çünkü çok ıkındığından bağsur oldu. bu seferki dikişleri biraz daha fazlaydı. 3 hafta oldu. daha yeni toparlandı.papatya naptın doktor meselesini abinin eşi bebeğini sağ salim eve getirdi heralde sarılık filan oldu mu konuştunuz mu normal doğum hakkında
valla umarım dengelenir.. yoksa zor olur normal için . zaten son anlarda ben de sezeryani düşünür oldum yaklaştıkça. ben hastane çıkışı bir takım var .diğerleri biraz yeni doğan boyu. ama diğerleri hep 3-6 aylık . erkek olunca daha iri olur yaz bebeği çabuk büyür diye annemler fazla küçük aldırmadı. hastane çıkışları baya kçük ilk ay giyer o kadar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?