ben doktoruma normalden çok korktuğumu ve söyledim oda psikolojide çok çnemli eğer normale hazır olamazsan sezeryan yaparız dedi ama detayları konuşmadık
benim göbekte kızarıklık falan yok :))
öyle çok kaşıntıda yok inşallah çatlamaz
valla olacaksa kaçarı yokmuş zaten. onun için dr.um nekadar pahalı bir ürün alırsan al çatlarsa çatlar dedi. ben de niveanın badem yağını aldım. badem yağının özelliği tüylenme yapıyor maalesef. bir de kaşındığında kesinlikle tırnaklayıp kaşıma demişti dr.um .
düz model. iyi fikir pşabahçeye bakarım ben de .. ben duştan sonra sürüyorum diğer yerlere niveanın ki öyle vıcık vıcık olmuyo..paşabahçede çok güzel çıkartmalar var bana hediye almışlar tavsiye ederim düz bişi olacaksa kapaklarına yapıştırırsın.
aman kaşıma sakın bi kaç kişi daha söylemişti. ben de bazen dayanamıyorum ama ovalayarak geçiştiriyorum..valla ben kaşıyorum kıpkırmızı oluyo ama daha dikkat edeyim bari.
valla gören doğum yakın dimi diyo. yani benimki de baya sivri olarak büyük . ama maşallah bebişimevalla göbeğim o kadar kocaman ki geçenlerde bi arkadaş ben doğurduğumda bile senin kadar göbeğim yoktu dedi. bir de gaz filan akşamları gerginleşiyor iyice büyüyor. bebek te hareket ettikçe iyice geriliyor. henüz çatlamadı ama kaşınmaya başladı.
size iyi geceler kızlar ben duşa girip yatım artık sabah erkenden doktorla randevumuz var :))
valla gören doğum yakın dimi diyo. yani benimki de baya sivri olarak büyük . ama maşallah bebişime
flowercım sana da iyi geceler ben de çıkıyorum. malum yarın işe. inşallah daha iyi olursun yarına. müsait olursam yarın girerim...
aynen benimki de öyle .. yerinde durmuyor. kaşınmada çok. badem yağı kullanıyorum nivea nın bende şimdiye kadar çatlak yok umarım böyle gider..
dr.um bana tarif ederken sadece göbeğinize değil. bel çevresine de uygulayın demişti. ben öyle yaptm. ayrıca ben kalça, basen, bacak ve kol bölümüme de fırst buldukça sürüyorum ne olur ne olmaz diye..
Canım çok iyi şeker sonucun hadi gözünaydın..Benimde 84 çıkmıştı...kızlar bu arada sabah kan vermiştim sonucu çıkmış şeker sonucum 89
iyi dimi? yani üst değer 140 ama alt değeri bilmiyorum ben bilen var mı?
kızlar merhaba..
pek uğrayamıyorum ama fırsat buldum gireyim dedim..
cuma doktordaydım herşey yolundaymış çok şükür.
kızım 1540 gr boyu 41 cm olmuş..
idrar tahlili yaptılar yarın alıcam..
benden bu kadar şimdilik.
Günaydınlar ve İyi Haftalar Temmuz Melekleri...
opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?