2010 Temmuz Anneleri : )

valla göbeğim o kadar kocaman ki geçenlerde bi arkadaş ben doğurduğumda bile senin kadar göbeğim yoktu dedi. bir de gaz filan akşamları gerginleşiyor iyice büyüyor. bebek te hareket ettikçe iyice geriliyor. henüz çatlamadı ama kaşınmaya başladı.

valla ben kaşıyorum kıpkırmızı oluyo ama daha dikkat edeyim bari.

göbek büyüklüğü içrahime bağlı diye biliyorum
şuan dokuz aylık hamile bi akrabam var nerdeyse göbemin yarısı kadar göbeği var ama kızı gayet normal kiloda zamanını beklerse 3400 gram gibi doğar demiş doktoru zaten şuan 3000 kilo

size iyi geceler kızlar ben duşa girip yatım artık sabah erkenden doktorla randevumuz var :))

valla gören doğum yakın dimi diyo. yani benimki de baya sivri olarak büyük . ama maşallah bebişime

flowercım sana da iyi geceler ben de çıkıyorum. malum yarın işe. inşallah daha iyi olursun yarına. müsait olursam yarın girerim...

valla gören doğum yakın dimi diyo. yani benimki de baya sivri olarak büyük . ama maşallah bebişime

evet maşallah ben çok iyiydim de şu gribi antibiyotiksiz atlatsa çok sevincem. çünkü yine de içime sinmiyo içtiğin antibiyotiğin yarısı direk bebeğe gidiyomuş. gerçi şu 1 saattir biraz daha iyiyim dün geceden beri göğsüm alev alev yanıyodu ve nefes alamıyodum sürekli yattım bugün bütün işi eşim yaptı. ben de sabahtan beri ıhlamur tarçın çayı ballı sıcak süt tarhana çorbası gibi sürekli sıcak bişiler içip duruyorum.

aynen benimki de öyle .. yerinde durmuyor. kaşınmada çok. badem yağı kullanıyorum nivea nın bende şimdiye kadar çatlak yok umarım böyle gider..

dr.um bana tarif ederken sadece göbeğinize değil. bel çevresine de uygulayın demişti. ben öyle yaptm. ayrıca ben kalça, basen, bacak ve kol bölümüme de fırst buldukça sürüyorum ne olur ne olmaz diye..

Ben nivea nın bebekyağını sürüyorum şimdi içine susam ve ceviz yağı karıştırdım 3-4 aydan beri karnıma,belime ve özellikle göğüslerime bile sürüyorum ama göğüslerimin yanları ve karnımla bel çevrem pul pul dökülüyor her gün yağlanıyorum yarım şişe nivea yağ bitirdim ama bel çevrem çatlamaya başladı sanırım beyaz beyaz yavaştan.Karnım taş giibi asıl çatlaması gereken kısım ama belim eskisi gibi gergin değil ama orası çatlamaya baladı nasıl oluyor anlamadım ((

ve tabiki her duştan sonra mutlaka ve mutlaka yüzüme dahi sürüyorum inşallah çatlamaz (
son ayımda da gögüs için krem almayı düşünüyorum malum çok çatlarsa felan bebiş için kan gelirse emziremem son ayımdan sürmeye başlıcam bakalım

selam kızlar iyi akşamlar
ben de hep karnıma sürüyordum
şimdi basenlerim belim bacaklarımın iç tarafı hep çatladı

Bir de birşey sorucam benim aşaıdan ara ara zonklamalar oluyor sanki bebiş çıkmaya çalışır gibi ama bebik daha yukarda.gebelik org da okumuştum artık olabilirmiş diye sizler dede varmı?

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
bugün öğlene kadar izin aldım doktora gidiyoruz
önce sağlık ocağına gidip aşı olucaz sonra da kendi doktorumuza gidicez
32. haftamız başladı bugün çalışabilir raporu alıcaz inşallah
bizim için dua edin de güzelhaberler alalım kızlar

kızlar bu arada sabah kan vermiştim sonucu çıkmış şeker sonucum 89
iyi dimi? yani üst değer 140 ama alt değeri bilmiyorum ben bilen var mı?
Canım çok iyi şeker sonucun hadi gözünaydın..Benimde 84 çıkmıştı...

Denizcim çok güzel ya valla maaşallah çok iyi bebeğin ne güzel büyümüş...Sen şu tiyolarını bize söyle teyzesi...
Allah nazarlardan saklasın canım...İnş.idrarında güzel çıkıcaktır...

Günaydınlar ve İyi Haftalar Temmuz Melekleri...
opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar......

Günaydınnn günaydınnn....
Güzel birgün güzel bir hafta ve güzel bir ay olur inş.hepimiz için...
Haftalar ilerledikçe korkularım fazlalaşıyor benim..
Bu hafta artık hayırlısı ile evde tadilatımız başlıyor..Sıkıldım artık biran önce başlasın zaman kalmadı anca toparlanıcaz...Dün yine bebek odası baktık yine iki model arasında kararsız kaldım bugün çıkıp netleştiricez inş...
Bu arada cuma akşamı 2.serumumu da aldım çok şükür bitti atlattım.Ama canımı çok yaktıalr serum aparatını kolumda bırakmıştılar pıhtılaşma yapmış onunla uğraştılar...İşte bizden böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…