2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhaba..

pek uğrayamıyorum ama fırsat buldum gireyim dedim..
cuma doktordaydım herşey yolundaymış çok şükür.

kızım 1540 gr boyu 41 cm olmuş..
idrar tahlili yaptılar yarın alıcam..

benden bu kadar şimdilik.

maşallah canım bebişine.idrar tahlilin de temiz çıkar inş.

maşallah size yarında bzizim kontrolümüz var ama biz 1200 gram çıkarsak ne ala
10 gün önce 950 gramdık çünkü
gerçi doktorumuz normal diyor ama sizi duyunca şaşırdım gerçekten maşallahınız var

iyiydim aslında ama diğer arkadaşların bebşlerinin kilolarını okuyunca keyfim kaçtı (
neyse ki yarın kontrolümüz var doktorum moral verir bana
sen nasılsın senin bebiş kaç gram oldu

Bebişinee canım ..çOK guzel beslenmiş..

Ya benım kızım ufacık gelıyor bana sizleri görünce bilmiyorumkismile

iyiydim aslında ama diğer arkadaşların bebşlerinin kilolarını okuyunca keyfim kaçtı (
neyse ki yarın kontrolümüz var doktorum moral verir bana
sen nasılsın senin bebiş kaç gram oldu

senin bebek kızmıydı? benim bebeğim 2 hafta önce 1026gr geldi. ama 2 hafta önde dedi doktor. normalde 850-900gr olması lazım dedi. neden önde diye beni kontrole aldı. ben de bebek neden iri diye kafama takıyorum. benim doktorun kızı 6 hafta geriden gidiyomuş ama turp gibi sağlıklı doğmuş.

ya antibiyotik için çok tedirgin olma. abimin eşi de hastalanmıştı. 8.ay da antibotik kullandı. hamileler için uygun olanı olduktan sonra problem yok..

ya antibiyotik için çok tedirgin olma. abimin eşi de hastalanmıştı. 8.ay da antibotik kullandı. hamileler için uygun olanı olduktan sonra problem yok..

evet benim arkadaşlar da kullandı ama antibiyotiksiz düzelir miyim diye bakıyorum sadece. yarın ki duruma göre karar veririm. hazırlık filan bi kenara attık zaten epeyce bişiler almıştık biz ıvır zıvırlar var ama iyiki yapmışız çünkü 1 aydır hem araba yok hem işler çok yoğun hem de hastayım hiçbişey yapacak durumum yok. annem gelicek 1 ay sonra o gelince takrar hızlandırırız.sana mesaj yazmıştım en son okudun mu.

papatya senin bebek kaç kilo? aramızda tam 3 hafta var sata göre bana bebek 2 hafta önde dedi doktor. seninki nasıl?

geçmiş olsun flowersun umarım ilaca gerek kalmaz
erkek bizim bebeiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…