2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlarr...
bu haftasonunu nerdeyse evde geçirdim sayılır böylece şişliklerim nerdeyse tamamen indi
meğer çok ayakta kalmaktan kaynaklanıyormuş. pazar günü yatılı misafirlerim vardı hatta hafta içi bi kaç gün daha olacaklar. gittikçe tombik oldum ve de her gören ne kadar çok kilo almışsın diyor ama artık
umursamıyorum doğumdan sonra eski halime dönerim inş.

Esm'cim bu aralar kendini ilere çok verdin kendini ihmal ettin gibime geliyor.

Beslenmen ne duurmda şeker?

Gün içerisinde ne yiyip ne içiyorsun?

kuju ya 1 kupa bardak sut içiorum sabahları peynır yumrta öğlenleri burda ne pişerse zatenn çok güzel yemek piştiği soylenemez akşamları mutlaka et tavuk sebzee yiyorum uyuya kalmasam mutlaka muz portakal yıorum çilek ama yınede malesef almamış kujum kilo o yuzdennn öğlen buraya tabi kalmıcam artık et çok kılo aldırıo bebişe onu yıcem öğlenleri inşallah 2 haftada alırız canımm

inş. aldırırsın canım...Sen içini ferah tut...
Dualarım seninle...

Capricim günaydınnkaydirigubbakcemile5
Saolasınn sana da inş..
inş.canım ya bu aydan tedirginim ben nedense...

Canım ben de zaten bu ay çok önemli olduğu için yazdım.

Biliyorsun bebişlerimizin ciğer gelişmeleri bu ay da hız kazanıyor ki bu ay doğan bebişler genelde akciğerle ilgili rahatsızlıklar yaşıyorlar. Hep derler ya 7 aylık doğur 8 aylık doğurma diye...

Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah sağ salim bu ayı da Allah'ın izniyle atlatıcaz.
:Saruboceq:

ay ne güzel bütün alışverişini tamamlamışsın nerdeyse misskapris aranızda en tembeli benim henüz hiç bi şey almaya başlayamadım. aslında ödemelerimizin bitmesini bekliyorum haziranda bitiyor o zaman toplu alırım diyorum ama o zamana da çok geç kalmış olurmuyum bilmiyorum bi de erken doğum felan olursa diye korkuyorum.Umarım bebeğim tam vakti zamanında gelir.

Günaydınn kızlarr...Sağlıklı günler..

Günaydınnnnn...

Günaydınn Sulecik...
Şişliklerinin inmesine sevindim canım...Evet benimde genelde çok yorulduğum zamanlarda yada fazla ayakta kalırsam ozaman şişiyor..Kendimizi yormamamız gerekiyor..Sen boşver insanların ne dediğine.herkes birşeyler söylüyor netice de önemli olan sağlığınız...En basit örneğini h.sonu yaşadım ablam yeni doğum yaptığı için göbeği daha duruyor kaldı..ve her gören ayy göbeğin kalmış kilolu kalmışsın diyor.Artık ablam çıldırma noktasında h.sonu birini tersledi hatta neredeyse ağlıcaktı..Bu insanlar bazen çok düşüncesizler gerçekten... O insan lohusa yada hamile hassaslar diye hiç düşünmüyorlar.Ya da kendileri aynı evrelerden geçmediler mi acaba yaa..

Beslenmen de iyi aslında ama takviye yap istersen...

Sen sütü 2 kupaya çıkar canım. Sabah akşam...

Meyveni de uyuya kalmazsam felan değil hiç ihmall etme. Hatta iş yerine getir.

merhaba canııımmm çok sevındım bebeğinin ii olmasına ikinizede kocaman nazar boncukları a.s.buda sana kızına ii baktıkın için

mersi şeker..

ara sayfaların hepsine bakamadım çok fazla olmuş ben girmeyeli..

ama herkes iyi sanırım..

alışverişler yapılmış falan..

ben de haftasonu uyku seti, bebek küveti vs aldım..büyük alışverişlerim de bitti..sadece bakım ürünlerim ve bebek bezleri kaldı..onlar da alınır birara..

bazı arkadaşlar bebeklerin kilolalarına çok kafayı takmasınlar..sonuçta ultrsonlar da tam net sonuç vermez..+ ve - 300 veya 400 gr.fark olabilir en son doğumda..

öneml olan sağlıklı olmaları...

az kaldı kızlarrrrrrrrrrr....20 gün sonra izne çıkıcam ben de kısmetse..

hayırlıısıyla doğsunlar daaa..:Saruboceq:

cnmm 30 haftada 1300:'( erkek bebek

canım seninle günlerimiz aynı sata göre. ben 29. haftanın bitiminde gitmiştim 1350 gr.dı bebeğim.doktor haftasıyla uyumlu dedi.senin bebişle arada çok fark yok yani ama doktorlarımızın söylediği farklı olmuş ben de şüphelendim şimdi bebeğim zayıfmı diyebilmiyorumkismile

günaydınlar....

çok yorucu bir hafta sonu geçirdim kızlar. eşim evdeyken temizlik yapayım dedim kendimi ede biri varken güvende hissediyorum ondan.

bütün evin camlarını sildim akşam koltuğa oturduğumda belim tutmuyordu yatağa bile yürüyemedim kilitlenmiş kalmışım şükür bugün ağrılarım geçmiş.

Beslenmen de iyi aslında ama takviye yap istersen...

Sen sütü 2 kupaya çıkar canım. Sabah akşam...

Meyveni de uyuya kalmazsam felan değil hiç ihmall etme. Hatta iş yerine getir.

evet sütü artıtırcam canımm meyveyide işyerınde rahat değilim bişiler atıştırmak için malesef akşam yıcem mutlaka demir+elevit verdi gecede onları içip yatıorumm yaa bişe dicem meyveli sut içsem aynı faydayı görürmüyüm acaba

Günaydınn kızlarr...Sağlıklı günler..

Günaydın kızlar...

Sule'cim ben de fark ettim ki ayaklarımın şişme sebebi masa başı oturmaktan oluyor. Haftasonu hiç böyle bir sıkıntım olmadı.

valla bana 15 gun sonra geldikinde 2 kılo görcem dedi 650 gram aldrımam lazım demir +elevit devam dedi

kendini yorma ama..:umursamaz:cam silmek falan.:umursamaz:..yapmasan iyi olur..mecbursan bilemem de ben yapmıyorum ağır işleri..
ancak toz alıyorum..

Evet canım işte o yüzden korkuyorum ya bende...Hayırlısı olsun hepimiz için...

Deniz'cim seninle aramızda tam bir hafta var. Ben 20 Mayıs da doğumiznim başlıyor diye biliyorum. 32+0 oluyorum o zaman.

Bu izin konusu da bir çözülseydi hayırlısıyla...

Senin iznin 27 mayıs da mı başlıyor?

bn kılo alıoyorum dedim doktora bırakmak istiyorum doğuma kadar içiceksin eleviti istersen kilo al dedi boshayallersmile boshayallersmile

:) kiloları sonradan biz vercez tabi doktor değil:) benim bidahaki kontrolüm 32. haftanın sonunda yani 2 hafta var.bakalım ozaman kaç kilo olcak oğlum.sağlıkları yerindedir inş. 1 ayda 700 gr aldı yaklaşık.düşünüyorumda böyle devam ederse doğuma kadar 3000 gr ancak olcak ama o da çok az değil diye biliyorum.sağlıklı doğar inş. hepimisin bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…