Esm'cim bu aralar kendini ilere çok verdin kendini ihmal ettin gibime geliyor.
Beslenmen ne duurmda şeker?
Gün içerisinde ne yiyip ne içiyorsun?
inş. aldırırsın canım...Sen içini ferah tut...
Dualarım seninle...
Capricim günaydınnkaydirigubbakcemile5
Saolasınn sana da inş..
inş.canım ya bu aydan tedirginim ben nedense...
Günaydın kızlar .
Nasılsınız.
Biz hafta sonu alışverişimizi yaptık geldik,çok iyiyiz Allaha şükür.
Bebişime Taçın elyaf bbek yorganını alezini yastığını aldım.
Bi tane nevresim takımı bi tane pike takımı,havlşu bornoz takımını aldım.
İki tane penye lastikli çarşaf aldım.
Çıtçıtlı badilerin büyüklerinden aldım(3-6 aylık ve 6-9 aylık)
Ceylan bebe kışlık ürünlerini indirime sokmuş,ben de hesapladım 5-9 ay arası zaten kışa denk geliyo.
Bir sürü şey aldım çok ekonomik bir alışveriş oldu bebişim açısından.
Penye yelekler aldım 2-3 tane.Hepsi çok şirinler yaa.
Bazılarını henüz bebeiş dolabı almadığımız için kendi dolabımın askısına astım ayy sabah giyinirken gözüme çarpıyolar nasıl şirinler.Oğluşum benim gelse de giydirsem güzel güzel.
Annesine pek bişi alamadık((
Kendime sadece bi çanta,iki tane de ifil ifil bol gömlek alabildim.YAzın iyi olur diye
düşündüm.
Aaa olur muuuu unuttum en önemli şeyleri de aldım.
Gecelik takımımı hallettim.
Nü diye bi marka var ya onda da güzel bi indirim vardı.Çok şirin gecelik-capri-sabahlık bi takım aldım.
Ayrıca bi capri takım daha ladım.Kolsuz gecelik aldım(O markaasız ama çok şirin bişi)
Bir sürü hamile lohusa kilodu aldım.Emzirme sütyeni aldım.
Terliğimi beğendim ama alamadım onu da alıcam Ceyodan en yakın zamanda.
Allaha şükür gitmemize değdi,güzel bi alışveriş oldu Rabbim giymeyi giydirmeyi nasip eder inşallah.
merhabaaaaaaaa
Günaydınn kızlarr...Sağlıklı günler..
Günaydın kızlarr...
bu haftasonunu nerdeyse evde geçirdim sayılır böylece şişliklerim nerdeyse tamamen indi
meğer çok ayakta kalmaktan kaynaklanıyormuş. pazar günü yatılı misafirlerim vardı hatta hafta içi bi kaç gün daha olacaklar. gittikçe tombik oldum ve de her gören ne kadar çok kilo almışsın diyor ama artık
umursamıyorum doğumdan sonra eski halime dönerim inş.
kuju ya 1 kupa bardak sut içiorum sabahları peynır yumrta öğlenleri burda ne pişerse zatenn çok güzel yemek piştiği soylenemez akşamları mutlaka et tavuk sebzee yiyorum uyuya kalmasam mutlaka muz portakal yıorum çilek ama yınede malesef almamış kujum kilo o yuzdennn öğlen buraya tabi kalmıcam artık et çok kılo aldırıo bebişe onu yıcem öğlenleri inşallah 2 haftada alırız canımm
merhaba canııımmm çok sevındım bebeğinin ii olmasına ikinizede kocaman nazar boncuklarıa.s.buda sana kızına ii baktıkın için
cnmm 30 haftada 1300:'( erkek bebek
Beslenmen de iyi aslında ama takviye yap istersen...
Sen sütü 2 kupaya çıkar canım. Sabah akşam...
Meyveni de uyuya kalmazsam felan değil hiç ihmall etme. Hatta iş yerine getir.
Günaydınn kızlarr...Sağlıklı günler..
Günaydın kızlarr...
bu haftasonunu nerdeyse evde geçirdim sayılır böylece şişliklerim nerdeyse tamamen indi
meğer çok ayakta kalmaktan kaynaklanıyormuş. pazar günü yatılı misafirlerim vardı hatta hafta içi bi kaç gün daha olacaklar. gittikçe tombik oldum ve de her gören ne kadar çok kilo almışsın diyor ama artık
umursamıyorum doğumdan sonra eski halime dönerim inş.
merhabaaaaaaaa
canım seninle günlerimiz aynı sata göre. ben 29. haftanın bitiminde gitmiştim 1350 gr.dı bebeğim.doktor haftasıyla uyumlu dedi.senin bebişle arada çok fark yok yani ama doktorlarımızın söylediği farklı olmuş ben de şüphelendim şimdi bebeğim zayıfmı diyebilmiyorumkismile
günaydınlar....
çok yorucu bir hafta sonu geçirdim kızlar. eşim evdeyken temizlik yapayım dedim kendimi ede biri varken güvende hissediyorum ondan.
bütün evin camlarını sildim akşam koltuğa oturduğumda belim tutmuyordu yatağa bile yürüyemedim kilitlenmiş kalmışım şükür bugün ağrılarım geçmiş.
Canım ben de zaten bu ay çok önemli olduğu için yazdım.
Biliyorsun bebişlerimizin ciğer gelişmeleri bu ay da hız kazanıyor ki bu ay doğan bebişler genelde akciğerle ilgili rahatsızlıklar yaşıyorlar. Hep derler ya 7 aylık doğur 8 aylık doğurma diye...
Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah sağ salim bu ayı da Allah'ın izniyle atlatıcaz.:Saruboceq:
ben elevit kullanmıyorum zaten.bir ay kullandım 5 kilo aldım.sonra bıraktırdı doktor
mersi şeker..
ara sayfaların hepsine bakamadım çok fazla olmuş ben girmeyeli..
ama herkes iyi sanırım..
alışverişler yapılmış falan..
ben de haftasonu uyku seti, bebek küveti vs aldım..büyük alışverişlerim de bitti..sadece bakım ürünlerim ve bebek bezleri kaldı..onlar da alınır birara..
bazı arkadaşlar bebeklerin kilolalarına çok kafayı takmasınlar..sonuçta ultrsonlar da tam net sonuç vermez..+ ve - 300 veya 400 gr.fark olabilir en son doğumda..
öneml olan sağlıklı olmaları...
az kaldı kızlarrrrrrrrrrr....20 gün sonra izne çıkıcam ben de kısmetse..
hayırlıısıyla doğsunlar daaa..:Saruboceq:
bn kılo alıoyorum dedim doktora bırakmak istiyorum doğuma kadar içiceksin eleviti istersen kilo al dedi boshayallersmile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?