2010 Temmuz Anneleri : )

kendini yorma ama..:umursamaz:cam silmek falan.:umursamaz:..yapmasan iyi olur..mecbursan bilemem de ben yapmıyorum ağır işleri..
ancak toz alıyorum..

haklısın aslında cam silemek gereksizdi ama bir şekilde yapılması lazım eve temizliğe kadın gelecekti bugün gelemeyeceğim diye haber yollamış bende sinirlendim kendim yapayım bari dedim.klava:klava:

neyse ki kazasız belasız atlattık.

kendini yorma ama..:umursamaz:cam silmek falan.:umursamaz:..yapmasan iyi olur..mecbursan bilemem de ben yapmıyorum ağır işleri..
ancak toz alıyorum..

Mecburen ev işlerini yapıyoruz Deniz süpürüp silmeden de olmuyor...Şimdi tadilatımız olucak kara kara düşünüyorum halim nice olucak diye...İşe gelince herkes burun kıvırıyor ma işleri sayıp duruyorlar...daha çok üzülüyorum...Ya kadın tutucam artık yoksa ben çok çook zorlanırım...

tam olarak bilmiyorum canım..32.haftada işte..ben lafın gelişi 20 gün dedim..
27 mayıs oluyor galiba...:)))))

Günaydın tatlış anneler ve onların şeker bebişleri .. :) herkesler iyidir inşallah opuyorumnanaktan bizde Pazar günü babamızla havuzlu hana gittik ama kapalıymış kime sorsam açıktı diyodu çook üzüldük.. daha sonra kadir hasa gittik.. hastane çıkışını, banyo havlusunu,bir de babacığımız ayakkabı ve bi zıbın takımı aldı. Oda baktık.. normalde 1,500 den fazla vermem diyen babamız bunları beğendi, çook kararsız kaldık.. gerçekten çok kaliteli ürünler..
Tamamı MDF ymiş,lake boyalıymış..! sizce hangisini alalım arkadaşlar 1.simi daha iyi 2. simi..??? artı bu fiyatlra daha güzel modeller bulablirmiyiz dersiniz..

Bunun fiyatı 1890 ilerde o dolabın üstlerinde olan çıkartmlar çıkıyomuş.. kuluplarıda değiştirseniz bebek odasından farklı olur dedi peşin 1600 e alırmışız ..

Bunun fiyatı da 2200 buda çok hoş sade güzel renkli aksesurlarla renklendiririm diye düşünüyorum.. arlarında hiçbir fark yok. Bunun fiyatı daha yüksek..

tabıkı az değil 3 kılo ama en sağlıklısı 3600 derlerr ben küçük bebek bakamm korkarım
oyuzden kılo alsın istiorumm drda 2 kılo olsun dedi 17 mayısa kadr

tabii canım ben de ufak tefek ev işlerini yapıuorum ama tadilat falan büyük işler bunlar canım..dikkat etmek lazım..

kendini çoook zorlama derim ben yine..
birşey olmaz diyoruz kendi kendimize ama olanlar da var...biraz dikkat..

yavaş yavaş yapın..1 gün de bitmesin 3 günde bitsin ama vücut yorulmasın..

kolay gelsin tatlım..

tabıkı az değil 3 kılo ama en sağlıklısı 3600 derlerr ben küçük bebek bakamm korkarım
oyuzden kılo alsın istiorumm drda 2 kılo olsun dedi 17 mayısa kadr

inş. olur canım 2 kilo.zaten daha hızlı kilo almaya da başlıyolar ya artık. inş. benimki de 2 hafta sonraya olur okadar

Ben de 27+0 da gitmiştim 1200 gr d bebişim şimdi 14 Mayıs da kontrolüm ve çok merak ediyorum. Çünkü beslenmeme her zamn ki gibi çok önem gösteremedim. Yine iyi beslendim ama diğer aylar daha özveriliydim. Ama daha 2 hafta var dikkat edicem.

bak maşallah kujunaa benmki 30 haftada 1350 ydii erkek bebeklerin kız bebeklere göre kılolu olmasıda gerikorr ama benm oğluşum zayıff kıymam ben onaa yicem bol bol uyuz işyerındekilerin uyuz yemeklerini yemıcem dışardan sölicem baklıyat at tavuk balık

Evet canım teşekkürler olucak inş.bir şekilde...

Minikuş bende ilk resimdekini daha çok beğendim canım...Fiyat olarakta çok iyiymiş tam takım sonuçta burda bu kadar değil fiyatlar daha yüksek...

Evet canım bu aylarda hepimizin çok dikkat etmesi lazım. Yavrularımız asıl bundan sonra büyüyecek. Abur cuburdan ziyade kaliteli beslenmek lazım.

İnşalllah senin kuzunda sen yiyince alacaktır canım.:Saruboceq:

ilk resimdeki çok güzel bence minikuş...

evet ilk resimdeki daha güzel benim fikrim :)

sağolun canlarım ilgilendiğiniz için opuyorumnanaktan

Minikuş bende ilk resimdekini daha çok beğendim canım...Fiyat olarakta çok iyiymiş tam takım sonuçta burda bu kadar değil fiyatlar daha yüksek...

Dimi cnm ya bende ilk resimdekini beğendiğim..hem bunun fiyatı daha uygun.. sağ ol cevabın için a.s.

Şimdi sağlık ocağından aradılar.

durumumu sordu ebe hanım...

Kilo, tansiyon, nabız, ilaçlarım, beslenmem, yürümem kadın her bişeyi sordu sağolsun.

Bir türlü fırsat bulup gidemedim ki aşımın ikinci dozu yapılmadı. Haftaya gidebilicem ancak. Geç olsun erken olmasın problem olmaz dedi.

sağol canmmm inşallah büyücek annesinin kujusu

inşallah canımm inşallah bol süttt içmek lazım meyveli içmek kolay oluyor acaba zararı varnmı

ben hiç süt içemiyorum.yoğurt yiyorum.ikisinin kalsiyum değeri aynı canım.sen de süt içemiyosan yoğurt dene istersen.zane ben mümkün olduğunca hazır tüketmemeye çalışıyorum.yoğurdu da kendim yapıyorum evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…