kendini yorma ama..:umursamaz:cam silmek falan.:umursamaz:..yapmasan iyi olur..mecbursan bilemem de ben yapmıyorum ağır işleri..
ancak toz alıyorum..
kendini yorma ama..:umursamaz:cam silmek falan.:umursamaz:..yapmasan iyi olur..mecbursan bilemem de ben yapmıyorum ağır işleri..
ancak toz alıyorum..
Deniz'cim seninle aramızda tam bir hafta var. Ben 20 Mayıs da doğumiznim başlıyor diye biliyorum. 32+0 oluyorum o zaman.
Bu izin konusu da bir çözülseydi hayırlısıyla...
Senin iznin 27 mayıs da mı başlıyor?
:) kiloları sonradan biz vercez tabi doktor değil:) benim bidahaki kontrolüm 32. haftanın sonunda yani 2 hafta var.bakalım ozaman kaç kilo olcak oğlum.sağlıkları yerindedir inş. 1 ayda 700 gr aldı yaklaşık.düşünüyorumda böyle devam ederse doğuma kadar 3000 gr ancak olcak ama o da çok az değil diye biliyorum.sağlıklı doğar inş. hepimisin bebekleri
Mecburen ev işlerini yapıyoruz Deniz süpürüp silmeden de olmuyor...Şimdi tadilatımız olucak kara kara düşünüyorum halim nice olucak diye...İşe gelince herkes burun kıvırıyor ma işleri sayıp duruyorlar...daha çok üzülüyorum...Ya kadın tutucam artık yoksa ben çok çook zorlanırım...
tabıkı az değil 3 kılo ama en sağlıklısı 3600 derlerr ben küçük bebek bakamm korkarım
oyuzden kılo alsın istiorumm drda 2 kılo olsun dedi 17 mayısa kadr
inş. olur canım 2 kilo.zaten daha hızlı kilo almaya da başlıyolar ya artık. inş. benimki de 2 hafta sonraya olur okadar
Ben de 27+0 da gitmiştim 1200 gr d bebişim şimdi 14 Mayıs da kontrolüm ve çok merak ediyorum. Çünkü beslenmeme her zamn ki gibi çok önem gösteremedim. Yine iyi beslendim ama diğer aylar daha özveriliydim. Ama daha 2 hafta var dikkat edicem.
tabii canım ben de ufak tefek ev işlerini yapıuorum ama tadilat falan büyük işler bunlar canım..dikkat etmek lazım..
kendini çoook zorlama derim ben yine..
birşey olmaz diyoruz kendi kendimize ama olanlar da var...biraz dikkat..
yavaş yavaş yapın..1 gün de bitmesin 3 günde bitsin ama vücut yorulmasın..
kolay gelsin tatlım..
bak maşallahkujunaa benmki 30 haftada 1350 ydii erkek bebeklerin kız bebeklere göre kılolu olmasıda gerikorr ama benm oğluşum zayıff kıymam ben onaa yicem bol bol uyuz işyerındekilerin uyuz yemeklerini yemıcem dışardan sölicem baklıyat at tavuk balık
ilk resimdeki çok güzel bence minikuş...
evet ilk resimdeki daha güzel benim fikrim :)
Minikuş bende ilk resimdekini daha çok beğendim canım...Fiyat olarakta çok iyiymiş tam takım sonuçta burda bu kadar değil fiyatlar daha yüksek...
Evet canım bu aylarda hepimizin çok dikkat etmesi lazım. Yavrularımız asıl bundan sonra büyüyecek. Abur cuburdan ziyade kaliteli beslenmek lazım.
İnşalllah senin kuzunda sen yiyince alacaktır canım.:Saruboceq:
inşallah canımm inşallah bol süttt içmek lazım meyveli içmek kolay oluyor acaba zararı varnmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?