ben hiç süt içemiyorum.yoğurt yiyorum.ikisinin kalsiyum değeri aynı canım.sen de süt içemiyosan yoğurt dene istersen.zane ben mümkün olduğunca hazır tüketmemeye çalışıyorum.yoğurdu da kendim yapıyorum evde.
selam kızlar nasılsınız bakalım???
az önce arkadaşım aradı. 38 haftalık hamileydi. bugün çatı muayenesi vardı. gece 3de suyu gelmiş doğuma gitmiş :sm_cool:
nasıl heyecanlandım anlatamam. daha dün beraberdik.....
ama açılma ve sancı olmadığı için sezeryan yapacaklarmış. hayırlısı bakalım. Allah kurtarsın...
Allah yardımcısı olsun arkadaşının. ben bile stres oldum bana noluyosa:) doğuma az kaldı ya artık panik atak oldum galiba::::))selam kızlar nasılsınız bakalım???
az önce arkadaşım aradı. 38 haftalık hamileydi. bugün çatı muayenesi vardı. gece 3de suyu gelmiş doğuma gitmiş :sm_cool:
nasıl heyecanlandım anlatamam. daha dün beraberdik.....
ama açılma ve sancı olmadığı için sezeryan yapacaklarmış. hayırlısı bakalım. Allah kurtarsın...
kızlarr selam herkese
cuma günü kapı süsü ve şekerleri hallettim..
sipariş vercektim şekerleri,kapı süsünüde hazır alacaktım
uğraşamam ,yapamam diyordum ama o kadar uygun ve pratikmiş ki alıp yapması.......
kapı süsünü annem yaptı..bize maliyeti 10tl oldu..şekerler ise 15 e mal oldu(sepetsiz) kese içine badem şekeri,üzerine kelebek silikonla yapıştırdık
foto çektim ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum..ilgilenen varsa özelden msj atabilirsiniz
canım malzemelerini nereden aldın?
kızlarr selam herkese
cuma günü kapı süsü ve şekerleri hallettim..
sipariş vercektim şekerleri,kapı süsünüde hazır alacaktım
uğraşamam ,yapamam diyordum ama o kadar uygun ve pratikmiş ki alıp yapması.......
kapı süsünü annem yaptı..bize maliyeti 10tl oldu..şekerler ise 15 e mal oldu(sepetsiz) kese içine badem şekeri,üzerine kelebek silikonla yapıştırdık
foto çektim ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum..ilgilenen varsa özelden msj atabilirsiniz
capri sen şimdi kaç kaftalıksın 29+4 mü oluyo?
canım ya bende kendim yapmak istiyorum bebek şekerini resmini ekleyebilsende baksak keşke baya da uyguna mal olmuş.
ay ne güzel bütün alışverişini tamamlamışsın nerdeyse misskapris aranızda en tembeli benim henüz hiç bi şey almaya başlayamadım. aslında ödemelerimizin bitmesini bekliyorum haziranda bitiyor o zaman toplu alırım diyorum ama o zamana da çok geç kalmış olurmuyum bilmiyorum bi de erken doğum felan olursa diye korkuyorum.Umarım bebeğim tam vakti zamanında gelir.
Evet canım 29+4 günlüğüz bugün. Yani 30. haftanın içerisindeyim.
Ya sen canım?
Kapı süsleri ve şekerlerden bahsediliyo galiba.
bizim de kapı süsümüz ve şekerlerimiz eltimden hediye gelecekmiş.
Hazıra konucaz şanslıyız çok da zevklidir kendisi güveniyorum zevkine saolsunlar yaa herkes bi işin ucundan tutuyo işte.
Bizde bugün itibariyle 28+1 .Şimdi bizde 29 hafta içinde mi yani 29 haftalık mı sayılıyoruz canım..doktor 31 ci fadtada gel dedi hem rapor yazıcak o zaman benim 20-21 mayıs gibi gitmem gerekiyor yanılmıyorsam hmmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?