2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar nasılsınız bakalım???

az önce arkadaşım aradı. 38 haftalık hamileydi. bugün çatı muayenesi vardı. gece 3de suyu gelmiş doğuma gitmiş :sm_cool:
nasıl heyecanlandım anlatamam. daha dün beraberdik.....
ama açılma ve sancı olmadığı için sezeryan yapacaklarmış. hayırlısı bakalım. Allah kurtarsın...

canımm yoğurt yıorumm bolca hemde hazır değil ev yapımı ama gende :'(

canım allah kurtarsın arkadaşını.

Allah yardımcısı olsun arkadaşının. ben bile stres oldum bana noluyosa:) doğuma az kaldı ya artık panik atak oldum galiba::::))

kızlarr selam herkese
cuma günü kapı süsü ve şekerleri hallettim..
sipariş vercektim şekerleri,kapı süsünüde hazır alacaktım
uğraşamam ,yapamam diyordum ama o kadar uygun ve pratikmiş ki alıp yapması.......
kapı süsünü annem yaptı..bize maliyeti 10tl oldu..şekerler ise 15 e mal oldu(sepetsiz) kese içine badem şekeri,üzerine kelebek silikonla yapıştırdık
foto çektim ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum..ilgilenen varsa özelden msj atabilirsiniz

canım malzemelerini nereden aldın?

misskapris maşallah canım herşeyini almışsın sen.. bizim alışveriş hiç umduğumuz gibi geçmedi.. :)) babamız sağ olsun çok pimpirikli bişyee bakmışsak illa alacakmışsız ayy deli etti bizi bundan sonra kendim alıcam herşeyi.. iyi günlerde kullansın bebişin cnm.. Hayırlı olsun..!

canım ya bende kendim yapmak istiyorum bebek şekerini resmini ekleyebilsende baksak keşke baya da uyguna mal olmuş.

Canım alışveriş dediğin ne ki,
hele de byük bi yerdeysen,çıkar hepsini 2- 3 günde yorulmadan halledersin.
biz küçük bi ilçedeyiz en yakın büyük şehire gitmişken ben mecburen hepsini halletmek zorundaydım.
Çünkü son aylar yola da çıkamam 2 saat yol gidiyoruz.
Sen de alırsın tatlım takma kafana.
İnşallah erken dfalan da olmaz.
Aman sağlıklıca gelsinler de sen doğumdan çıkana kadar teml ihtiyaçlarını alır biri öyle bişi olsa bile.
en önemlisi sağlık geerisai teferruat...

Kapı süsleri ve şekerlerden bahsediliyo galiba.
bizim de kapı süsümüz ve şekerlerimiz eltimden hediye gelecekmiş.
Hazıra konucaz şanslıyız çok da zevklidir kendisi güveniyorum zevkine saolsunlar yaa herkes bi işin ucundan tutuyo işte.

Evet canım 29+4 günlüğüz bugün. Yani 30. haftanın içerisindeyim.

Ya sen canım?

Bizde bugün itibariyle 28+1 .Şimdi bizde 29 hafta içinde mi yani 29 haftalık mı sayılıyoruz canım..doktor 31 ci fadtada gel dedi hem rapor yazıcak o zaman benim 20-21 mayıs gibi gitmem gerekiyor yanılmıyorsam hmmm?

ay benmde eltim öyle iyi olurmu acaba bir kaynım var 2 kere nişanlandır ayrıldı ikisidee uyuzdularr kendilerini bişi sanıyorlardı inşallah benmde beni seven anlayışlı bir eltim olur öyle kaynanam yok eltim olsun barii kıskandım şimdiii :kedi: :kedi: sizede maşallah

Bizde bugün itibariyle 28+1 .Şimdi bizde 29 hafta içinde mi yani 29 haftalık mı sayılıyoruz canım..doktor 31 ci fadtada gel dedi hem rapor yazıcak o zaman benim 20-21 mayıs gibi gitmem gerekiyor yanılmıyorsam hmmm?

Evet canım bebeğin gelişimi olarak 29. haftanın içerisindesin.

Fakat izinlerde bu şekilde düşünme 31. haftanda gel dediyse 24 mayıs'ın başladığı o hafta gidebilirsin şekerim. 24 Mayıs da 31+1 günlük olacaksın.

Benim kontrolüm de 14 Mayıs da ve ben o gün 31+1 günlük olucam. Ama iznimiz 32+0 da başladığının söylediler arkadaşlar dolayısıyla benim iznim 20 Mayıs itibari ile başlıyor.

Seninkini hesaplarsak da 30 mayıs 32+0 a denk geliyor ama o gün de pazara denk geliyor muhtemelen pazartesinden itibaren başlar veya cuma tam emin değilim.

meraba kızlarr ben gene hastayım evdeyim iyileşemedim bir türlü öğleden sonra dokora gidicem dahiliyeciye antibiyotik verirse bilmiyorum içecek miyim zaten sürekli minoset ve redoxon c içiyorum. rapor alıcam doktordan 2-3 gün işe gitmemek için.minoseti doktorum tamamen zararsız diyor günde 6 tane bile içebilirsiniz diyor ama ben 3-4 gündür sabah akşam 1 er tane içiyorum ama içim rahat etmiyor yani antibiyotik verirse alayım diyorum ama ateş yükselmedikçe içmiyeyim diyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…