2010 Temmuz Anneleri : )

bebek şekerini görümcem ben eminönünden alıp yapayım sana dedi valla itiraz etmedim.internetten hangi tipleri beğendiğimi gösterdim o gidip alacak. bir gün gittim eminönüne ana baba günü tuvaletin geliyor tuvalet yok çok zor oldu hiçbişey de alamadım.

ya bayanlar içinizde hamilelikten eli uyuşan varmı benim çok kötü acaba bendemi sorun var yoksa hamilelikte oluyomu

ne güzel iştee valla benmde olur olmadık yerde wc problemim mahf edior beni

ya bayanlar içinizde hamilelikten eli uyuşan varmı benim çok kötü acaba bendemi sorun var yoksa hamilelikte oluyomu

Benim çok şükür öyle bir sıkıntım yok canım.

Sürekli mi oluyor bu durum?

Doktoruna danış istersen...

bende bu hafta yada önümüzde ki hafta içi kaçayım istanbula gideyim eminönünde bebek şekerleri bakayım havalar iyice ısınmadan gitmem lazım yoksa sıcakda zor olur benim için...

bende bu hafta yada önümüzde ki hafta içi kaçayım istanbula gideyim eminönünde bebek şekerleri bakayım havalar iyice ısınmadan gitmem lazım yoksa sıcakda zor olur benim için...

valla ben çok zorlandım oralarda wc sorunu dert oluyor yanına mutlaka ıslak mendil selpak filan al pis tuvaletlere girmek zorunda kalıyosun bir de mutlaka sabahın köründe git yoksa hiçbişey bakamazsın.

Canım cok geçmiş olsun... bende geçen ay ve ondan önceki ay olmak uzere grip oldum.. mafoldumben ilk rahatsızlıgımı 10 gunde ancak atlata bıldim.. kaldıkı 5 senedır grip olmamsempatiksalakcinni 2. de isi gögsumu kaplayan yanma ve öksürük ve öksürdügümde gögsüm parcalanıyordu.. doktor surup ve antibiyotik verdi.. şurubu bır kac gun içtim ama antıbıyotıge dokunmadım neyseki cook daha iyiyim şimdilerde.. ALLAHIM sanada acil şifa nasıp etsinnn :Saruboceq:

selam kıslarrrrr biz çok yorgunuz gece döndük yolculuktan ellerim, ayaklarım, heryerim yaaa çok şişti balon gibiler az önce tartıldım 2 kilo fark var normal kilomla tabi bu şişliklerden kaynaklanıyor. orda sıcaktan çok hafif şeyler yiyebildim. ve çok hareketli geçti. sağolsun oğluşumda beni hiç üzmedi.

geçmiş olsun canım yaaa (((((

canım uyuşma yok henüz ama şişlikler oluyoır.

canım ilk fotoaki daha güzel bence :)

sanada çok geçmiş olsun tatlım yaaaa (

geçmişi pek okuyamadım umarım herşey yolundadır :)) bu arada 30. haftamıza girmişiz biz yaaaa zemuszemus

Selam kızlar nasılsınız biz bugün 31+4 olduk artık gün sayyıyoziyice şiştim kızlar cumartesi randevumuz var doktorumuzla ama ben bugün başka bir doktoramı gitsem diyorum çünkü bütün vücudum çok fena kaşınmaya başladı görünürde bişiy yok ama ben deli uyuz gibiyim bebe yağı sürüyorum çok kaşınınca duş alıyorum ama olmuyor avuçlarımın içleri bile çok kaşınıyor bide bebişimin hareketleri yavaş geliyor çok hareketli değil dün arkadaşım dedi çok kilolu olduğu için artık rahat hareket edemiyodur diyo bende öle düşünüyorum arada bir göğsümü sıkıştırıyor yer değiştiriyor ama tekmelemiyor :sm_confused:

geçmişi pek okuyamadım umarım herşey yolundadır :)) bu arada 30. haftamıza girmişiz biz yaaaa zemuszemus

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Hiçç sormaa süper yaaa.. Haftalardır 30. haftaya bir gelsemmm diye dua edıyordum bende.. 30 dan sonra yol kısacık kalıcakmış gibime geliyor.. kızıma gittikçe yaklaştıgımı hissediyorum. :asigim:
Az öce 2011 ocak annelerıne bakıyordum hepsi 4+3 4+ 6 larda fln.. oyy anammm bizde böyleydik ve zaman hıc gecmicekmiş gibi gelirdi.. şakkıdı ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLsUN 30. haftalara kdr geldik.. ALLAHIM tamamını göstersin, yavrularımıza kavuştursunn :Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim kızımda 1 gun inanılmaz hareketlıyken öbür gün beni apar topar hastaneye götürecek kdr hareketsizzbilmiyorumkismile dün yıne sakin gunlerınden birisiydi.. bebeimin hareketlerı azaldıgıda çook endişeleniyorum :çok üzgünüm:

neden o kadar çok kaşınıyor acaba havalar sıcalmaya başladıya ondan mı etkileniyor olabilirmisin. tabi canım bebeiş büyüdükçe hareketleri yavaşlayacak ne yapsın kuzularımız daracık yerde sıkışacaklar ((

aminnnnnn canım canı yürekten kocaman bir aminnnnnnnnn :)) şaka gibi ama çok hızlı geçti gibi geliyor şimdi. allahım kolay bir doğum versin hepimize :)

Evet canım insanın morali bozuluyor neyapçağını şaşırıyor insan

oyyyy maşallah canım yaa 32. haftaya gelmişsin.

Allah sağlıklıca tmamına erdirsin.

Arkadaşının da dediği gibi yeri daraldığı için eskiye göre hareketlerinde azalma olabilir. Ama hiç hisstmezsen mutlaka doktoruna danışmayı ihmal etme.

Bu arada benim de rahmim dar olduğu içinmidir nedir dediğin gibi tekmeden ziyade karnım bir o yana bir bu yana hareket ediyor ama eskisi gibi tekmelemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…