Ben de kan şurubu içmeye başladım. 1 aydır içiyorum. Ondan mı ki acaba ama kilo yapsa da içmek zorundayız çünkü doğumda çok kan kaybedilecek. Amamvitamin ilacını yani eleviti artık içmiyorum. Zaten doktoruma içemediğimi söyleyince kan şuruplarını verdi.
Yoksa zararıni biz görücez yine...
bende eleviti bırakim dedimmm hayır dedilmaz: lmaz: doğuma kadar içiceksin dedii kilo yapıor dedimmm yapsınn sen genede içisecksin dedi :sinifsinif: :sinifsinif:
Bu zamana kadar beni de zorluyordu. En son gittiğimde itiraf ediyorum hiç içemiyorum dedim.
O da bebişin durumuna baktı iyi beslenmiş, gelişimi güzel dedi ki o zaman kan şuruplarını yazıcam ama bunları içmek zorundasın dedi.
Ben de içiyorum. Kaçarı kalmadı tabi bunun...
kızlar iki gündür karnımın yan taraflarında kuruma var pul pul dökülüyo sanki ben de bebe yağı sürüyorum ama birkaç saat sonra gene aynı. dün sabah evden çıkacakken aklıma vazelin geldi çok yağlı bi krem ya önce tereddüt ettim ama sonra bi deniyim bakiim dedim akşama kadar yumuşacık tuttu karnımı eve gittiğimde bile kuru değildi. gece yatmadan önce tekrar sürdüm sabah kalktığımda aynı şekilde yumuşacıktı. bebe yağı bu kadar iyi gelmiyo. vazelin konusunda bi bildiği olan var mı 2 gündür kullanıyorum ama içim de rahat değil. siz ne dersiniz?
gerçi zeytinyağı kullanmaya başlıcam ben ama annem sağolsun saf olanını henüz temin edemedi. evdekini kullanmak istemiyorum onlarda katkı maddeleri varmış halis muhlis olanından alıcaz da bulabilirsek bilmiyorumkismile
Ben de kan şurubu içmeye başladım. 1 aydır içiyorum. Ondan mı ki acaba ama kilo yapsa da içmek zorundayız çünkü doğumda çok kan kaybedilecek. Amamvitamin ilacını yani eleviti artık içmiyorum. Zaten doktoruma içemediğimi söyleyince kan şuruplarını verdi.
Yoksa zararıni biz görücez yine...
kızlar iki gündür karnımın yan taraflarında kuruma var pul pul dökülüyo sanki ben de bebe yağı sürüyorum ama birkaç saat sonra gene aynı. dün sabah evden çıkacakken aklıma vazelin geldi çok yağlı bi krem ya önce tereddüt ettim ama sonra bi deniyim bakiim dedim akşama kadar yumuşacık tuttu karnımı eve gittiğimde bile kuru değildi. gece yatmadan önce tekrar sürdüm sabah kalktığımda aynı şekilde yumuşacıktı. bebe yağı bu kadar iyi gelmiyo. vazelin konusunda bi bildiği olan var mı 2 gündür kullanıyorum ama içim de rahat değil. siz ne dersiniz?
gerçi zeytinyağı kullanmaya başlıcam ben ama annem sağolsun saf olanını henüz temin edemedi. evdekini kullanmak istemiyorum onlarda katkı maddeleri varmış halis muhlis olanından alıcaz da bulabilirsek bilmiyorumkismile
kesinlikle. zaten öncedenden dr. verirdi bana o ilaçları ve ben içmez bırakırdım şimdi bebek için içiyorum hemde çok düzenli, kimi aldırmaz onlar kilo diyor ama ben eminim çünkü tecrübem var :) artık doğuurana kadar sabredicez, sonrada kiloları vermek için neler yaptığımızı konuşuruz burda
Canım haftasonu bir arkadaşımla karşılaştım doğum yapalı 1 yıl olmuş ama fiziğini görsen mankenlere taş çıkarır. İncecik beli vardı hayran kaldım. İnşallah bizlerde kısa sürede verebiliriz.
Bu tosunluğu hiç sevemedim ben. İncecik olmak istiyorum. Eskisi gibi...
Verebiliriz inşallah...:Saruboceq:
slm kızlar ben geldım.
slm kızlar ben geldım.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Valla sabah sabah olumsuz bi haber verdim ama paylaşmak istedim sizinle.
Ağrının sebebi böbreğimin olmayışı işte.Bebek de olunca o ağarlıkla birlikte tek böbrek işini biraz daha zor yapmaya başlamış.Doğum sonrasında bu ağrıları yaşamazsın dedi.İnşallah yaşamam.İnşallah son zmanlarda da bu ağrılar artmaz.
Bu arada soranlar olmuş ayrıntılı da bebiş de bişey çıkmamıştı.İnşallah onun böyle bir eksikliği olmaz.
hoşgeldin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?