2010 Temmuz Anneleri : )

bende eleviti bırakim dedimmm hayır dedi lmaz:lmaz: doğuma kadar içiceksin dedii kilo yapıor dedimmm yapsınn sen genede içisecksin dedi :sinifsinif: :sinifsinif:

kesinlikle. zaten öncedenden dr. verirdi bana o ilaçları ve ben içmez bırakırdım şimdi bebek için içiyorum hemde çok düzenli, kimi aldırmaz onlar kilo diyor ama ben eminim çünkü tecrübem var :) artık doğuurana kadar sabredicez, sonrada kiloları vermek için neler yaptığımızı konuşuruz burda

kızlar iki gündür karnımın yan taraflarında kuruma var pul pul dökülüyo sanki ben de bebe yağı sürüyorum ama birkaç saat sonra gene aynı. dün sabah evden çıkacakken aklıma vazelin geldi çok yağlı bi krem ya önce tereddüt ettim ama sonra bi deniyim bakiim dedim akşama kadar yumuşacık tuttu karnımı eve gittiğimde bile kuru değildi. gece yatmadan önce tekrar sürdüm sabah kalktığımda aynı şekilde yumuşacıktı. bebe yağı bu kadar iyi gelmiyo. vazelin konusunda bi bildiği olan var mı 2 gündür kullanıyorum ama içim de rahat değil. siz ne dersiniz?
gerçi zeytinyağı kullanmaya başlıcam ben ama annem sağolsun saf olanını henüz temin edemedi. evdekini kullanmak istemiyorum onlarda katkı maddeleri varmış halis muhlis olanından alıcaz da bulabilirsek bilmiyorumkismile

bende eleviti bırakim dedimmm hayır dedi lmaz:lmaz: doğuma kadar içiceksin dedii kilo yapıor dedimmm yapsınn sen genede içisecksin dedi :sinifsinif: :sinifsinif:

Bu zamana kadar beni de zorluyordu. En son gittiğimde itiraf ediyorum hiç içemiyorum dedim.
O da bebişin durumuna baktı iyi beslenmiş, gelişimi güzel dedi ki o zaman kan şuruplarını yazıcam ama bunları içmek zorundasın dedi.

Ben de içiyorum. Kaçarı kalmadı tabi bunun...

ben elevit+ demir her gece yatarken cnmm ve sizde yapıormu bılmıorum gaz bombası gbi dolaşıorummm şiş şiş süreklii

Vazelin kullanan çok kişi duydum canım. Bir zararı olduğunu zannetmiyorum.

Eğer sana da iyi geldiyse devam et bence çünkü pul pul olması pek iyi değil. Çatırdarsın sonra...

Ben de bebe yağı sürüyorum ama bundan sonra yetmez gibime geliyor. Hala istediğim kremi zaman bulup alamadım.

Valla bilmiyorumki Capricim artık aldırıyomu aldırmıyor görücez sonunda hepimizboshayallersmileBebişler için yapacak bişey yok zaten benim kan çok düşük içmek zorundayım...Ama eleviti bir en başında kullanmıştım ben bir daha da kullanmadım kullanma demişti..

Yase benimde bir aralar öyleydi pul puldu çok rahatsız oluyordum..bende bebe yağı kullanıyordum meğerse yeterli gelmiyormuş...Sonra evde Acıbadem sütü vardı onu denedim süper geldi şimdi karnım o kadar yumuşak ve nemli ki...Ne pul kaldı ne kuruluk..Hatta doktorum bile aa ne güzel hiç çatlamamış dedi..
herkesde farklı şeyler işe yarıyor...vazelin de işe yarayabilir o yüzden bir sakıncası olacağını düşünmüyorum ama net bir bilgimde yok...

Canım haftasonu bir arkadaşımla karşılaştım doğum yapalı 1 yıl olmuş ama fiziğini görsen mankenlere taş çıkarır. İncecik beli vardı hayran kaldım. İnşallah bizlerde kısa sürede verebiliriz.

Bu tosunluğu hiç sevemedim ben. İncecik olmak istiyorum. Eskisi gibi...

Verebiliriz inşallah...:Saruboceq:

İnş..canım yaaa...Bende istiyorum umarım döneriz..

en son 29.haftada gıttım dr ve bebegımde bıraz kücükmüs 29.haftada 1200 falandı benım gıbı olan var mı?cok üzülüyorum bebegımı besleyememısım.

canım merhaba,

bu yaşına kadar bir sorun yaşamadın merak etme hiçbir sorun çıkmaz..şimdi hamile olduğun için tabi ki daha da hassassın ama bebişini düşün canım..ve canını kesinlikle sıkmamaya çalış...neyse ki ortada bir sorun yok, Allah yardımcın olsun..

kızlar haziran ve temmuz dönemlerinde birçok akrabanın nişanı düğünü vs. etkinlikler var. bana acil bir hamile abiye elbisesi lazım ama nereden bulacağım bilmiyorum..önerileriniz var mı sizin ? veya içinizde hiç böyle bir ürün alan oldu mu ? diktirmekle uğraşmak istemiyorum...

sunnycım elbıse olarak var aslında ben kayserıde üstüme bısey bakarken hep abıye elbıseler gösterdıler aslında sonrada gıyebılırsın bakman lazım magzalara tek tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…