Yaa bugün gün geçmek bilmedi..Neden böyle oldu ki ya...
sunnycım elbıse olarak var aslında ben kayserıde üstüme bısey bakarken hep abıye elbıseler gösterdıler aslında sonrada gıyebılırsın bakman lazım magzalara tek tek.
en son 29.haftada gıttım dr ve bebegımde bıraz kücükmüs 29.haftada 1200 falandı benım gıbı olan var mı?cok üzülüyorum bebegımı besleyememısım.
29 da olması gereken kaçmış canım ?
benim bildiğim normal ama...
1400 falan dedı gerı dedı.
evet sunnycım genelde cok pahalıydı bana gösterdıklerıde baktıgım magzalarda marka yerler dııldı aslında normal dükkanlardı hamıle ıcın dıyınce fıyat artıyor bende tek gömlek aldım 55tl.gecen nişan vardı bende arkadasımın verdıgı böyle parlak bır buluz gıydım siyah pantolonla.canım adıl ısıkta böyle ınce şifon gömlekler var hamıleyede olur öyle bısey al ıstersen 59 49 falandı fiyatları.
uzak akraba olsa ben de öyle düşünüyordum ama çok yakın akrabalar olduğundan uzun güzel bir tuvalet giymem lazım..biraz bakayım aslında var da insan bu haliyle gezmeye üşeniyor..
Vazelin kullanan çok kişi duydum canım. Bir zararı olduğunu zannetmiyorum.
Eğer sana da iyi geldiyse devam et bence çünkü pul pul olması pek iyi değil. Çatırdarsın sonra...
Ben de bebe yağı sürüyorum ama bundan sonra yetmez gibime geliyor. Hala istediğim kremi zaman bulup alamadım.
Yase benimde bir aralar öyleydi pul puldu çok rahatsız oluyordum..bende bebe yağı kullanıyordum meğerse yeterli gelmiyormuş...Sonra evde Acıbadem sütü vardı onu denedim süper geldi şimdi karnım o kadar yumuşak ve nemli ki...Ne pul kaldı ne kuruluk..Hatta doktorum bile aa ne güzel hiç çatlamamış dedi..
herkesde farklı şeyler işe yarıyor...vazelin de işe yarayabilir o yüzden bir sakıncası olacağını düşünmüyorum ama net bir bilgimde yok...
hosgeldın hacercım.ıyıyız cok sükür sen nasılsın?
kızlar bişi sormak istiyorum.şimdiden göğüslerimden su gibi sıvı gelmeye başladı.
sizlerdede varmı böyle birşey? doktoruma sordum,emzirmeyi ve bir an önce bebeğini kucağına almak isteyen anne adaylarında olurmuş böyle..
bende temmuz annesiydim oğlum 10 aylık...Allah kavuştursun...evet bende hep sol akardı...en çok süt de solda oldu ve sağı emmediği için halen soldan devam :)
hacercım sen kac haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?