2010 Temmuz Anneleri : )

sunnycım elbıse olarak var aslında ben kayserıde üstüme bısey bakarken hep abıye elbıseler gösterdıler aslında sonrada gıyebılırsın bakman lazım magzalara tek tek.

burada birkaç yer var bakayım diyorum ama çok da pahalıya gelmesin zaten hamile elbiselerine bir dünya para gitti :) çalışınca mecburen almak zorundasınız. marka yerlerde var biliyorum ama hani böyle ufak dükkan tarzı yerlerde varsa daha iyi olur...

evet sunnycım genelde cok pahalıydı bana gösterdıklerıde baktıgım magzalarda marka yerler dııldı aslında normal dükkanlardı hamıle ıcın dıyınce fıyat artıyor bende tek gömlek aldım 55tl.gecen nişan vardı bende arkadasımın verdıgı böyle parlak bır buluz gıydım siyah pantolonla.canım adıl ısıkta böyle ınce şifon gömlekler var hamıleyede olur öyle bısey al ıstersen 59 49 falandı fiyatları.

uzak akraba olsa ben de öyle düşünüyordum ama çok yakın akrabalar olduğundan uzun güzel bir tuvalet giymem lazım..biraz bakayım aslında var da insan bu haliyle gezmeye üşeniyor..

saol tatlım kullanan olması rahatlattı beni. sende bir an önce istediğin kremi bul bence

aaa acıbadem sütü bende de var. kağandan almıştım beyaz-yeşil armut şeklinde bişeyin içinde bebak acıbadem sütü yazıyo. aynı şey mi acaba. onu kullanmadım hiç ben
açıkçası vazelinin de bu kadar iyi geleceği aklıma gelmezdi. 2 gündür hiçpul pul olmuyor artık karnım, çok mutluyum

bu arada iyi akşamlar kızlar annemle buluşup oğluma nevresim bakıcaz opuyorumnanaktan

evet yakınların ıse böyle göbegı bol olan dökümlü bır elbıse al gecen yaz bır hamılede görmüstüm yesıl abıye cok sıktı sonrada gıyılırdı öyle bısey al ama gezmesı ıste artık tuvalatte sıkıntı oluyor.

selam kızlarrr hızınıza yetişemiyorum cıkıyorum geliyorum en az on sayfa yazılmış:))

nasılsınız bakalım

bende temmuz annesiydim oğlum 10 aylık...Allah kavuştursun...evet bende hep sol akardı...en çok süt de solda oldu ve sağı emmediği için halen soldan devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…