Yani Aşk Olsun Sana durdun durdun şu sevimsiz konuyumu açtınnn bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Ayyy şekerim arada bir konuşmazsak alırız başımızı gideriz.
Mesela ben eskisi gibi yememe rağmen her tartıldığımda artarak devam ediyorum. Azaltsam mı ne yapsam yediklerimi yaa...
29. haftadayız 9 kilo aldım.
Başlangıçta çok feci almıştım bir anda ama artık kilomu kontrol edebiliyorum.
Maşallah deyin ama bize.
Bebiş de maşallah 1420gr.mış pzt. öyle ölçtü dr.um.
Ayyy şekerim arada bir konuşmazsak alırız başımızı gideriz.
Mesela ben eskisi gibi yememe rağmen her tartıldığımda artarak devam ediyorum. Azaltsam mı ne yapsam yediklerimi yaa...
Merak etme canımben de senden farklı sayılmam. Yarın 31. hftaya giriyoruz ve ben 11 kilo almışım. Napıcaz bilmem. İyi mi kötü mü bilmiyorum. 15- 16 kilo ile tamamlasak ne güzel olur.elbiselerin ikiside çok güzel, ama sende olan model daha güzel, güle güle giy canım
ahh capricim 13 kilo aldım ben toplam, 32. haftamdayım daha
29. haftadayız 9 kilo aldım.
Başlangıçta çok feci almıştım bir anda ama artık kilomu kontrol edebiliyorum.
Maşallah deyin ama bize.
Bebiş de maşallah 1420gr.mış pzt. öyle ölçtü dr.um.
ya maşallah size maşallah kilonu dengeliorsun ama bebek maşallah çok iyiiben 30+0 bebeğim 1350 dı ve kilom 11-12 aldığımmm :'( Ne olur işin sırrını banada verinn ben bebeğim alsın istiorum bebeğim alıcaksaa bende alim önmli değil ama sadece ben alıp bebik almayınca cnm sıkılıor
canım hiç azaltma senin bebişede yarıorr sakınn hem sende görünğrde çok kıloda yokk toto yok basen yok birde bende onlar çıkıorr juju yaa onları vermek çok zorr
Maşallah canım sana ve bebişine Allah nazarlardan korusun.
Ben de aynı şekilde yiyorum hatta bazen normalden de az yiyorum ama her tartıldığımda biraz daha fazla çıkıyor. Rakamları görünce alt üst oluyorum. Allahtan görüntüde o kadar çok göstermiyorum.
Evet Allah'tan onlar yok... Göbiş sivrilip büyüyor. Bakalım napıcaz.
Canım sen nasıl besleneceğini yazmıştın aynen o şekilde yersen merak etme bebişin de kilo alacaktır. Takma kafana...
ay bendee fizik çoook komık oldu boy uuzun bendee gobıkk az az çıkıor artık sağolsunn 8 aya girdik nerdeyse :) basenlerr genişliorrr iğrençç bir fiziğim oldu tabii memiklerle göbek aynı gidior büyüklükleri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayyy öyle bir anlatıyorsun ki seni çok merak ediyorum.
Hiç resim koyma ihtimalin yok mu şeker?:içelim:
benimde çok yediğim söylenemez ekmek pilav hiç yemiyorum, dondurma çok yiyorum işte onunda kalorisi yüksek malesef.. bide günde iki tane ferrum içiyorum kan ilacı, o yüzden biliyodum böyle olucağını. şimdi bebişim için içiyorum o ilaçları ama doğurunca hemen bırakıcam. biliyorum dr. iç dicek ama içmicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?