2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar...

Sağlıklı bir gün daha geçiririz inşallah...

Günaydın kızlarrr...
dün doktordaydık bizde prensesim büyümüş 1056 kg olmuş boyuda 35 cm çok tatlı ve sağlıklı maşallah üstelik bana benziyo:) ama tek sorun tersmiş 34. haftaya kadar değiştirmezse şeklini sezeryan olacakmışım hayırlısı artık.

Günaydınnn kızlarrr
Günaydın canım... Nasılsın?

Hadi gözün aydın canım. Maşallah prensesine...

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

herkese günaydın

Günaydın kızlar...

Sağlıklı bir gün daha geçiririz inşallah...

Günaydınnn kızlarrr

günaydın kızlarr, nasılsınız bugün, ben çok yorgun hissediyorum kendimi :sm_confused:

maşallah kuzuna doğum konusunda hayırlısı olsun hepimiz içn, sağlıkla alalım kucaklarımızada varsın sezeryanla olsun bayanssulusmile

Hayırdır fantastika neden kendini yogun hissediyorsun canım?

nedense bu haftam böyle geçiyor capricim bahar yorgunluğu dediklerimi acaba.. sanki hiç uyumamış gibiyim

Evet canım yaa bahar yorgunluğu gerçekten normal insanlar bile etkileniyor ki bizlerin etkilenmesi çok normal...

Benim çok şükür gündüzleri sıkıntım yok ama gece yatağa resmen ağlayarak giriyorum. Yine gece oldu offfff yaaaa felan diye...
Ne tarafa yatsam huzursuzum o nedenle uyusam bile kendimi hiç uyumamış hissediyorum.

olumunekankayizsmile ayy teşekkür ederim capricim, hep profil durdu bize yaramaz, şöyle bi tam yüzünü göremedim son aylarda, artık baya tipi bellidir

Evet canım eğer gösterirse ki inşallah görürsün o zaman anlayacaksın işte kime benzediğini genel simaları belli olmuş.

Mesela ben daha önceleri gittiğimizde yan profilden aynı baba diyordum ama en son gittiğimizde yüzünü gördük ve tıpkı dayısına benziyor. Cd yi anneme gösterdim annem gözlerine inanamadı. Tabi zamanla çok değişiyorlar.

evet capricim bide bebek rahat etsin diye hep sola yatıyorum ya insan ağrıyla uyanırmı, uyuşmuş oluyo artık sol tarafım dönüyorum sağa bu sefer , yine aynı, dün hayal kurdum, doğurunca bebiş uyurken annem yanındayken bende yatağıma boylu boyunca yüzüstü uzanıp uyucam :) çok özledim yüzüstü yatmayı

oğlan dayıya benzer derler, kıyamam ben ona ya maşallah bende bana benzemesini istiyorum çok :kedi: ama sanırım babaya daha çok benzicek öyle gibi duruyor

oğlan dayıya benzer derler, kıyamam ben ona ya maşallah bende bana benzemesini istiyorum çok :kedi: ama sanırım babaya daha çok benzicek öyle gibi duruyor

Saat kaçta kontrolün canım?

İnşallah görürsünüz...

Çok güzel bir duygu yaa Allah'ım şükürler olsun bugünleri bize yaşattığın için...
:Saruboceq:

Saat kaçta kontrolün canım?

İnşallah görürsünüz...

Çok güzel bir duygu yaa Allah'ım şükürler olsun bugünleri bize yaşattığın için...
:Saruboceq:

amiiin capricim duana yürekten katılıyorum, Allah her isteyenede yaşatsın dilerim..
randevum akşam 8 de, doğum işinide konuşucam bu sefer bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…