Günaydın canım... Nasılsın?Günaydınnn kızlarrr
Günaydın kızlarrr...
dün doktordaydık bizde prensesim büyümüş 1056 kg olmuş boyuda 35 cm çok tatlı ve sağlıklı maşallah üstelik bana benziyo:) ama tek sorun tersmiş 34. haftaya kadar değiştirmezse şeklini sezeryan olacakmışım hayırlısı artık.
Günaydın kızlar...
Sağlıklı bir gün daha geçiririz inşallah...
Günaydınnn kızlarrr
Günaydın kızlarrr...
dün doktordaydık bizde prensesim büyümüş 1056 kg olmuş boyuda 35 cm çok tatlı ve sağlıklı maşallah üstelik bana benziyo:) ama tek sorun tersmiş 34. haftaya kadar değiştirmezse şeklini sezeryan olacakmışım hayırlısı artık.
günaydınlar güzel anneler
Hayırdır fantastika neden kendini yogun hissediyorsun canım?
bu akşam dr. randevumuz var, kızımı görücem, umarım yüzünü gösterir bize
Hadi hayırlısı canım inşallah prensesini istediğin gibi, sağlıklıca görürsün.
nedense bu haftam böyle geçiyor capricim bahar yorgunluğu dediklerimi acaba.. sanki hiç uyumamış gibiyim
olumunekankayizsmile ayy teşekkür ederim capricim, hep profil durdu bize yaramaz, şöyle bi tam yüzünü göremedim son aylarda, artık baya tipi bellidir
Evet canım eğer gösterirse ki inşallah görürsün o zaman anlayacaksın işte kime benzediğini genel simaları belli olmuş.
Mesela ben daha önceleri gittiğimizde yan profilden aynı baba diyordum ama en son gittiğimizde yüzünü gördük ve tıpkı dayısına benziyor. Cd yi anneme gösterdim annem gözlerine inanamadı. Tabi zamanla çok değişiyorlar.
oğlan dayıya benzer derler, kıyamam ben ona ya maşallahbende bana benzemesini istiyorum çok :kedi: ama sanırım babaya daha çok benzicek öyle gibi duruyor
Saat kaçta kontrolün canım?
İnşallah görürsünüz...
Çok güzel bir duygu yaa Allah'ım şükürler olsun bugünleri bize yaşattığın için...:Saruboceq:
Günaydın cicişler.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?