2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar günaydın :)
ya dünden beri kasıklarımda göbeğimin altında bi ağrı var neden acaba bi de normal mi sizce?

Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr.
Ben bugün iyiyim Allaha şükür duruma alıştırdım kendimi galiba.
Eşim de sağolsun çok destek oldu.Kafaya takmıyorum durumu.
Sizler nasılsınız bakalım.

hayırdır canım ne durumu kaçırdığım bişi var sanırım:))

ya dünden beri kasıklarımda göbeğimin altında bi ağrı var neden acaba bi de normal mi sizce?

canım bence gayet normal bir durum artık yukumuz ağırlaşıorr bende eğilip kalkamıorum kasıklarımdaki ağrıdan çorabımı bıle gyemıorum

ayyy kızlar izne ayrılmamıza çok az bir zaman kaldı.

Bir yandan seviniyorum bir yandan da sıkılır mıyım acaba diye düşünüyorum. ınşallah bir sıkıntım olmaz da bol bol gezebilirim.

günaydınlar fıstıklaaaaaaaaaar

Günaydın şekerler...

Nasılsınız?

ayyy kızlar izne ayrılmamıza çok az bir zaman kaldı.

Bir yandan seviniyorum bir yandan da sıkılır mıyım acaba diye düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntım olmaz da bol bol gezebilirim.

insan cok sıkılıyor.ben 4 aylıkken mecburen işten ayrıldım.çunku ist.dan edirne ye tasındık.burda kimseyi tanımıyorum,çalışmıyorum,evde sıkıntıdan patlıyorum :)))

günaydınnnnnnnn
arkadaşlar dün kontrole gittik
kızım 1500 gr olmuş maşallah
ama bebeğimin boynuna kordon dolanmış
ve ters duruyomuş
bende iltihap çıktı ilaç verdi

boyna kordon dolanması canımı sıktı açıkcası
doktor risk %1 dedi
hiç korkma her 3-4 hamileden birinin başına geliyo dedi ama kafama da takılmadı değil..

Kızlar yarın bimde twister twist var 8,50 tl doğumdan sonra işimize yarar, ben alacam beli dönerek incetmeye yarıyor..

korkma canım kotu bişi olmaz Allahın izniyle...bu dönemde bebişlerimiz buyuyor ve çok hareketli,terste dönüyorlar tekrar düzede çıkıyorlar.Kafana bişi takma sakın)

insan cok sıkılıyor.ben 4 aylıkken mecburen işten ayrıldım.çunku ist.dan edirne ye tasındık.burda kimseyi tanımıyorum,çalışmıyorum,evde sıkıntıdan patlıyorum :)))

bomba gıbıyız capricimmmmm...sen nasılsın canım opuyorumnanaktan

Hacer'cim haklısın çalışmaya alışmış biri için evde oturmak çok zor. Ben de bir yandan düşünüyorum çok yoruldum dinlenmek istiyorum, kendime zaman ayırmak ve eksiklerimi tamamlamak istiyorum.

Bir yandan da çalışmaya alışmışım naparım diyorum.

Neyse inşallah sağlık sorunum olmaz da bol bol gezerim.

inş canım benim gerçi doğumumuza bişi kalmadı..eksikleri tamamlayana kadar zaman gelir.

korkma canım kotu bişi olmaz Allahın izniyle...bu dönemde bebişlerimiz buyuyor ve çok hareketli,terste dönüyorlar tekrar düzede çıkıyorlar.Kafana bişi takma sakın)

saol canım ilk duyduğmda kötü olmuştum ama şimdi daha rahatım
bir de yarın 1 haftalık şehir dışına çıkcaz iyi gelir bize dezemuszemus

yüzünüde görebildinmi kujununnn merak ediordunn benm bebekte ters kokrmaa kordonn benm yengemin butun çocuklarında dolandı ama hepsi sapasağlam maşallah

maşallah kızına kocaman olmuş annesi.. kordon dolanması için bence hiç endişe etme, daha dün bi doğum hikayesi okudum, bebek doğduğunda kordonu boynuna iki kez dolanmış, dr. lar falan şaşırmışlar gülmüşler yaramaz nasıl becermiş bunu diye :ecrin_bebek:

yüzünüde görebildinmi kujununnn merak ediordunn benm bebekte ters kokrmaa kordonn benm yengemin butun çocuklarında dolandı ama hepsi sapasağlam maşallah

göremedimmmm ensesini dönmüş yine cadı kızım benim göstermedi
zaten dr kordon mordon bişeyler deyince en son aklıma geldi yüzünü görmek:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…