2010 Temmuz Anneleri : )

saol teyzesii yine de biraz daha iyi bakmam lazım kızıma
kordon konusunda akşam gelince araştırmadığım site kalmadı ama ciddi bişey değilmiş çok şükür
genelde doğum anında fark ediliyomuş zaten,doktorum doplerle bakarken farketti
biz 30.haftadan öğrenmiş oldukfisfisfis

Canım moralini bozma bak doktorun önemli bişe olsa seni bilgilendirirdi.

Sen kendine dikkat et, hareketlerine özelliklede bu haftadan itibaren çok yukarılara felan uzanmaya çalışma canım.

Allah'ın izniyle bişe olmaz.
Biliyorum elinde değil insan ister istemez endişeleniyor, kafaya takıyor ama herşeyin hayırlısı olsun. Moralini yüksek tutu canım.

Ben de oğluşumu çok özledim yaa bu ay sanki hiç geçmedi.

Çoook uzun zamandır görmemişim gibi geliyor.

saol canım ilk duyduğmda kötü olmuştum ama şimdi daha rahatım
bir de yarın 1 haftalık şehir dışına çıkcaz iyi gelir bize dezemuszemus

senin adına cok sevindim canım,değişiklik iyi gelir ama yolculuk esnasında yorulmamaya dikkat et..
benide görümcem alanyaya davet ediyor ama uçak fobim var tek uçaga binersem kesin doğururum korkusuyla gıdemiyorum :))))

Canım moralini bozma bu gerçekten çok sık rastlanan bi durum.
Belki doğuma kadar normale döner herşey daha vaktimiz var ne de olsa.
Üzülme sen tatlım stres her zaman daha kötü gelir bebeğe.
Maşallah büyümüş bak.

Günaydınlar herkesee....
Bu sabah biraz geç geldim işe..
Evde tadilat başladı bugün bir kaç gündür evi toparlamaya çalıştık akşamda son rötuşları hallettik herşey paketli bir şekilde...hayırlısı ile başlayıp hayırlısı ile biter inş..

Günaydınn sulecik...oy oy maaşallah bebişine büyüyor desene...hakkınız da hayırlısı olsun canım.Senin ve ebebğin için hangisi sağlıklıysa o olsun inş...
bu akşam dr. randevumuz var, kızımı görücem, umarım yüzünü gösterir bize

Hadi inş.güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Günaydın Nurdan..Bebişler iyice büyüyorlar artık ya...Ne güzel iyice heyecanlanıyorum ben...Hayırlısı ile kucağına alırsın inş..

teşekkür ederim papatyacım.. kolay gelsin sanada, bitince çok güzel olucak eviniz eminim, onları yerleştirmekte çok zevkli olur

bende 14 mayısta görücem tam tamına bir ay doluyo görmeyeli zamanda gecmiyo

Ben de kısmet olursa 14 Mayıs da görücem canım. Aynen tam bir ay olacak çok merak ediyorum. Durumu nasıl, problem var mı, gelişimi ne durumda, kilosu v.s

Artı doğumu sorucam bu defa bakalım ne zaman bekliyor doktorumuz.

En son gittiğimde kendini normalede, sezaryana da hazırla demişti ama bakalım bu defa ne söyleyecek.

Papatya'cım hadi gözün aydın sonunda evinin tadilatı başladı.

Şimdi zorlanırsın ama sonucunda muhteşem olacak.

evet canım moral çok önemli ben normalde herşeyi kafama takarım ama bu olayda daha rahat hissediyorum kendimi

teşekkür ederim papatyacım.. kolay gelsin sanada, bitince çok güzel olucak eviniz eminim, onları yerleştirmekte çok zevkli olur

Saol canım ya inş. güzel olur...Nasıl yerleşicez diye düşünüyorum çünkü..
Papatya'cım hadi gözün aydın sonunda evinin tadilatı başladı.

Şimdi zorlanırsın ama sonucunda muhteşem olacak.

Saol capricim....Çok şükür başladı sonunda...İnş.olucak bakalım...

hayırlısıneyse o olsun canım.ben doktorumla konustugumda demiştimki tamer bey inş normal doğum yaparım dedim kendisi bana şöle dedi :
normalinde sezeryanında kendine özgü avantajları ve dezavantajları var.bir candan bir can dunyaya geliyor.önemli olan bebeği en saglıklı sekilde dunyaya gelmesini saglamak dedi.o gun bugundur artık kendimi normale sabitlemedim.bebişimiz için hangi doğum şekli iyiyse o olsun....

hafta sonu doguma hazırlık programımız varmış.orda öğrenceklerimi burda yazarım :)))

evet canım dr da öyle dedi
normale dönedebilir dönmeyebilir de dedi ama inşallah bi problem çıkmayacak

Bana her ikisine de hazırla dedi ama ben her ikisine de hazır değilim aslında...

Kendimi nasıl iyi hissediceğimi bilemiyorum. O nedenle düşünmemeye özen gösteriyorum.

Aaa evet bilgilerini paylaşırsan seviniriz canım.

Selam yase'cim...

Bence beşik çok güzel gayet de derin görünüyor uzun bir süre kullanılabilir galiba...

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
arkadaşım bunu yeni kullanmaya başladı bebeği 2 yaşında. şimdiye kadar park beşik kullanıyodu. ben de bu tarz bi beşik düşünüyorum. denizinki de buna benziyo. dün nevresim bakmaya gittim ama sanırım uyku seti almak daha mantıklı. yan korumaları filan da var ya o nedenle. ben gene de kararsız kaldım napsam ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…