maşallah kızınakocaman olmuş annesi.. kordon dolanması için bence hiç endişe etme, daha dün bi doğum hikayesi okudum, bebek doğduğunda kordonu boynuna iki kez dolanmış, dr. lar falan şaşırmışlar gülmüşler yaramaz nasıl becermiş bunu diye :ecrin_bebek:
günaydınnnnnnnn
arkadaşlar dün kontrole gittik
kızım 1500 gr olmuş maşallah
ama bebeğimin boynuna kordon dolanmış
ve ters duruyomuş
bende iltihap çıktı ilaç verdi
boyna kordon dolanması canımı sıktı açıkcası
doktor risk %1 dedi
hiç korkma her 3-4 hamileden birinin başına geliyo dedi ama kafama da takılmadı değil..
saol canım ilk duyduğmda kötü olmuştum ama şimdi daha rahatım
bir de yarın 1 haftalık şehir dışına çıkcaz iyi gelir bize dezemuszemus
günaydınnnnnnnn
ve ters duruyomuş
doktor risk %1 dedi
hiç korkma her 3-4 hamileden birinin başına geliyo dedi ama kafama da takılmadı değil..
Ben de oğluşumu çok özledim yaa bu ay sanki hiç geçmedi.
Çoook uzun zamandır görmemişim gibi geliyor.
Günaydın kızlarrr...
dün doktordaydık bizde prensesim büyümüş 1056 kg olmuş boyuda 35 cm çok tatlı ve sağlıklı maşallah üstelik bana benziyo:) ama tek sorun tersmiş 34. haftaya kadar değiştirmezse şeklini sezeryan olacakmışım hayırlısı artık.
bu akşam dr. randevumuz var, kızımı görücem, umarım yüzünü gösterir bize
günaydınnnnnnnn
ve ters duruyomuş
doktor risk %1 dedi
Günaydınlar herkesee....
Bu sabah biraz geç geldim işe..
Evde tadilat başladı bugün bir kaç gündür evi toparlamaya çalıştık akşamda son rötuşları hallettik herşey paketli bir şekilde...hayırlısı ile başlayıp hayırlısı ile biter inş..
Hadi inş.güzel haberlerinizi bekliyoruz...
bende 14 mayısta görücem tam tamına bir ay doluyo görmeyeli zamanda gecmiyo
selaaaam
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/6/1432.jpg
kızlar sizce bu beşik nasıl
[a href=http://urlal.com/dqqf][/a][/QUOTE]
[B]
Selam yase'cim...
Bence beşik çok güzel gayet de derin görünüyor uzun bir süre kullanılabilir galiba...[/B]
Canım moralini bozma bak doktorun önemli bişe olsa seni bilgilendirirdi.
Sen kendine dikkat et, hareketlerine özelliklede bu haftadan itibaren çok yukarılara felan uzanmaya çalışma canım.
Allah'ın izniyle bişe olmaz. Biliyorum elinde değil insan ister istemez endişeleniyor, kafaya takıyor ama herşeyin hayırlısı olsun. Moralini yüksek tutu canım.
teşekkür ederim papatyacım.. kolay gelsin sanada, bitince çok güzel olucak eviniz eminim, onları yerleştirmekte çok zevkli olur
Papatya'cım hadi gözün aydın sonunda evinin tadilatı başladı.
Şimdi zorlanırsın ama sonucunda muhteşem olacak.
Ben de kısmet olursa 14 Mayıs da görücem canım. Aynen tam bir ay olacak çok merak ediyorum. Durumu nasıl, problem var mı, gelişimi ne durumda, kilosu v.s
Artı doğumu sorucam bu defa bakalım ne zaman bekliyor doktorumuz.
En son gittiğimde kendini normalede, sezaryana da hazırla demişti ama bakalım bu defa ne söyleyecek.
Canım moralini bozma bu gerçekten çok sık rastlanan bi durum.
Belki doğuma kadar normale döner herşey daha vaktimiz var ne de olsa.
Üzülme sen tatlım stres her zaman daha kötü gelir bebeğe.
Maşallah büyümüş bak.
hayırlısıneyse o olsun canım.ben doktorumla konustugumda demiştimki tamer bey inş normal doğum yaparım dedim kendisi bana şöle dedi :
normalinde sezeryanında kendine özgü avantajları ve dezavantajları var.bir candan bir can dunyaya geliyor.önemli olan bebeği en saglıklı sekilde dunyaya gelmesini saglamak dedi.o gun bugundur artık kendimi normale sabitlemedim.bebişimiz için hangi doğum şekli iyiyse o olsun....
hafta sonu doguma hazırlık programımız varmış.orda öğrenceklerimi burda yazarım :)))
Selam yase'cim...
Bence beşik çok güzel gayet de derin görünüyor uzun bir süre kullanılabilir galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?