hayırlısıneyse o olsun canım.ben doktorumla konustugumda demiştimki tamer bey inş normal doğum yaparım dedim kendisi bana şöle dedi :
normalinde sezeryanında kendine özgü avantajları ve dezavantajları var.bir candan bir can dunyaya geliyor.önemli olan bebeği en saglıklı sekilde dunyaya gelmesini saglamak dedi.o gun bugundur artık kendimi normale sabitlemedim.bebişimiz için hangi doğum şekli iyiyse o olsun....
hafta sonu doguma hazırlık programımız varmış.orda öğrenceklerimi burda yazarım :)))
kızlar bişey sorcam lavman nasıl yapılıyor
selam kızlar ne haber ya ben yatınca göbek altında sag ve sol tarfta agrı oluyor ayrıca sanki derim yırtılacakmış gibi oluyor geriliyor sizlerde de oluyor mu böyle şeyler
papatyacım kolaygelsin canım
fantastika hayırlı haberlerle gel inşş
yase beşik çok güzel bence kullanışlı olur canım
evet canım ben de öyle düşünüyorum illa normal olsun diye şartlamamak lazım
bir de etrafta herkes normal yap diye ısrar ediyo hayır onlara ne anlamıyorum
benim %90 sezaryen olcak
kordon olayından sonra hiç riske atmak istemiyorum
şekercim lavmanın nesini merak ediyosun .makattan yapılıyor ya hazır kutuda satılanları var ama dogum için soruyosan hastaneden hastaneye degişir özel sabunlu hazırlanıyo .bagırsakları bosaltmak için.
selam kızlar ne haber ya ben yatınca göbek altında sag ve sol tarfta agrı oluyor ayrıca sanki derim yırtılacakmış gibi oluyor geriliyor sizlerde de oluyor mu böyle şeyler
doktor artık her hafta nst ye girceksin dedi
canım benimkine benziyor evet..taşıması çok kolay odadan odaya..
ben uyku seti de aldım yan korumalı falan..Cibinlik de aldım süper oldu valla..
Herkesin kendi fikri tabii ama bence park yataklardan daha şık duruyor diye ben bu şekil tercih ettim..Kullanımı da park yataklar gibi zaten taşınması vs çok kolay..
yine de sen bilirsin.
canım sen nerden aldın onu benmde çok hoşuma gitti
hafta sonu doguma hazırlık programımız varmış.orda öğrenceklerimi burda yazarım :)))
Canım her hafta nst için erken değilmi henüz? bilmiyorumkismile 29 haftamda dr. gıttım 1 ay sonra tekrar gel dedi.. yanı 34. haftada.. acaba benim dr. benimi sallıyor :umursamaz:
İkea dan aldım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?