2010 Temmuz Anneleri : )

papatyacım kolaygelsin canım

fantastika hayırlı haberlerle gel inşş

yase beşik çok güzel bence kullanışlı olur canım

evet canım ben de öyle düşünüyorum illa normal olsun diye şartlamamak lazım
bir de etrafta herkes normal yap diye ısrar ediyo hayır onlara ne anlamıyorum
benim %90 sezaryen olcak
kordon olayından sonra hiç riske atmak istemiyorum

selam kızlar ne haber ya ben yatınca göbek altında sag ve sol tarfta agrı oluyor ayrıca sanki derim yırtılacakmış gibi oluyor geriliyor sizlerde de oluyor mu böyle şeyler

papatyacım kolaygelsin canım

fantastika hayırlı haberlerle gel inşş

yase beşik çok güzel bence kullanışlı olur canım

öyle dimi, ben de kullanışlı olur diye düşündüm. çekmeceli değil ama ayrıca bişeyler düşünürüz artık napalım

ben de insanların baskısını hiç anlamıyorum sonuçta ikisi de bir doğum şekli, hangisi yöntemin daha sağlıklı olduğu kişiye göre bebeğe göre değişir. bence de sen rahat ol canım tabiki riske atma bebeğini guclubacismile

şekercim lavmanın nesini merak ediyosun .makattan yapılıyor ya hazır kutuda satılanları var ama dogum için soruyosan hastaneden hastaneye degişir özel sabunlu hazırlanıyo .bagırsakları bosaltmak için.

:))) doğumlarda yapıyolarmış ya genelde, merak ettim bende, teşekkür ederim melahatçım

selam kızlar ne haber ya ben yatınca göbek altında sag ve sol tarfta agrı oluyor ayrıca sanki derim yırtılacakmış gibi oluyor geriliyor sizlerde de oluyor mu böyle şeyler

evet oluyor canım normalmiş...annem derki daha bunlar bişi değil ilerde sanki dışarı cıkacakmış gibi olacak:))))

Benimde yaklasık 1 haftadır rahimde yani vajınada cok şiddetli agrılarım oluyor.. dr.a sordum bebek baskı yapıyor dedi.. bu neyı baskısı anlamadım ohaoldumsmile şimdiden dogurucak gıbı oluyorum, önumuzdekı aylar nolucak bilemiyorum.. birde sol elimde acayıp karıncalanma ve uyusma basladı.. vucudumdakş şişliklerden bahsetmıyorum bile :çok üzgünüm:

canım benimkine benziyor evet..taşıması çok kolay odadan odaya..
ben uyku seti de aldım yan korumalı falan..Cibinlik de aldım süper oldu valla..

Herkesin kendi fikri tabii ama bence park yataklardan daha şık duruyor diye ben bu şekil tercih ettim..Kullanımı da park yataklar gibi zaten taşınması vs çok kolay..

yine de sen bilirsin.

canım sen nerden aldın onu benmde çok hoşuma gitti

hafta sonu doguma hazırlık programımız varmış.orda öğrenceklerimi burda yazarım :)))[/QUOTE]

canım dr.un kim bende hafta sonu davet edildim o programa

Canım her hafta nst için erken değilmi henüz? bilmiyorumkismile 29 haftamda dr. gıttım 1 ay sonra tekrar gel dedi.. yanı 34. haftada.. acaba benim dr. benimi sallıyor :umursamaz:

eğer hamileliğin sorunsuz devam ediyorsa 32 haftaya kadar aylık kontrole cagırıyolar,32.hafta itibariyle 36 ya kadar 15 gunde bir 36 haftadan sonra haftadabir cagırıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…