2010 Temmuz Anneleri : )

Kolay gelsin canım...

Aman dikkat et ağır felan kaldırayım deme, bırak boşver dağınık kalsın yavaş yavaş yaparsın...

hoşbulduk capri geçmiş olsun sanada inşallah herşey çok güzel olacak sağlıkla alırsın bebişini kucağına

Banbino canım,

Bence sen her iki doktorunun söylediklerine harfiyen dikkat etmelisin. Hani bazen her ne kadar dikkat ediyoruz desek de gözden kaçırdığımız noktalar olur sen bunu yapmamalısın. Senin burda bundan sonrasında en önemlisi yediklerin ve kilo kontrolün canım. az ye sık ye ama ölçülü ye abartmadan sonra zararını hem kendin hem de bebişin görür. Fıtık da omurga bir süre sonra seni taşıyamaz hale gelir ki ozaman gebeliğin gerçekten çok sorunlu olur ameliyat sonrasında da bu sıkıntıyı yaşarsın. Belki bunu bir diyetisyen kontrolünde de yapabilirsin. Hem tecrübeli bir annesinde neyin faydalı neyin zararlı olduğunu en iyi sen bilirsin canım

Nacizane görüşlerimi sundum. Sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeni diliyorum canım...

öncelikle teşekkür ederim önerilerin için ama gerçekten çok yemiyorum en çok üzüldüğümde kilo aldığım için buna kimsenin inanmayacak olması ilk hamileliğimde çokta dikkat etmemiştim zaten fıtıkta 6.ayda çıkmıştı ağrıdan yürüyemiyecek hale gelmiştim doğumdan sonra ağrılarım geçti çok yorulunca yada ters bir hareket yapınca ağrıyor dediğim gibi zaten tiroid yüzünden kilo veremiyordum doktorda zayıflaman çok zor bari bundan sonra kilo almamaya çalış demişti sağlığımı etkilemese gerçekten umursamam doğumdan sonra veririm derim ama zor olacak neyse hayırlısıyla haileliğimi başka sağlık sorunu olmadan bitiririm bebeğim doğduktan sonrada bi çare düşünürüm artık benneyaptımkibenneyaptımki

aynen bende çok uyuyorummm :S :S:
hatta şimdi yaıtyorum 3 gibi uyanırım

kızlaar ya bende 3 gundur yumurta yiyiodum ama süt peynri filan
midem çon bunalıyordu
bugun yemedim yumurta 2 bardak süt içtim
çok şükür bunaltı yok
[

kızlarrr bişey sormaya geldimm
benim midem çok yanıyo şu anda, :bbo:sizde de öyle bişey oluyormu neler yapıyorsunuz geçmesi için maden suyumu içsem acabaCADIARZU

kızlar benıde aranıza alın ben de ınşallah temmuzda dogum yapıcam

merhaba oya sende hoşgeldin bende bugün geldim ikimizde ankaralıymışız hayırlı olsun seninde bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

konuşuyoruz canımda arada bazen işimiz oluyor o ara sessizlik oluyor burda

kızlarr mide yanması yaşıyormusunuz yaa şu anda çok fena midem yanıyor benim ne yapsamkii

mide yanmam yok şimdilik belki sanada bişey dokunmuştur kendiliğinden geçer inşallah bitki çayı filan iç diyicem ama hamilelere bazı bitki çaylarınıda önermiyorlar bizim için erken ama genelde 6. aydan sonra hamilelik reflüsü diye bişey çıkıyor o zaman mide yanması oluyor bebek büyüdüğü içinmiş ama o da geçici bişey zaten

portakal suyiçmiştim o mu dokundukii:uhm:
napayım bende şimdi su içip duruyorum korkuyıorum bitki çayı falan içmeyede

konuşuyoruz canımda arada bazen işimiz oluyor o ara sessizlik oluyor burda

kızlarr mide yanması yaşıyormusunuz yaa şu anda çok fena midem yanıyor benim ne yapsamkii

Canım süt iç istersen... Süt mideye her zaman iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…