2010 Temmuz Anneleri : )

bu tür konulardan bende çok korkuyorum ama neyse ki kk var :)

bu arada benim kızımda 10 aylık oldu teyzeleri uzanıp tv nin düğmesine basıp kapatıyor..bunu ben eğitip göstermedim bu yaramazlığı kendisi keşfetti ama eline vurmak yerine dikkatini başka yöne çekersen t.v. nin düğmesi ile oynamayı bırakır diye ümit ediyorum

Hamileliğin başından beri yatıyorum..kah evde kah hastanede...Hiç sokağa çıkmadım..Eşimle aylardır elele bile yürüyemedik dışarda..Çok bunaldım...Çok yoruldumm

eğitmek evet canım çok sevebiliriz çocularımızı ama eğitmek zorundayızda dimi okulda çalışma hayatında askerlikte hep kurallar var sonuçta büyük konuşmayım inşallah eğitebilirim bebeğimi

Hamileliğin başından beri yatıyorum..kah evde kah hastanede...Hiç sokağa çıkmadım..Eşimle aylardır elele bile yürüyemedik dışarda..Çok bunaldım...Çok yoruldumm

çok yakın zmanda bir bebek sen de bir bebk eşinde yürüyeceksiniz rabbim nasip ederse çook az zman kaldıı sabrettiğine değecek şuan yapacağın en son şey senın için üzülmek

bak canım hastanedesin biliyorum ama istersen kısık sesle biraz müzük dinle aslında açık hava sana çok iyi gelirdi canım ben çıkmak için akşam eşimi bekliyorum bir gün çıkmasam fena oluyorum açık hava iyi geliyor insana allah başka sıkıntı vermesin canım:1hug:

Kızlar merhaba bugün doktordaydık 2200 gr olmuşuz boyumuz 44 cm biraz tombişiz yaklaşık 8veya 9 temmuz gibi sezeryana giricem herşeyin hayırlısı çok heycanlıyım...

cansam aklıma takıldı şimdi nasıl 8-9 temmuz oluyo doğum tarihin?
tickerındaki haftan yanlış o zaman
ben senden 1 hafta gerideyim ama 1-5 ağustos arası doğum yapıcam
senin haftan 31 mi eminmisin?

yasecim park yatakmı almıştın sen içine yatak alıcam demişsinde canım ben yatak aldım 70 lira yatak önemli canım ucuzunu alma bence a.s

Yasecim benim sata göre doğum tarihim 25 temmuz gibi fakat bizim bebek 2 hafta ileri ddoktor öle tarih verdi bende şaşırdım bugün süpriz oldu...bugün itibari ile 31+1 olduk bu arada .

yasecim park yatakmı almıştın sen içine yatak alıcam demişsinde canım ben yatak aldım 70 lira yatak önemli canım ucuzunu alma bence a.s

zaten herşeyin pahalısını aldım battı balık yan gider kaydirigubbakcemile3
oğluşun uyku setini 270 e aldım kendime pike takımını 117'ye sempatiksalakcinni olacak şeymi
napalım feda olsun bebişime
ikeadaki yataklar 50 den başlıyo 160 a kadar çıkıyo sanırım 50 lik olan nasıldır bilmiyorum ki?

50 dende ucuzunu alma canım şimdi üstünde serililer kaliteli yatak ucuz olmaz bide bebeğinin rahatlığı için

Yasecim benim sata göre doğum tarihim 25 temmuz gibi fakat bizim bebek 2 hafta ileri ddoktor öle tarih verdi bende şaşırdım bugün süpriz oldu...bugün itibari ile 31+1 olduk bu arada .

canım bi yanlışın var 31 haftalık oolman imkansız 9 hafta sonra nasıl temmuzun ilk haftasına denk geliyo anlamadım
35. haftanda olman lazım o zaman yanlışmıyım? bilmiyorumkismile

Selam kızlar..nasılsınız.

Benim canım sıkkın biraz.DR.bazı kan testleri istemişti.Biliyorsunuz ikiz gebeliğim teke indi.Şimdi testi almış eşim,kanda pıhtılaşma varmış,çok yüksek değilmiş ama tedbirli olmak lazımmış,bebe asprini vermiş.oğluma kan akıcı gitmezse beslenemezse çok canım sıkıldı şimdi.Testi haft.tekrarlıycaz artık inşallah artış olmaz değerde.

canım bi yanlışın var 31 haftalık oolman imkansız 9 hafta sonra nasıl temmuzun ilk haftasına denk geliyo anlamadım
35. haftanda olman lazım o zaman yanlışmıyım? bilmiyorumkismile

Canım bir yanlışlık yok sanırım benim son satım 18 ekim 2009 metematiksel hesaba göre zaten 25 temmuz doğum tarihi gözüküyor doktorda 21 temmuz dedi zaten 2 hafta ileri gidiyoruz.Şuan 32 haftanın içindeyiz senin dediğin gibi aslında ileri olduğumuz için 34 haftalık gibiyiz. 8-9 temmuzda doğum tarihi verdi sezeryan olacağım ben ama sen kendininkini kontrol et istersen birde senin son satın kaç öğrenebilirmiyim?

Son düzenleme:

canım Allah seni de oğlunu da korusun
içini ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek dualarımızla :Saruboceq:

12 ekim ama benim geç döllenme olabilir
ben haftalarımıza bakarak dedim öyle
ben 30 sen 31. hafta
benim doğum 1-5 ağustos arası seninki 7-8 temmuz
1 hafta fark olmasına ramen doğum tarihleri arasında 1 ay var yaklaşık ben bunu anlamadım ama neyse vardır doktorların bir bildikleri herhal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…