- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
öyle deme canım biz asla sıkılmayız herşeyi paylaşabilirsin bizimle bazen banada geliyor depresyon halleri buradaki arkadaşlardan birinin erkek kardeşi yeni çalışmaya başlamış ablasına bir miktar vermiş yeğenime bir şay alırsın diye ne ağlamıştım okuyunca hormonlarımız yapıyor canım birde lohusalık sendromu var oooof ooofdelikafadulden
bu tür konulardan bende çok korkuyorum ama neyse ki kk var :)
bu arada benim kızımda 10 aylık oldu teyzeleri uzanıp tv nin düğmesine basıp kapatıyor..bunu ben eğitip göstermedim bu yaramazlığı kendisi keşfetti ama eline vurmak yerine dikkatini başka yöne çekersen t.v. nin düğmesi ile oynamayı bırakır diye ümit ediyorum
Hamileliğin başından beri yatıyorum..kah evde kah hastanede...Hiç sokağa çıkmadım..Eşimle aylardır elele bile yürüyemedik dışarda..Çok bunaldım...Çok yoruldumm
Hamileliğin başından beri yatıyorum..kah evde kah hastanede...Hiç sokağa çıkmadım..Eşimle aylardır elele bile yürüyemedik dışarda..Çok bunaldım...Çok yoruldumm
Kızlar ben dunden berı hastane fıyatlarını arastırıyorum yavastan dogumu dusunmeye basladım normal dogumu cok ıstıyorum kısmet olursa topik actım benım gıbı dusunen arkadasları paylasıma beklıyorum
Normal dogumu başaracağım !
Kızlar merhaba bugün doktordaydık 2200 gr olmuşuz boyumuz 44 cm biraz tombişiz yaklaşık 8veya 9 temmuz gibi sezeryana giricem herşeyin hayırlısı çok heycanlıyım...
cansam aklıma takıldı şimdi nasıl 8-9 temmuz oluyo doğum tarihin?
tickerındaki haftan yanlış o zaman
ben senden 1 hafta gerideyim ama 1-5 ağustos arası doğum yapıcam
senin haftan 31 mi eminmisin?
cansam aklıma takıldı şimdi nasıl 8-9 temmuz oluyo doğum tarihin?
tickerındaki haftan yanlış o zaman
ben senden 1 hafta gerideyim ama 1-5 ağustos arası doğum yapıcam
senin haftan 31 mi eminmisin?
yasecim park yatakmı almıştın sen içine yatak alıcam demişsinde canım ben yatak aldım 70 lira yatak önemli canım ucuzunu alma bence a.s
zaten herşeyin pahalısını aldım battı balık yan gider kaydirigubbakcemile3
oğluşun uyku setini 270 e aldım kendime pike takımını 117'ye sempatiksalakcinni olacak şeymi
napalım feda olsun bebişime
ikeadaki yataklar 50 den başlıyo 160 a kadar çıkıyo sanırım 50 lik olan nasıldır bilmiyorum ki?
Yasecim benim sata göre doğum tarihim 25 temmuz gibi fakat bizim bebek 2 hafta ileri ddoktor öle tarih verdi bende şaşırdım bugün süpriz oldu...bugün itibari ile 31+1 olduk bu arada .
canım bi yanlışın var 31 haftalık oolman imkansız 9 hafta sonra nasıl temmuzun ilk haftasına denk geliyo anlamadım
35. haftanda olman lazım o zaman yanlışmıyım? bilmiyorumkismile
Selam kızlar..nasılsınız.
Benim canım sıkkın biraz.DR.bazı kan testleri istemişti.Biliyorsunuz ikiz gebeliğim teke indi.Şimdi testi almış eşim,kanda pıhtılaşma varmış,çok yüksek değilmiş ama tedbirli olmak lazımmış,bebe asprini vermiş.oğluma kan akıcı gitmezse beslenemezse çok canım sıkıldı şimdi.Testi haft.tekrarlıycaz artık inşallah artış olmaz değerde.
Canım bir yanlışlık yok sanırım benim son satım 18 ekim 2009 metematiksel hesaba göre zaten 25 temmuz doğum tarihi gözüküyor doktorda 21 temmuz dedi zaten 2 hafta ileri gidiyoruz 32 haftanın içindeyiz yani 8-9 temmuzda doğum tarihi verdi sezeryan olacağım ben ama sen kendininkini kontrol et istersen birde senin son satın kaç öğrenebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?