12 ekim ama benim geç döllenme olabilir
ben haftalarımıza bakarak dedim öyle
ben 30 sen 31. hafta
benim doğum 1-5 ağustos arası seninki 7-8 temmuz
1 hafta fark olmasına ramen doğum tarihleri arasında 1 ay var yaklaşık ben bunu anlamadım ama neyse vardır doktorların bir bildikleri herhal :)
canım Allah seni de oğlunu da korusun
içini ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek dualarımızla :Saruboceq:
Vallahi canım tabi doktorlar daha iyi bilirler ama bende baktım senin son satın 12,10,2009 ve doğum tarihin hesaplayıcılara göre 19 temmuz görünüyor senin ve bugün itibariyle hesaplayıcıya göre 32+0 görünüyorsun..http://www.serdarkoc.net/test/index.php istersen altta hesaplayıcı var bakabilirsin....
Benimde satım.10.10.2009. 32+2 Günlüğüm.
cansam gözün aydın herşey yolundaymış..
Artvinli ALLAh sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.
Amin canım benim.opuyorumnanaktanRabbim hepimizin kuzusunu korusun inşallah.:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2ayy maşallah canım bebişine..opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun bitanem.. dikkat et kendine.. ayrıca bebişinin odasını merakla bekliyoruz..!
Allah kolaylık versin canım.. inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.. prensenses te heyecanla annesinin onu görmesi için bekliyodur bayanssulusmile
kızlar örneğin dün yediklerimi yazıyorum azmı sabah 3 dilim teryağlı ballı ekmek beyaz ve kaşar peynir zeytin 15 tane 1 domates 1salatalık 2 yumurta öğle meyve meyve suyu yaım kg erik yarım kg kiraz mesela 1 kase dondurma akşam büyük tabak mantı bir parça et ayran gece 1 bardak süt 1 muz
Canım benimm ya sıkma canını...önümüzde çok güzel günler olucak inş...Hepimizin farklı sıkıntıları oldu seninkide çok farklı..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.bebişlerini...yaaa hüngür hüngür ağlayasım var..sorunsuz geçsin şu 1 ay...çok yorulduğumu hissediyorum manen
Aylardır yatmaktan yorgunum,Çokkk sıkıldım...
Kızlar merhaba bugün doktordaydık 2200 gr olmuşuz boyumuz 44 cm biraz tombişiz yaklaşık 8veya 9 temmuz gibi sezeryana giricem herşeyin hayırlısı çok heycanlıyım...
32.haftaya kadar dayandın canım allahın izni ile sık sık kontrole git canım
Selam kızlar..nasılsınız.
Benim canım sıkkın biraz.DR.bazı kan testleri istemişti.Biliyorsunuz ikiz gebeliğim teke indi.Şimdi testi almış eşim,kanda pıhtılaşma varmış,çok yüksek değilmiş ama tedbirli olmak lazımmış,bebe asprini vermiş.oğluma kan akıcı gitmezse beslenemezse çok canım sıkıldı şimdi.Testi haft.tekrarlıycaz artık inşallah artış olmaz değerde.
12 ekim ama benim geç döllenme olabilir
ben haftalarımıza bakarak dedim öyle
ben 30 sen 31. hafta
benim doğum 1-5 ağustos arası seninki 7-8 temmuz
1 hafta fark olmasına ramen doğum tarihleri arasında 1 ay var yaklaşık ben bunu anlamadım ama neyse vardır doktorların bir bildikleri herhal :)
Benimde satım.10.10.2009. 32+2 Günlüğüm.
kızlar bugün çok korktum.sabahtan su gelmeye başladığını sandım.iç çamaşırımı nezaman kontrol etsem ıslaklık vardı belirgin şekilde.doktorumu aradık akşamüstü.hemen gel dedi..gittik.alttan kontrol etti.ıkınmamı söyledi.meyerse su değilmiş.iltihaplanma varmış bende.sonra ultrasona girdim.bebeğim gözlerini açıp kapıyordu.okadar hızlı nefes alıyordu ki..tombiş bir yüzü vardı.kaşlarını bile kaldırdı.inanılmaz birşeydi.2.230 kg olmuş.perşembe nst ye giricem.tombişim benim okadar tatlı ki..
kızlar bugün çok korktum.sabahtan su gelmeye başladığını sandım.iç çamaşırımı nezaman kontrol etsem ıslaklık vardı belirgin şekilde.doktorumu aradık akşamüstü.hemen gel dedi..gittik.alttan kontrol etti.ıkınmamı söyledi.meyerse su değilmiş.iltihaplanma varmış bende.sonra ultrasona girdim.bebeğim gözlerini açıp kapıyordu.okadar hızlı nefes alıyordu ki..tombiş bir yüzü vardı.kaşlarını bile kaldırdı.inanılmaz birşeydi.2.230 kg olmuş.perşembe nst ye giricem.tombişim benim okadar tatlı ki..
Canım sular geldi mi öyle akıntı gibi değil,afedersin aynen şarrr diye tazyikle ve çok geliyor..Sanki idrarını salmışsın gibi...:kedi:
ayşecim nasılsın keyfin düzeldimi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?