2010 Temmuz Anneleri : )

Vallahi canım tabi doktorlar daha iyi bilirler ama bende baktım senin son satın 12,10,2009 ve doğum tarihin hesaplayıcılara göre 19 temmuz görünüyor senin ve bugün itibariyle hesaplayıcıya göre 32+0 görünüyorsun..http://www.serdarkoc.net/test/index.php istersen altta hesaplayıcı var bakabilirsin....

Benimde satım.10.10.2009. 32+2 Günlüğüm.

cansam gözün aydın herşey yolundaymış..

Artvinli ALLAh sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.

kızlar maaşallah bebişlerimize benim bebek hiç uyumuyormu merak ediyorum gece gündüz hareketlikaydirigubbakcemile3

cansam gözün aydın herşey yolundaymış..

Artvinli ALLAh sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.

denizcim nasılsın defme bebek nasıl benimde eşim ütüledi saolsun bebişin eşyalarını 3 saat sürdü yarısı kaldı ama

kaydirigubbakcemile2
Çokk saol tatlımm amin inş...Yarını sabırsızlıkla bekliyoruzz...

Canım maaşallah diyorum...Sonuçta herkesin bünyesi farklı metabolizman hızlı sanırımm yediklerine bakınca 4 kilo çok çook az geliyor...Ne güzel işte kşek herkes öyle alsa...
yaaa hüngür hüngür ağlayasım var..sorunsuz geçsin şu 1 ay...çok yorulduğumu hissediyorum manen
Aylardır yatmaktan yorgunum,Çokkk sıkıldım...
Canım benimm ya sıkma canını...önümüzde çok güzel günler olucak inş...Hepimizin farklı sıkıntıları oldu seninkide çok farklı..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.bebişlerini...
Kızlar merhaba bugün doktordaydık 2200 gr olmuşuz boyumuz 44 cm biraz tombişiz yaklaşık 8veya 9 temmuz gibi sezeryana giricem herşeyin hayırlısı çok heycanlıyım...

Merhaba cansam...Maaşallah bebişine kocaman olmuş...Hayırlısı ile gelsin inş...

[

Merhaba cansam...Maaşallah bebişine kocaman olmuş...Hayırlısı ile gelsin inş...[/QUOTE]

canım sağol cümlemizin inşallahalkisalkisalkis

Canını sıkma .. iyi olur ıNŞAALLAH .. :Saruboceq:

benimde sat 10 ekim sen nasıl 30 haftalık oluyorsun ki canım :uhm: sende bir yanlışlık var sanki .. bilmiyorumkismile

Benimde satım.10.10.2009. 32+2 Günlüğüm.

Artvinli senile satlarımız aynı benımde 10.10.2009 32+2

ALLAHIM saglıkla yavrularımızı kucagımıza almak nasip etsinn :Saruboceq:

kızlar bugün çok korktum.sabahtan su gelmeye başladığını sandım.iç çamaşırımı nezaman kontrol etsem ıslaklık vardı belirgin şekilde.doktorumu aradık akşamüstü.hemen gel dedi..gittik.alttan kontrol etti.ıkınmamı söyledi.meyerse su değilmiş.iltihaplanma varmış bende.sonra ultrasona girdim.bebeğim gözlerini açıp kapıyordu.okadar hızlı nefes alıyordu ki..tombiş bir yüzü vardı.kaşlarını bile kaldırdı.inanılmaz birşeydi.2.230 kg olmuş.perşembe nst ye giricem.tombişim benim okadar tatlı ki..

geçmiş olsun
önemli bişey olmamasına sevindim :))

Canım sular geldi mi öyle akıntı gibi değil,afedersin aynen şarrr diye tazyikle ve çok geliyor..Sanki idrarını salmışsın gibi...:kedi:

maddie arkadaşım sen yenimi katıldın aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…