2010 Temmuz Anneleri : )

upsss nasıl yani şimdiye kadar sadece 4 kilo aldın :1shok:
yani bebeğin durumu iyiyse kilo olarak onda bir gelişme varsa süperrr miş ama ben 13 kilo aldım şekerim

bende anlamadım canım bende yiyorum herkez ne yiyo merak ediyorum sen bi günde neler yiyosun mesela doktor bebek iyi dediçağla şıkel bile 6 kilo almıştı ben rejim falan yapmadımki

kızlar örneğin dün yediklerimi yazıyorum azmı sabah 3 dilim teryağlı ballı ekmek beyaz ve kaşar peynir zeytin 15 tane 1 domates 1salatalık 2 yumurta öğle meyve meyve suyu yaım kg erik yarım kg kiraz mesela 1 kase dondurma akşam büyük tabak mantı bir parça et ayran gece 1 bardak süt 1 muz

MAŞALLAH MAŞALLAH CANIM BENİMMM
BEN SENİN YEDİĞİN GİBİ YESEM SANIRIM 30 KİLO DAN FAZLA ALIRDIM DEMEK BÜNYE MESELESİ ÜZÜLME 4 KİLO ALDIĞIN İÇİN YA MAŞALLAH YİYORSUN YANİ... BİRDE BEBİŞİNE YARAYACAK ŞEYLER DE YİYORSUN O ZAMAN OHHH YE GİTSİN cokacimcoook

:) sen bunla rı yıyerek kaç kilo aldın annem:) bn bunların te birini yemiorumm kiii demir hapı+ elevit kullanıorum ve ilk aylarım tamamem kustumm ona rağmen ile başladıysam 13 60 ile başladıysam 15 kilo aldım şekerimm

linacım saolasın kardeşim diyo sen kilo almıyım diye rejim yapıyosun rejim yapmıyorum diyorum anlamıyo herkezin bünye farklı ben vitamin içmedim ama elevit hiç kullanmadım

4 kilo aldım güzelim ama bilmiyorum etkisi varmı ben vitamin kullanmadım doğumdoktoruma dedimki ben zor kilo veriyorum kilo almak istemiyorum ozaman vitamin kullanma ama herşeyden yemen gerek dedi tamam dedim bende

sevgili arkadaşlar kızkardeşimin eltisi ile aynı haftadayım o 14 kilo almış ben 4 kilo aldım kızkardeşim diyorki o iyi baktı kendine bende herşeyden yedim benim gibi olan varmı aranızda

canım ben de toplam 7 kilo aldım. doktoruma göre çok iyi sen ne kadar az alırsan bebeğin için o kadar iyi dedi. ve oğlumun kilosu da beklediğinin üstündeydi. yediklerime gelince ben çayı kahveyi şekersiz içerim.
tatlıyla aram hiç yok
hergün 1 muz yiyorum. gün aşırı haşlanmış yumurta
ceviz badem fındık
kahvaltıda ekmek hiç yemiyorum.poğça börek de hiç yemem. öğle ve akşam 1 dilim
ama ben zaten normalde de çok ekmek yemezdim
ama sebze meyveden hiç kısmıyorum yiyebildiğim kadar yiyorum

hehe maşallah kızlar valla ...
bende doktoruma vitamın almak istemıorum dedim ama ilk zmanlar çok fazla bulantım olduğu için vitamin desteğine ihtiyacın var dedi ve vitamin kullanıorumm bende demir+elevit atom bombası gibi

linacım saolasın kardeşim diyo sen kilo almıyım diye rejim yapıyosun rejim yapmıyorum diyorum anlamıyo herkezin bünye farklı ben vitamin içmedim ama elevit hiç kullanmadım

Canım doktorun mu vermedi elevit i ?
elevit iştah açıyor bir de demir kabızlık yapıyor çoğumuz da bundan dolayı rahatlıkla kilo aldık :CüvCüv:

istersen canım eleviti bırak demire devam et

elevit iştah açıyor bir de demir kabızlık yapıyor çoğumuz da bundan dolayı rahatlıkla kilo aldık :CüvCüv:

kızkardeşimin komşusu kız dal gibiydi 80 in üstüne çıktı 7 ayda doktoru eleviti kesmişti hem bebeği dokuz aylık 2 buçuk kilo doğdu ondan ben elevit kullanmadım ama demir hapı alıyorum kızlar

yaaa hüngür hüngür ağlayasım var..sorunsuz geçsin şu 1 ay...çok yorulduğumu hissediyorum manen
Aylardır yatmaktan yorgunum,Çokkk sıkıldım...

canım tebrik ederim belkide karbonhidrat yemediğin için almamışsındır kilo

yaaa hüngür hüngür ağlayasım var..sorunsuz geçsin şu 1 ay...çok yorulduğumu hissediyorum manen

canımm inşallah sorunsuz atlatırsınız bebişlerine kavuşacağın günü düşün anne olacaksın müthiş birşey hüngür hündür ağlama mutlu ol çiçeğimmm a.s.

aaaaaaaaaaaklava: klava:
en sabırlı annemizz en fedekar annemiz ne oldu sana böyleee...
tadını çıkar sen bu gunlerınnn....
onlar bir doğsunlarrr o yatağı çoook arıcaksın çoookkk .....
keyfini sürrr şeker anneeee senden bunları duymakk üzer bizii....
hadi birazdaha gayret stress yokkk :teytey: :teytey: :teytey:
biz seninleyiz

ayşecim hastane ortamları insanı sıkar ben hastane ziyaretini bile sevmem güzel şeyler düşünmeye çalış canım bak eşimin arkadaşı var karısı ile ne paralar harcamışlar ne üzülüp ağlamışlar tüp bebek denemeleri tutmamış canım şehir şehir profösörleri dolaşmışlar ama nafile 6 aylık tetim bir bebek almışlar hisediyorum hep biraz buruklar şimdi o çocuk beş yaşında allahın izni ile bebeklerinizi kucağınıza alıcaksınız canım bu mutluluğu tatmak isteyen çok insan var şanslı olduğunu düşün canım

istersen canım eleviti bırak demire devam et

kuju doktor çok kızdı bir ara bıraktım bebeğim kılo almıor vitamın desteği almadığım zamanlar ben bişe yemiorum genede kilo alıorum elevitle bişe yiyemediğim için bebek beslenemior o yüzden devm ediorum

kilo almamak için elevit içmemek bana mantıklı gelmiyor hiç. sonuçta bebeğimizin vitamine ihtiyacı var, yediğimiz şeylerden bunu karşılamak yeterli olmaz ki. artık ne yediğimizi bilmiyoruz bile. her şeyde katkı maddesi var bi dünya. kilo yaparsa yapsın, sonra vericez zaten. ki benim yengem eleviti hamileliğinin başından sonuna kadar kullanmasına rağmen 11 kilo aldı toplamda. kilo almamak için tatlıdan vazgeçmemiz lazım, en önemlisi o. ben yapamıyorum malesef ama :) 12 kilo aldım şimdiden. doktor 15 kiloya kadar normal olduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…