burdaymmm vurmasanaklava:
şekerim merak ettim seni nasılsın ?olumunekankayizsmile
kilo almamak için elevit içmemek bana mantıklı gelmiyor hiç. sonuçta bebeğimizin vitamine ihtiyacı var, yediğimiz şeylerden bunu karşılamak yeterli olmaz ki. artık ne yediğimizi bilmiyoruz bile. her şeyde katkı maddesi var bi dünya. kilo yaparsa yapsın, sonra vericez zaten. ki benim yengem eleviti hamileliğinin başından sonuna kadar kullanmasına rağmen 11 kilo aldı toplamda. kilo almamak için tatlıdan vazgeçmemiz lazım, en önemlisi o. ben yapamıyorum malesef ama :) 12 kilo aldım şimdiden. doktor 15 kiloya kadar normal olduğunu söyledi.
iim sen nasılsın ??? yoğunsun sanırsammm
kızlar segili alt komşumdan bahsetmiştim çocuğu yok durumu iyi kokana ben ona üzülmüyorum çocuğu yok diye eşiyle evlenmiş korunmuş ülke ülke gezmişler tozmuşlar 45 yaşlarındada problem çıkmış ben öylemi 7 yıldır hiç korunmadım çocuğum olsun diye 7 yıl sonra oldu allaha şükür allah tüm isteyenlere versiin bana geldi diyorki e nurcan bebek bakımı çok zor sen nasıl bakıcaksın çocuğa sinir şey ben dedimki millet 3 çocuğa bile bakıyor hem biz yıllardır istiyoruz bakarım ben dedim ne yapmöaya çalışıyor anlamadım gitti
bak eşinde o kadınla görüşme dior ...
moralini bozuyor sürekli bence görsüğün yerde yolunu değiştir kurtulll kapıdan dürbünden bak çaln oysaa açma sonra banyodaydım falan dersin
ii şeker ösledim seniiii opuyorumnanaktan
canım ben de sana katılıyorum nasıl olsa bebek doğunca bir şekilde verilecektir kilo bende gebeliğin başından başlamıştım vitamin almaya 13 kilo aldım ama gel gör ki sanki 30 kilo almış gb şiş vücut :CüvCüv:
canım ben de sana katılıyorum nasıl olsa bebek doğunca bir şekilde verilecektir kilo bende gebeliğin başından başlamıştım vitamin almaya 13 kilo aldım ama gel gör ki sanki 30 kilo almış gb şiş vücut :CüvCüv:
kızlar segili alt komşumdan bahsetmiştim çocuğu yok durumu iyi kokana ben ona üzülmüyorum çocuğu yok diye eşiyle evlenmiş korunmuş ülke ülke gezmişler tozmuşlar 45 yaşlarındada problem çıkmış ben öylemi 7 yıldır hiç korunmadım çocuğum olsun diye 7 yıl sonra oldu allaha şükür allah tüm isteyenlere versiin bana geldi diyorki e nurcan bebek bakımı çok zor sen nasıl bakıcaksın çocuğa sinir şey ben dedimki millet 3 çocuğa bile bakıyor hem biz yıllardır istiyoruz bakarım ben dedim ne yapmöaya çalışıyor anlamadım gitti
hele bir markete girsek yeğenimle kızlar sürükleyerek çıkarıyoruz ağlıyo bağırıyo herkez bie bakıyo
o kadar sıkıldım o kadar bunaldım ki sigara içmediğim halde sigara içesim var..içmeyeceğim elbette....Offffffffffff offfffffffff....içinizi karartmadan gideyim en iyisi......
o kadar sıkıldım o kadar bunaldım ki sigara içmediğim halde sigara içesim var..içmeyeceğim elbette....Offffffffffff offfffffffff....içinizi karartmadan gideyim en iyisi......
o sevgili alt komşuna selam söyle bende ...kızlar segili alt komşumdan bahsetmiştim çocuğu yok durumu iyi kokana ben ona üzülmüyorum çocuğu yok diye eşiyle evlenmiş korunmuş ülke ülke gezmişler tozmuşlar 45 yaşlarındada problem çıkmış ben öylemi 7 yıldır hiç korunmadım çocuğum olsun diye 7 yıl sonra oldu allaha şükür allah tüm isteyenlere versiin bana geldi diyorki e nurcan bebek bakımı çok zor sen nasıl bakıcaksın çocuğa sinir şey ben dedimki millet 3 çocuğa bile bakıyor hem biz yıllardır istiyoruz bakarım ben dedim ne yapmöaya çalışıyor anlamadım gitti
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2bak eşinde o kadınla görüşme dior ...
moralini bozuyor sürekli bence görsüğün yerde yolunu değiştir kurtulll kapıdan dürbünden bak çaln oysaa açma sonra banyodaydım falan dersin
kızlar büyük konuşmak istemiyorum allah hepimize vatanına milletine hayırlı evlatlar versin kardeşimin çocuğu yeğenim 3 buçuk yaşında ama oyuncaklarını yada yiyip içtiklerini yada kıyafetlerini dağıttığında toplamıyor annesine diyorki ben toplamam sen topla burada bir arkadaşımın çocuğu topluyo oyuncaklarını falan yani bunu bizim öğretmemizlemi nasıl oluyo kızkardeşime birşey deyince darılıyo
benimde çok hassas olduğum bir konu ..hele bir markete girsek yeğenimle kızlar sürükleyerek çıkarıyoruz ağlıyo bağırıyo herkez bie bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?