2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar segili alt komşumdan bahsetmiştim çocuğu yok durumu iyi kokana ben ona üzülmüyorum çocuğu yok diye eşiyle evlenmiş korunmuş ülke ülke gezmişler tozmuşlar 45 yaşlarındada problem çıkmış ben öylemi 7 yıldır hiç korunmadım çocuğum olsun diye 7 yıl sonra oldu allaha şükür allah tüm isteyenlere versiin bana geldi diyorki e nurcan bebek bakımı çok zor sen nasıl bakıcaksın çocuğa sinir şey ben dedimki millet 3 çocuğa bile bakıyor hem biz yıllardır istiyoruz bakarım ben dedim ne yapmöaya çalışıyor anlamadım gitti

canım ben de sana katılıyorum nasıl olsa bebek doğunca bir şekilde verilecektir kilo bende gebeliğin başından başlamıştım vitamin almaya 13 kilo aldım ama gel gör ki sanki 30 kilo almış gb şiş vücut :CüvCüv:

bak eşinde o kadınla görüşme dior ...
moralini bozuyor sürekli bence görsüğün yerde yolunu değiştir kurtulll kapıdan dürbünden bak çaln oysaa açma sonra banyodaydım falan dersin

moralini bozuyor sürekli bence görsüğün yerde yolunu değiştir kurtulll kapıdan dürbünden bak çaln oysaa açma sonra banyodaydım falan dersin

saol canımcım:1hug:

bebeği emzirdiğiniz zaman günde 500 kalori veriyormuşsunuz zaten buda 3 saat spor yapmakla aynı kızlar ama o dönemdede hamur işlerini bol bolyerseniz kilo verme işi yaş gibiboshayallersmile

doğumdan sonra hepsi geçer fıstık. şişlikler iniyomuş hemen de işte kilolar ne zaman gider bilmiyorum artık :)

ben 10kg aldım oplamda, doktor normal dedi. 15e kadar yolu varmış. delikafadulden
elevir, gyno ve calsium sandoz kullanıyorum 5 aydırda.

ayy ne sinir oldum senin kokoş komşuna
bence çok samimi olma bebek doğunca da şu andan daha az görüşmeye çalış istersen klava:

kızlar büyük konuşmak istemiyorum allah hepimize vatanına milletine hayırlı evlatlar versin kardeşimin çocuğu yeğenim 3 buçuk yaşında ama oyuncaklarını yada yiyip içtiklerini yada kıyafetlerini dağıttığında toplamıyor annesine diyorki ben toplamam sen topla burada bir arkadaşımın çocuğu topluyo oyuncaklarını falan yani bunu bizim öğretmemizlemi nasıl oluyo kızkardeşime birşey deyince darılıyo

hele bir markete girsek yeğenimle kızlar sürükleyerek çıkarıyoruz ağlıyo bağırıyo herkez bie bakıyo

hele bir markete girsek yeğenimle kızlar sürükleyerek çıkarıyoruz ağlıyo bağırıyo herkez bie bakıyo

bence tamamen eğitmekle alakalı o kadar akıllı çocuklar var ki valla büyüklere taş çıkarır bence kreşlerin de etkisi büyük kreş çocuğa paylaşmayı da öğretiyo hemolumunekankayizsmile

o kadar sıkıldım o kadar bunaldım ki sigara içmediğim halde sigara içesim var..içmeyeceğim elbette....Offffffffffff offfffffffff....içinizi karartmadan gideyim en iyisi......

o kadar sıkıldım o kadar bunaldım ki sigara içmediğim halde sigara içesim var..içmeyeceğim elbette....Offffffffffff offfffffffff....içinizi karartmadan gideyim en iyisi......

kuju yapma böylee yaaa .......
ama sen en neşeli kuşumuzdunnn
bebekler içerde üzülür amaaa ikisi birden annneee yapma diorlar şimdiii
hadi toprla kendını ohhh al eline sütünüüü iç bir güzel aç tvnii ohhh mis gibi

öyle deme canım biz asla sıkılmayız herşeyi paylaşabilirsin bizimle bazen banada geliyor depresyon halleri buradaki arkadaşlardan birinin erkek kardeşi yeni çalışmaya başlamış ablasına bir miktar vermiş yeğenime bir şay alırsın diye ne ağlamıştım okuyunca hormonlarımız yapıyor canım birde lohusalık sendromu var oooof ooofdelikafadulden

o sevgili alt komşuna selam söyle bende ...
ya ne yapacakmışsın pardon ay evet haklısın ben nasıl bakacağım bu çocuğua tüh bak ne yapcam şimdi doğurayım da al sen bak ..demeni falan mı bekliyor..şu çocuğu olmayanlar yorum yapmıyorlar mı deli oluyorum...yani öyle yada böyle çocuğu yok olana bilip bilmeden yorum yapma kardeşim...
boşver canım sen onu bunu...bebek oluncada fazla sıkı fıkı olma aman..

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2

benimde çok hassas olduğum bir konu ..
kesinlikle bu tür şeyler eğitmekle alakalı..
çocuğun karakteri bellidir canım..çocuğunu çok iyi tanıyacaksın ki ona göre hareket edeceksin...
en basiti bugün alt komşumla caddeye çıktık dolaşmaya ben kızımı hava aldırmaya çıkardım oda yemeklik almaya..markete girdik,kargoya uğradım,ordan eve gelirken dedim istersen oğlanı biraz parka sokalım(4 yaşında) yok ya üf uğraşamam şimdi dedi..

parkın önünden geçerken çocuk kıyamet kopardı yine de eve götürdü...kapıya geldik..istersen biraz kapıda dursun dedim.yok ya çok terledim kız duş alıcam koşturamam onunu peşine şimdi dedi..eve girdik..çocuk sustu oyuncaklarla oynamaya başladı ama bütün oyuncaklarıda eve saçtı...attı ..duvarları boyadı kadın ne derse tersini yaptı...
yarım saat parka soksaydı da o çocukta enerjisini etsaydı ya ..evvelsi gün gittik diyor..o evvelsi gündü bugünse bugündür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…