hiç sağlık ocağında takibini yaptıran varmı??ben başından beri gidiyorum.dün yine gittim.kan ve idrar tetkıkı yapıldı..ayrıca ebem çok güzel muayene etti.bebeğin duruş pozisyonunu filan kontrol etti.önerilerde bulundu.ayrıca kalp atışlarını dinledi.böyle dijital tansiyon aletine benzeyen bir şeydi.kulaklıgı var ordan dinliosun sesi..dedim yandınız artık ben her hafta gelirim.gel zaten dediler.mesela bazen bebek oynamıyormu diye şüphelenıyorum ozaman hemen koşar giderim valla.hem doktorumdan daha yakın hem daha sakın bır yer.ayrıca aile hekımı de her konuda bilgi verıo.hoşuma gitti valla..
günaydın melekler ve anneleriia.s.
Günaydın herkese...
günaydın kızlar
zaman yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum ben
her an doğuracak gibi hissediyorum kendimi
sizde de aynı duygular mevcut mu?
beni de başından beri takip ediyorlar. oldukça şaşırtmışlardı, çok ilgililer.
kilomu, tansiyonumu, şikayetim olup olmadığını sorguluyorlar.
en son benim bebeğiminde kalp atışını dinlemişlerdi.
ama ondaki aletten bende var, eltim vermişti. sempatiksalakcinni
günaydın kızlar
hiç sağlık ocağında takibini yaptıran varmı??ben başından beri gidiyorum.dün yine gittim.kan ve idrar tetkıkı yapıldı..ayrıca ebem çok güzel muayene etti.bebeğin duruş pozisyonunu filan kontrol etti.önerilerde bulundu.ayrıca kalp atışlarını dinledi.böyle dijital tansiyon aletine benzeyen bir şeydi.kulaklıgı var ordan dinliosun sesi..dedim yandınız artık ben her hafta gelirim.gel zaten dediler.mesela bazen bebek oynamıyormu diye şüphelenıyorum ozaman hemen koşar giderim valla.hem doktorumdan daha yakın hem daha sakın bır yer.ayrıca aile hekımı de her konuda bilgi verıo.hoşuma gitti valla..
ayy inanmıyorum bende keşke benımde böle bir aletim olsa diye düşünmüştüm...nerden temin etmişki??ne güzel olurdu.akşama kadar ipod gibi gezerdim kulagımda:sm_cool:
canım aletin adı "angelsounds" . bu isimle arattığında internette çıkıyor.
saol canım..baktım ..hıçkırık ve tekmelerıde duyabılıyormussun denedınmı sen.valla çok pahalıda değil.alınabılır aslında.sen önerirmısın.sesleri kayıt edebılıomussun ..sonra dinletme şansımızda ver.
günaydın kızlar
hemoroid sorunu olan varmı kızlar..bende başladı..kabus gibii.korkuyorum valla..5 yıl önce kızıma hamıleykende olmuştu..dogum sonrası amelıyat olmak zorunda kaldım..korkum bu yüzden..umarım ilerlemez
benim normalde hemoroidim var ama hamilelikte henüz çıkmadı. çıkacaktır diye tahmin ediyorum. hele birde normal doğum olursa iyice kötü oluyormuş kafamçokkarıştı
Günaydın kızlarrr.
Nasılsınız?
Ben şoktayım atama tercih listelerimiz açıklanmış ve biz de tayin isteyebiliyoruz sanırım.
Ayy şok oldum.
Aklımız karıştı.
Hem sevindim hem böyle bi tuhaf oldum.
Şimdi doğum öncesi yeni bi yeer mi?
Gitmek mi lazım gitme mekmi?
Ya da bizim milli eğitimin atama dairrrre başkanlığının bi hatası mı bu listelerin bize görünmesi?
Aranızda öğretmen olan varsa beni çok iyi anlar.
Çok karışığım çooooooooooookkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?