2010 Temmuz Anneleri : )

hiç sağlık ocağında takibini yaptıran varmı??ben başından beri gidiyorum.dün yine gittim.kan ve idrar tetkıkı yapıldı..ayrıca ebem çok güzel muayene etti.bebeğin duruş pozisyonunu filan kontrol etti.önerilerde bulundu.ayrıca kalp atışlarını dinledi.böyle dijital tansiyon aletine benzeyen bir şeydi.kulaklıgı var ordan dinliosun sesi..dedim yandınız artık ben her hafta gelirim.gel zaten dediler.mesela bazen bebek oynamıyormu diye şüphelenıyorum ozaman hemen koşar giderim valla.hem doktorumdan daha yakın hem daha sakın bır yer.ayrıca aile hekımı de her konuda bilgi verıo.hoşuma gitti valla..

günaydın kızlar
zaman yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum ben
her an doğuracak gibi hissediyorum kendimi
sizde de aynı duygular mevcut mu?

beni de başından beri takip ediyorlar. oldukça şaşırtmışlardı, çok ilgililer.
kilomu, tansiyonumu, şikayetim olup olmadığını sorguluyorlar.
en son benim bebeğiminde kalp atışını dinlemişlerdi.
ama ondaki aletten bende var, eltim vermişti. sempatiksalakcinni

günaydın kızlar

dün gece uyku tutmadı bunları düşünmekten kaydirigubbakcemile3
hatta kendi kendime dedim düşünmekten doğurcaksın şimdi diye :roflol:

benim yakın bir arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı. nişanının, suyunun nasıl geldiğini, doğuma nasıl gittiğini anlattı da o anlatırken ben doğurcaam sandım kafamçokkarıştı

ayy inanmıyorum bende keşke benımde böle bir aletim olsa diye düşünmüştüm...nerden temin etmişki??ne güzel olurdu.akşama kadar ipod gibi gezerdim kulagımda:sm_cool:

günaydın kızlar

başka bişe düşünebiliyormuyum ki:::birde ne son doktor plasentan önde erken doğum riskin var demezmi..ölecem meraktan.kanamn olursa hmn gel dedi.ölecem meraktan.son hız.hazırlık yapıyorum..daha çantam bile hazır değil.eyvahedigeldismilebazen nette boşa mı zaman kaybediyorum diye kızıyorum kendime..

Evet benimde ne başından beri sağlık ocağında takiplerim yapılıyor...Tansiyon,kilo,aşı vs.Ve bahsettiğin gibi kalp atışlarını dinliyorlar...Çokta ilgililer gerçekten hoşuma gidiyor bende çok şaşırmıştımm...

ayy inanmıyorum bende keşke benımde böle bir aletim olsa diye düşünmüştüm...nerden temin etmişki??ne güzel olurdu.akşama kadar ipod gibi gezerdim kulagımda:sm_cool:

canım aletin adı "angelsounds" . bu isimle arattığında internette çıkıyor.

canım aletin adı "angelsounds" . bu isimle arattığında internette çıkıyor.

saol canım..baktım ..hıçkırık ve tekmelerıde duyabılıyormussun denedınmı sen.valla çok pahalıda değil.alınabılır aslında.sen önerirmısın.sesleri kayıt edebılıomussun ..sonra dinletme şansımızda ver.

canım ben 12. haftadan sonra kalp atışlarını dinleyebildim. o zamanlar hareketlerini hissedemediğim için çok daha heyecanlı oluyordu....
bendeki kayıt yapmıyor ama
eltimde 100tl civarında bir rakam vermişti yanlış hatırlamıyorsam....

günaydın kızlar

Günaydınn Duruslv...
Evet heyecan fazlalaşıyor doğum tarihleri yaklaştıkça...
Hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inş...

hemoroid sorunu olan varmı kızlar..bende başladı..kabus gibii.korkuyorum valla..5 yıl önce kızıma hamıleykende olmuştu..dogum sonrası amelıyat olmak zorunda kaldım..korkum bu yüzden..umarım ilerlemez

hemoroid sorunu olan varmı kızlar..bende başladı..kabus gibii.korkuyorum valla..5 yıl önce kızıma hamıleykende olmuştu..dogum sonrası amelıyat olmak zorunda kaldım..korkum bu yüzden..umarım ilerlemez

benim normalde hemoroidim var ama hamilelikte henüz çıkmadı. çıkacaktır diye tahmin ediyorum. hele birde normal doğum olursa iyice kötü oluyormuş kafamçokkarıştı

benim normalde hemoroidim var ama hamilelikte henüz çıkmadı. çıkacaktır diye tahmin ediyorum. hele birde normal doğum olursa iyice kötü oluyormuş kafamçokkarıştı

canım bnm çok dikkat et.kabızlık tetiklıyor ya..felaket bir acı..ben lohusalıgımı hatırlıyorumda gecelerı acıdan kalkar ağlardım.amelıyat olabılmek için 8 aylıkken sütten kesmek zorunda kalmıştım kızımı..dr.şimdi fitil ve krem verdi. kullanıyorum.umarım ilerlemez..wc ye girdimmi psikolojim bozuluyo.acaba acıyacakmı diye. bu da daha çok kabızlıgımı tetıklıyor

neyse ben çıkıyorum şimdi azıcık hazırlık yapayım.artık sayılı gunler kaldı.hoşçakalın as

Kızlar felaket gribim, cumartesiden beri çekiyorum, kışın grip olmadım yaza girerken grip oldum şaşılacak şey vallahi çabucak geçsin diye meyve deposuna döndüm banamısın demiyor.Hamilelikte daha zor oluyormuş onu anladım zor nefes alıp veriyorum çatlayacam artık çekemiyorum gece ayrı bir zor yani çok sıkıntım var çok....mafoldumben

atama derken ilk atamadan mı bahsediyosun canım?
kadrolumusun sözleşmeli mi kadroluysan atama sayfasında seçenek yerleri var kadrolu çalışıyorum diye galiba çok inceleyemedim ama başvuramıyosun
tabi il içi ve il dışı tayinse onu bilemicem sizin tercihiniz
bulunduğun yerden memnun değilsen hiiç durma derim zaten doğum iznine ayrılcan şurda ne kaldı seneye rahat rahat başlarsın
bende başvurcammm hem eş özrüne hem ilk atamaya..3 senedir hala sözleşmeliyim( hayırlısı bakalım

günaydınnn herkese
doğum iznine ayrıldım evdeyim artıkk çok güzelmiş ohh mis gibi
bugün nst ye giricem ama akşama misafirler var bakalım kendimi yormamaya çalışcam ama nası olcaksa.. artık ben biraz ayakta fazla kalsam ayaklarım ağrımıyo acıyo resmen iğne batıyo gibi oluyo
diyorum tabi hayatlarıda ilk kez 75 kilo taşıyolar:)60 ı bile görmeyen zavallı ayaklarımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…