2010 Temmuz Anneleri : )

ben de perşembe gidicem rapor için...ben biraz önce çıktım izne, yani prosedürü haletmedim..

vizite kağıdıyla gidicem ben de değil mi doktora?

ben çalışmama raporu alıcam ama..

gelince beni de bilgilendirirsen canım iyi olur..perşembe de ben halledicem..sorun olmaz ne olacak?

Çok iyi yaa sevindim senin adına...bende o günleri görebilecekmiyim acaba...Evde hala bir telaşe devam ediyor..perşembe günü kızımın odası gelicek inş..Onun heyecanı var son rötuşları yapmaya çalışıyoruz bizde...Ben şimdilik normal mi sezeeyanmı olucak bilmediğim için 48 gün oalrak hesaplıyorum doğum tarihimizi artık ne çıakrsa bahtımıza olucak inş..
Bugün belki biraz daha şekillenir doğum şeklimiz 13:40 ta randevumuz varrhihoyyyt

Tamamen süpriz olucak ya hayırlısı ile bir alalım inş.bebişlerimizi kucaklarımızaa:Saruboceq:

ben de almadım daha..primanın değil mi beyaz ambalajlı...?bizim burda da dalin şampuan hediyesi vardı..bilmiyorumkismile

ben epey bir araştırma yaptım. fiyat olarak ilk 3 ay bu yeni çıkan bez normal prima yeni doğan ile aynı fiyat. bebeklerimiz ilk 3 ayını doldurana kadar bundan kullanmak mantıklı çünkü sıvı kakayı bir tek bu bez emiyormuş.
sonrasında normal primaya geçilebilir. :1rolleyes:

Papatya bebişi odası gelinc foto eklersin artık..
odadan da çıkmazsın sen artık..:))))

Hamile halinle de bebiş odasında foto çektir hatıra kalsın size de...

Doğuma giderken evden çıkarken, bebişlerin odasında bol bol foto çektiri kızlar..hatıraaaaaa

selam kızlar ben çok hastayım dünden beri. bi sancı bi mide bulantısı dün hastanedeydim bütün gün ama bizim küçük hanımın keyfi yerinde çıktı nstye bağlanınca. ben üşütmüşüm herhalde. çok şükür bugün biraz toparladım. dün bebeğimi de görmüş oldum o vesileyle. 1570 gram olmuş. o kadar süt içiyorum o kadar beslenmeye ve beslemeye çalışıyorum benim bebiş zayıf olacak sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Allah allah geçmiş olsun ....nerden çıktı bu hastalıklar ya...Aman dikkat et..

Kiloya takılma sağlıklı olsun yeter..maşallaaahhhh bebişine

Evet Denizcim vizite kağıdı ile gidiceksin doktora ama benden doktorum 32.haftamın dolduğu günün tarihi ile vizite istedi aklında olsun...

Froyacım gelince rapor için neler yaptın hastanede buraya yazarsan fırsat bulup akşam falan ya da yarın iyi olur..

ben çıkmak zorundayım sonra okurum

çok geçmiş olsun canım :teselli:
aman dikkat et kendine.
yaw maşallah bebişine bence kilosu gayet normal zayıf falan değil. hatırlarsan benimkide geçtiğimiz cumaresi 1550gr çıkmıştı. doktor çok normal dedi. hep der ki doktorum "kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir" a.s

Evet Denizcim vizite kağıdı ile gidiceksin doktora ama benden doktorum 32.haftamın dolduğu günün tarihi ile vizite istedi aklında olsun...

bana da 32.hafta bitince falan dedi doktorum, ben 27 mayısa hazırlattım vizite kağıdımı..???benim olmuyor mu şimdi ? bir baksana benim çizelgeye?????

İnş.canım bir gelsinlerde eklerim tabiki...
Çıkmam valla sorma şimdi bile gidip gidip bakıyoruz...
pembiş pembiş kimbilir nasııl olucak....
Bol boll foto çekicem zaten...

bana da 32.hafta bitince falan dedi doktorum, ben 27 mayısa hazırlattım vizite kağıdımı..???benim olmuyor mu şimdi ? bir baksana benim çizelgeye?????

Senin tam doluyor canım 32.haftana girmiş oluyorsun...
Beni 31+5 te çağırmıştı....Ama tam gün belirtmediyse önemli değildir ozaman çünkü girmiş oluyorsun...

Senin tam doluyor canım 32.haftana girmiş oluyorsun...
Beni 31+5 te çağırmıştı....Ama tam gün belirtmediyse önemli değildir ozaman çünkü girmiş oluyorsun...

evet dediğin gibi oluyor canım..
tam gün belirtmedi ama 15 gün sonra gel rapor için demişti ..15 gün sonra da 27 mayıs perşembe oluyor diye ben öyle ayarladım..sanırım sorun olmaz..bakıcaz artık..

görüşürüz kızlarrrrr...a.s.

canımm maşallah bebişine
benim kız 30+3 te dr 1600 gr dedi çok normal dedi ama ultrason kağıdında1496 gr yazıyodu
hiç takmadım boşverr sağlıkları yerinde olsun da gerisi hiç önemli değil
bugün ben de nst ye gircem bakalım

ipek böcüğü geçmiş olsun bir ay önce bende franjit olmuştum hatırlamak bile istemiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…