selamlar herkese tekrar
kızımla birlikte yine yabancı dil öğrenmeye gittik :) sonra da vizite kağıdını hallettim. 13:15 te randevum var. denizcim senin muayene olduğun hastaneye gidiyorum çalışabilir raporu için. acıbadem ssk ile anlaşmalı değil çünkü. recep beye yönlendirdiler bakalım inşallah sorun çıkmaz rapor için.
hastane çantası da hazırlamak lazım. ben hazırlamadım daha.
kızlar prima premium care bebek bezi aldım geçtiğimiz hafta sonu. yanında bebek havlusu hediye verdiler. havlu baya güzel... kaydirigubbakcemile2
Çok iyi yaa sevindim senin adına...bende o günleri görebilecekmiyim acaba...Evde hala bir telaşe devam ediyor..perşembe günü kızımın odası gelicek inş..Onun heyecanı var son rötuşları yapmaya çalışıyoruz bizde...Ben şimdilik normal mi sezeeyanmı olucak bilmediğim için 48 gün oalrak hesaplıyorum doğum tarihimizi artık ne çıakrsa bahtımıza olucak inş..Papatyacım evde dinleniyorum...Pc ye pek girmiyoum ara ara işte..Geziyoum yürüyüş yapıyorum vs vs..
Hazırlıklar bitti şükür sadece bakım ürünlerim ve bebek bezim kaldı..Onları da bu haftasonu alıcam..
Kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik herşey tamamdır..
Geri sayım başladı..47 gün kalmış benim bebişn gelmesine kısmetse, bir değişiklik bir farklılık olmazsa tabii..Herşey kısmet çünkü..
Umarım sende iyisindr.
Normal doğum yapacaklar sizin için doğum tarihi bence biraz sürpriz olacak..beklenenden birazcık önce ya da birazcık sonra da olabilir biliyorsunuz..
Gerçi sezeryan olacaklarda da aynı durum var...Hiçbirşey pek belli olmuyor bu aylarda ...
Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin..
ben de almadım daha..primanın değil mi beyaz ambalajlı...?bizim burda da dalin şampuan hediyesi vardı..bilmiyorumkismile
selam kızlar ben çok hastayım dünden beri. bi sancı bi mide bulantısı dün hastanedeydim bütün gün ama bizim küçük hanımın keyfi yerinde çıktı nstye bağlanınca. ben üşütmüşüm herhalde. çok şükür bugün biraz toparladım. dün bebeğimi de görmüş oldum o vesileyle. 1570 gram olmuş.o kadar süt içiyorum o kadar beslenmeye ve beslemeye çalışıyorum benim bebiş zayıf olacak sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
ben de perşembe gidicem rapor için...ben biraz önce çıktım izne, yani prosedürü haletmedim..
vizite kağıdıyla gidicem ben de değil mi doktora?
ben çalışmama raporu alıcam ama..
gelince beni de bilgilendirirsen canım iyi olur..perşembe de ben halledicem..sorun olmaz ne olacak?
selam kızlar ben çok hastayım dünden beri. bi sancı bi mide bulantısı dün hastanedeydim bütün gün ama bizim küçük hanımın keyfi yerinde çıktı nstye bağlanınca. ben üşütmüşüm herhalde. çok şükür bugün biraz toparladım. dün bebeğimi de görmüş oldum o vesileyle. 1570 gram olmuş.o kadar süt içiyorum o kadar beslenmeye ve beslemeye çalışıyorum benim bebiş zayıf olacak sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Evet Denizcim vizite kağıdı ile gidiceksin doktora ama benden doktorum 32.haftamın dolduğu günün tarihi ile vizite istedi aklında olsun...
Papatya bebişi odası gelinc foto eklersin artık..
odadan da çıkmazsın sen artık..:))))
Hamile halinle de bebiş odasında foto çektir hatıra kalsın size de...
Doğuma giderken evden çıkarken, bebişlerin odasında bol bol foto çektiri kızlar..hatıraaaaaa
Froyacım gelince rapor için neler yaptın hastanede buraya yazarsan fırsat bulup akşam falan ya da yarın iyi olur..
ben çıkmak zorundayım sonra okurum
bana da 32.hafta bitince falan dedi doktorum, ben 27 mayısa hazırlattım vizite kağıdımı..???benim olmuyor mu şimdi ? bir baksana benim çizelgeye?????
Senin tam doluyor canım 32.haftana girmiş oluyorsun...
Beni 31+5 te çağırmıştı....Ama tam gün belirtmediyse önemli değildir ozaman çünkü girmiş oluyorsun...
Kızlar felaket gribim, cumartesiden beri çekiyorum, kışın grip olmadım yaza girerken grip oldum şaşılacak şey vallahi çabucak geçsin diye meyve deposuna döndüm banamısın demiyor.Hamilelikte daha zor oluyormuş onu anladım zor nefes alıp veriyorum çatlayacam artık çekemiyorum gece ayrı bir zor yani çok sıkıntım var çok....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?