Herkezin şikayetleri başladı haa :):)
napıcas böle yafff
Selam Kızlar
Bende de mide yanmaları çok fena durumda..Gece resmen uykumdan uyandırıyor..Onun dışında kasıklarımda da ağrılar var..Resmen ağırlaşmaya başladıgımı hissediyorum..
aramıza hoşgelidnnn canımm aynı durumda nerdeyse herkez
Kızlar felaket gribim, cumartesiden beri çekiyorum, kışın grip olmadım yaza girerken grip oldum şaşılacak şey vallahi çabucak geçsin diye meyve deposuna döndüm banamısın demiyor.Hamilelikte daha zor oluyormuş onu anladım zor nefes alıp veriyorum çatlayacam artık çekemiyorum gece ayrı bir zor yani çok sıkıntım var çok....mafoldumben
selammmmm ne o herkeste şikayetler falan...??? Ben de ağrı falan yok çok şükür sadece gece yatarken sola dönmede zorlanıyorum ..O kadar da olacak değil mi?:))))))))))))9
Kızlar felaket gribim, cumartesiden beri çekiyorum, kışın grip olmadım yaza girerken grip oldum şaşılacak şey vallahi çabucak geçsin diye meyve deposuna döndüm banamısın demiyor.Hamilelikte daha zor oluyormuş onu anladım zor nefes alıp veriyorum çatlayacam artık çekemiyorum gece ayrı bir zor yani çok sıkıntım var çok....mafoldumben
Herkezin şikayetleri başladı haa :):)
kızlar prima premium care bebek bezi aldım geçtiğimiz hafta sonu. yanında bebek havlusu hediye verdiler. havlu baya güzel... kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?