2010 Temmuz Anneleri : )

yaaaa ayılamıorum ben butun gun nedir benm bu halimmm .... sürekli uyku halindeyiimmm bende izne ayrılsamm ne güzel olur varyaaa ühühüh:'(

Valla kramplar artttı ............
mide yanmaları arttııı.................
bel ağrıları artııı..................
uykuuuyu çok arar oldummmm...............
asabiyet son safhada alıngalık dahilllllllllllll.....................................
sanki tek çocuk doğuran benimmm bu ne yaaa kızıorum kendime aslındaa

Selam Kızlar
Bende de mide yanmaları çok fena durumda..Gece resmen uykumdan uyandırıyor..Onun dışında kasıklarımda da ağrılar var..Resmen ağırlaşmaya başladıgımı hissediyorum..

Selam Kızlar
Bende de mide yanmaları çok fena durumda..Gece resmen uykumdan uyandırıyor..Onun dışında kasıklarımda da ağrılar var..Resmen ağırlaşmaya başladıgımı hissediyorum..

aramıza hoşgelidnnn canımm aynı durumda nerdeyse herkez

selammmmm ne o herkeste şikayetler falan...??? Ben de ağrı falan yok çok şükür sadece gece yatarken sola dönmede zorlanıyorum ..O kadar da olacak değil mi?:))))))))))))9

Çok geçmiş olsun canım yaa...inş. biran önce geçer...Sorma bu havalar daha tehlikeli aslında...benimde eşim aynı durumda korkuyorum bana da geçicek diye...eyvahedigeldismile
selammmmm ne o herkeste şikayetler falan...??? Ben de ağrı falan yok çok şükür sadece gece yatarken sola dönmede zorlanıyorum ..O kadar da olacak değil mi?:))))))))))))9

Selam deniz hoşgeldinn...Pek fazla görünmüyorsun artık...Bittimi bebişin hazırlıkları...

Papatyacım evde dinleniyorum...Pc ye pek girmiyoum ara ara işte..Geziyoum yürüyüş yapıyorum vs vs..

Hazırlıklar bitti şükür sadece bakım ürünlerim ve bebek bezim kaldı..Onları da bu haftasonu alıcam..
Kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik herşey tamamdır..

Geri sayım başladı..47 gün kalmış benim bebişn gelmesine kısmetse, bir değişiklik bir farklılık olmazsa tabii..Herşey kısmet çünkü..

Umarım sende iyisindr.

Ben senelerdir grip olmam ama hamileliğimde 2 ay ust üste girip oldum.. ve 10 gun civarı surdu kafamçokkarıştı hele hamilelikte gerçekten zorr ... ilaç kullanamıyoruz ve normal insanlardan daha uzun surede atlatılıyor.. ALLAH acil şifanı versin canım.. neyseki bebişler etkilenmiyormuş. ateş olmadıgı sürece.. dikkat et.. geçmış olsun a.s.

Herkezin şikayetleri başladı haa :):)

Hemde nasıl.. 27-28 haftam sorunsuz geçti... ne olduysa sonra oldu...

elimde uyusukluk....akannehir
vucudumda inanılmaz ödem....:1no2:
rahim kemiklerimde inanılmaz ağrııı....mafoldumben
yataga yatmaktan korkuyorum :çok üzgünüm: ilk 2-3 saat kabus gibi, uykuya dalamıyorum.. sonra butun gece dön durr bilmiyorumkismile

ALLAHIM hayırlısıyla ve dogurmak nasıp etsin hepimize :Saruboceq:

bugunlerde birde 40 haftayı ve sonrasını beklerse ben naparım diye kara kara düşümekten alamıyorum kendimi :1shok:

kızlar prima premium care bebek bezi aldım geçtiğimiz hafta sonu. yanında bebek havlusu hediye verdiler. havlu baya güzel... kaydirigubbakcemile2

Normal doğum yapacaklar sizin için doğum tarihi bence biraz sürpriz olacak..beklenenden birazcık önce ya da birazcık sonra da olabilir biliyorsunuz..

Gerçi sezeryan olacaklarda da aynı durum var...Hiçbirşey pek belli olmuyor bu aylarda ...

Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin..

kızlar prima premium care bebek bezi aldım geçtiğimiz hafta sonu. yanında bebek havlusu hediye verdiler. havlu baya güzel... kaydirigubbakcemile2

ben de almadım daha..primanın değil mi beyaz ambalajlı...?bizim burda da dalin şampuan hediyesi vardı..bilmiyorumkismile

selamlar herkese tekrar
kızımla birlikte yine yabancı dil öğrenmeye gittik :) sonra da vizite kağıdını hallettim. 13:15 te randevum var. denizcim senin muayene olduğun hastaneye gidiyorum çalışabilir raporu için. acıbadem ssk ile anlaşmalı değil çünkü. recep beye yönlendirdiler bakalım inşallah sorun çıkmaz rapor için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…