Valla kramplar artttı ............
mide yanmaları arttııı.................
bel ağrıları artııı..................
uykuuuyu çok arar oldummmm...............
asabiyet son safhada alıngalık dahilllllllllllll.....................................
sanki tek çocuk doğuran benimmm bu ne yaaa kızıorum kendime aslındaa
kızlar ya benim karnım bu aralar inanılmaz çatladı buda benim sinirimi bozuyor.
canım kaşıdınmı hiç benim öyle güzel kaşınıyoki ama kaşımıyorum kaşıma sakın kaşıyınca çıkıyo çatlaklar dün gece kaşınıyordu niveya yüz kremi vardı nemlendirici onu sürdüm karnıma geçti kaşıntı
Canım sular geldi mi öyle akıntı gibi değil,afedersin aynen şarrr diye tazyikle ve çok geliyor..Sanki idrarını salmışsın gibi...:kedi:
canım kaşımıyorum nemlendiricide sürüyorum ama çatlamaya engel olamıyorum ne yapmam lazım
kaşımasandamı çatlıyo kötü ya benim özel bölgenin üstü hafif çatlamış gibi geliyo inşallah çatlamamıştır senin yaşında daha küçükmüş canım önlem alman lazım kako yağıda diyolar birde diyolarki çok su içmeyenlerde oluyormuş az su içiyosan kendini zorla istersen
kaşımasandamı çatlıyo kötü ya benim özel bölgenin üstü hafif çatlamış gibi geliyo inşallah çatlamamıştır senin yaşında daha küçükmüş canım önlem alman lazım kako yağıda diyolar birde diyolarki çok su içmeyenlerde oluyormuş az su içiyosan kendini zorla istersen
nasılsınız??
kızlar bende bebe yağı sürmeyi bırakalı 2 ayı geçmiştir şimdi hep dove krem sürüyorum. geceleri mutlaka sürüyorum gündüzleride elim vardıkça sürüyorum ama benim kalçamda çatlaklar oldu hatta çatlakta değil mor mor sanki kedi tırmalamış gibi gece meydana çıkıyor sabah kayboluyor bende şaşırdım. karnımda sınırları zorluyor çok sert. kendi kendime diyorum bu karın daha ne kadar büyüyebilir benim kalçam çatladığına göre karnım da çatlayacaktır mutlaka diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?