ay valla sen ne zmqn izne ayrılıcan diyen yok hiç bana hazran sonu temmuz başı doğumumm sanırım 25 hazırana kadar çalıştırrlar beni :):) yada normal doğumu boşverr senn sezeryan ol bir randevu al hangi gunsee iş yerınden gidersinn derler :):)
ben annemlere çok kırılıyorum kız kardeşim yardıma gelmek istiyor ona kızıyorlar bizi iki çocukla bırakıp gitme bir yere diyorlar hiç biri yardımcı olmaya çalışmıyor olmaya çalışana da engel oluyorlar çok zoruma gidiyor iş yerindekilere diyecek hiç birşey zaten bulamıyorum az çok tanıyosun zaten...
ben annemlere çok kırılıyorum kız kardeşim yardıma gelmek istiyor ona kızıyorlar bizi iki çocukla bırakıp gitme bir yere diyorlar hiç biri yardımcı olmaya çalışmıyor olmaya çalışana da engel oluyorlar çok zoruma gidiyor iş yerindekilere diyecek hiç birşey zaten bulamıyorum az çok tanıyosun zaten...
40 hafta baz alınıor canım 35 te izne çıkarsan doğum sonrasına 3 hafta izin aktarılır 8+3 kullanırsın 38 de doğum yaparsannn doğumdan önceki 2 haftan yanar çalıştığım 3 hafta devredilmiş olur
hay allah ya...o zaman çok kötü hatta sezeryan yapacak olanlar zararda mı oluyo çünkü 38 de alınıyo bebişler...peki hani gidip 2. kez izinleri açtırıyosun ya 37 de mi ne onu 35 te yapsan ve 38 de dogursan da farketmiyo di mi gene yanan yanıyo ? amma soru sordum ama napim karman çorman bi konu valla :))
o zaman 32 ye gelmemiş tüm anneler doktorlarına söyleyip erken alırlarsa en azından 1-2 hafta yanmamış olur sanırım..
ben artık dayanamıyorum ama annemler 1 hafta daha çalışmam için ısrar ediyorlar bizim burada ki durumu biliyorsun çok stresli ve çok yoğun dayanacak halim kalmadı yanımda hiç kimse de yok biliyorsun herşeye ben koşuşturuyorum ALLAH korusun bir şey olsa kimin haberi olacek ben buradayken ama hala beni düşünen kimsem yok :gitme:
http://orgucinivehobileri.blogspot.com/ kızlar şunlara baksanıza ocak annelerinin topiğinde gördüm bayıdım yaaa kız bebişler için ne cici şeyler var yaaaa
valla kesinliklee aslaa senin ailen benm ailem yapmıcaksınn eşler içinde aynı şey geçerli kim değer veriorsa ona gidiceksinnn kendi ailene törelens tanımıcaksınnn yada eşin ailesine tanımıcak kim haksızlık yapıorsa iki tarafta onu objektif görecekk ancak o zman kendin aile olumuş oluyorsunn ...
ama bunu kadın yapsa erkek yapmıor erkek yapsa kadın yapmıorrr böyle bir döngü çok nadir var yapan
haklısın esmacım 2 tarafında iyi niyeti yok bizede bizimkilerde laf olsun torba dolsuna dikkat et falan bi faaliyetleri yok kızkardeşim her telefonda dolma yapıyorum diyo töbe töbe bahsetmiyim bununda canı çeker demiyo aman boşver herkez ne hali varsa görsün
Ayşe cim bende 139 nolu odadayım bilgin olsuncanım ben de ege de yatıyorum 9 gündür,özel odadayım..
Ayşe cim bende 139 nolu odadayım bilgin olsun
aynı benim gibisin cnm sende yaa.. bu eve taşınmadan yani 1 hafta önce kardeşimi aradım ne olur dedim bak eşimin tarafı için onlar yardıma geliyor nolur sende gel dedim beni mahçup etme dedim. bırak gelmeyi taşındım 2 hafta geçti bir kez telefon açıp sormadı bile abla naptın diye.. eşime karşıda mahçup oldum benim eşim kardeşimi 2 sene dersaneye gönderdi öss için. beni sevmese de hiç değilse eniştesinin hatırına gelip yardım ediyor gibi gözükseydi
aynı benim gibisin cnm sende yaa.. Bu eve taşınmadan yani 1 hafta önce kardeşimi aradım ne olur dedim bak eşimin tarafı için onlar yardıma geliyor nolur sende gel dedim beni mahçup etme dedim. Bırak gelmeyi taşındım 2 hafta geçti bir kez telefon açıp sormadı bile abla naptın diye.. Eşime karşıda mahçup oldum benim eşim kardeşimi 2 sene dersaneye gönderdi öss için. Beni sevmese de hiç değilse eniştesinin hatırına gelip yardım ediyor gibi gözükseydi
Ayşe cim bende 139 nolu odadayım bilgin olsun
hemşirelere doktorlara yakalanmadan uğramaya çalışayım akşam :))
odadan dışarı adım atmıyorum normalde ..
Yakamoz canım sen neden hastanede yatıyosun.
Belki yazmışsındır ama bana denk gelmedi galiba bilmiyorumkismile
Ayşecim nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?