2010 Temmuz Anneleri : )

:roflol:
:roflol:

ay canım benmm kıyamm ben sana ..............
ozman çık derim canım yaptır raporunu yazık değilmi sana evet ordakilerin ne gıcık olduğunu biliorummm çok üzüldümmm inannn sende yardım isteme boşver anlasınlar hatalarını sen tek kişi işlerin üstesinden geliorsun onlar 3 kişimi 2 bebk bakıorlarr oy annem üzülmee sen az kaldı bebişide üzmee kırarım kafanııı klava: klava: izin senin hakkın dinleme kimseyiii

daha neler görücez bakalım kızlar eşim diyorki bana hadi bizimkilere göre el kızısın sizinkilere ne oluyo diye yuva ayrılınca herkez kendi ailesini, düşünüyor kızlar bende öyle yapıcam akılladım artık

hay allah ya...o zaman çok kötü hatta sezeryan yapacak olanlar zararda mı oluyo çünkü 38 de alınıyo bebişler...peki hani gidip 2. kez izinleri açtırıyosun ya 37 de mi ne onu 35 te yapsan ve 38 de dogursan da farketmiyo di mi gene yanan yanıyo ? amma soru sordum ama napim karman çorman bi konu valla :))

o zaman 32 ye gelmemiş tüm anneler doktorlarına söyleyip erken alırlarsa en azından 1-2 hafta yanmamış olur sanırım..

valla kesinliklee aslaa senin ailen benm ailem yapmıcaksınn eşler içinde aynı şey geçerli kim değer veriorsa ona gidiceksinnn kendi ailene törelens tanımıcaksınnn yada eşin ailesine tanımıcak kim haksızlık yapıorsa iki tarafta onu objektif görecekk ancak o zman kendin aile olumuş oluyorsunn ...
ama bunu kadın yapsa erkek yapmıor erkek yapsa kadın yapmıorrr böyle bir döngü çok nadir var yapan

canımm her halukardaa doğumdan sonraya 5 haftadan fazla aktaramıorsunn max 5 hafta ... evet erken aldıranlar satını rahat edior diğer günlerinide doğumdan once kullanmış oluyorlar ama ya 40 haftada doğum yaprsan o zman 2 hafta fazla oluck :)

canım benim sen kimsenin dediğine kulak asma eğer zorlanıyorsan bırak işide bak erken doğum yapmayasın sende ben gibi Allah korusun

haklısın esmacım 2 tarafında iyi niyeti yok bizede bizimkilerde laf olsun torba dolsuna dikkat et falan bi faaliyetleri yok kızkardeşim her telefonda dolma yapıyorum diyo töbe töbe bahsetmiyim bununda canı çeker demiyo aman boşver herkez ne hali varsa görsün

aynı benim gibisin cnm sende yaa.. bu eve taşınmadan yani 1 hafta önce kardeşimi aradım ne olur dedim bak eşimin tarafı için onlar yardıma geliyor nolur sende gel dedim beni mahçup etme dedim. bırak gelmeyi taşındım 2 hafta geçti bir kez telefon açıp sormadı bile abla naptın diye.. eşime karşıda mahçup oldum benim eşim kardeşimi 2 sene dersaneye gönderdi öss için. beni sevmese de hiç değilse eniştesinin hatırına gelip yardım ediyor gibi gözükseydi

güzelim ya bu devirde kim kime iyilik yapıyor ne iyi eşin dersaneye göndermiş allah razı olsun vallahi kardeşin kıymet bilmez biriymiş canım benim:teselli:

ben de eşime karşı çok çok mahcubiyet yaşadım sürekli ailemi savundum eşim gösterdi gördüğümü bile red ettim eşimi kırdım çok zaman ama bir de görseniz eşim aileme nasıl düşkün nasıl hürmetli ailem beni yok sayıyor ama eşimin yaptıklarını nasıl görmezden geliyorlar el oğludur bgn birşey demezse yarın der diye de hiç düşünmüyorlar

Yakamozcum 139 a gitmek için taa hemşire istasyonun oradan geçmek gerekiyor sanırım..kesin yakalanırım senin yürüme iznin var mı ?

Yakamoz canım sen neden hastanede yatıyosun.
Belki yazmışsındır ama bana denk gelmedi galiba bilmiyorumkismile

Canım 10günndür hastanedeyim bende gebelik koleztazı diyorlar bu hastalığa karaciğer enzimlerimi yükseltiyor hamilelik dahada yükselirse bebeği almak zorunda kalcaklar bu yüzden gözlem altındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…