bende uyuyabilirsem eğer hep kabuslar görüyorum netten okuduum kadarıyla bu haftalarda garip rüyalar görülebiliyomuş yine hormonlarla alakalı bi durum sanırım:bbo:
fulikçim ben bu hormonları keşke erkekler hamile kalsaydı eşim ben taşırım 9 ay bebeği anma sen doğurursun diyor kendini kestiremezmiş
sevtapcım dün yazdığını kaçırmışım okuyamadım
kızlar bende çok değişik rüyalar görüyorum ama ben nette okudum tuhaf rüyalar görmemiz normalmiş korkmayın yani olurmu
bende mutfağı topladım geldim ama ayakta duramıyom çok yoruluyorum
nedense onların canı çok tatlı oluyo benim eşim asla taşıyamazdı heralde çok paniktir ve evhamlıdır olduğu yerden kıpırdayamazdı heralde:):):):):):): bi an için hayal ettimde:roflol:
evet aslında canım biz erkeklerden daha sabırlı ve dayanıklıyız benim eşim pek nazlıdır zaten hiç kahrı çekilmezdi hamile olsa
sevtapcım dün yazdığını kaçırmışım okuyamadım
kızlar bende çok değişik rüyalar görüyorum ama ben nette okudum tuhaf rüyalar görmemiz normalmiş korkmayın yani olurmu
bende mutfağı topladım geldim ama ayakta duramıyom çok yoruluyorum
eet canım katılıyorum sana
kızlar birde biraz özel olucak ama eşime diyorumki sen kadın olsan ben erkek ayda bir ilşki zor olurdu herhalde okadar nazlıdır yani eşim
kızlar birde biraz özel olucak ama eşime diyorumki sen kadın olsan ben erkek ayda bir ilşki zor olurdu herhalde okadar nazlıdır yani eşim
Canım ya sanada allah kolaylık versin.erkeğin nazlısıda zordur.
Canım ya sanada allah kolaylık versin.erkeğin nazlısıda zordur.
sevmesi güzel oluyo böyle uzanıyo koltukta ay çok yorgunum diyo ay diyorum bebşim ne oldu sana böyle çok fenayım diyo sanki ben erkeğim okadın pek nazlı bu
Allah bozmasın canım eşinle ağız tadınızı.:Saruboceq:
Benimde yazık garibim gece 10 da gelir eve,yemeğini hazırlar,toplar makinaya yerleştir gece 11.30 buluyor.Anca dinlenmeye fırsatı olur.
Ama hamilelikten önce benim ilgim çoktu ona,şimdi onun karşılığını alıyormuşum öyle diyor eşim.
canım ya sende ne güzel ilgilenenler var senle tadını çıkar bak bizimle kimse ilgilenmiyo ne ana var ne baba ne kayınvalide bir koca var oda nazlı
canım sen artvindemi yaşıyosun
Yok canım istanbulda yaşıyorum.Ne yazdıysam kabul etmedi bende artvınlı yazdım kabul olduzemuszemus
Evet canım gerçekten nankörlükmü yapıyom acaba mafoldumben
Eşimin hakkını hiç ödeyemem heralde.Karnımdan eğilemiyorum saolsun çorabımı bile giydirir aşkım benim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?