2010 Temmuz Anneleri : )

bende uyuyabilirsem eğer hep kabuslar görüyorum netten okuduum kadarıyla bu haftalarda garip rüyalar görülebiliyomuş yine hormonlarla alakalı bi durum sanırım:bbo:

fulikçim ben bu hormonları keşke erkekler hamile kalsaydı eşim ben taşırım 9 ay bebeği anma sen doğurursun diyor kendini kestiremezmiş

sevtapcım dün yazdığını kaçırmışım okuyamadım

kızlar bende çok değişik rüyalar görüyorum ama ben nette okudum tuhaf rüyalar görmemiz normalmiş korkmayın yani olurmu

bende mutfağı topladım geldim ama ayakta duramıyom çok yoruluyorum

fulikçim ben bu hormonları keşke erkekler hamile kalsaydı eşim ben taşırım 9 ay bebeği anma sen doğurursun diyor kendini kestiremezmiş

nedense onların canı çok tatlı oluyo benim eşim asla taşıyamazdı heralde çok paniktir ve evhamlıdır olduğu yerden kıpırdayamazdı heralde:):):):):):): bi an için hayal ettimde:roflol:

hayatım ben 2009 temmuz annesiyim ben 36 haftalık doğum yaptım ama oğlumun küveze girmesine gerek kalmadı
ciğerleri gelişmiş benim sıpamın çok şükür :) şimdi 10 aylık oldu benimki

bu arada balık yağı hapı kullanan arkadaşlar haplarınızın kalitesini size faydası olup olmadığını öğrenmeniz için size bi yöntem öğretiyim eşim öğrenmiş bunu geçen kullandığım balık hapına uyguladık ve boşa kullandımı gördüm hemen değiştirdim ilacımı hemen anlatıyım köpük bardağa balık yağı kapsülünü iğneyle delip içini boşaltıyosunuz kapsülünüde içine atın hatta mg mı düşükse bi kaçtaneyle yapabilirsiniz üstüne kaynamış su döküp biraz bekliyosunuz eğer bardağı delerse kaliteli ve faydalıdır delmezse hiç bi işe yaramaz demekmiş

nedense onların canı çok tatlı oluyo benim eşim asla taşıyamazdı heralde çok paniktir ve evhamlıdır olduğu yerden kıpırdayamazdı heralde:):):):):):): bi an için hayal ettimde:roflol:

evet aslında canım biz erkeklerden daha sabırlı ve dayanıklıyız benim eşim pek nazlıdır zaten hiç kahrı çekilmezdi hamile olsa

sonbaharcım kötü rüya görüncede insanın oan tadı kaçıyor benim bir saat suratım asılır bende her gece film gibi ayrı bir rüya görüyorum bu arada bende taksit taksit yapıyorum işleri

Selam canım bizlerde iyi olmaya çalışıyoruzz çok şükür...
Herkesin farklı şikayteleri desene...Napalım artık bundan sonra böyle olucak..Allah bizlere sağşol sıhhat versin yeter kii..
Ne güzel çok şanslısın çok ilgililer en azındann..
[/QUOTE]

Amin canım,sağlığımız yerinde olsun bizlerinde yavrularımızında inşallah gerisi boş.

Çok şükür canım,rabbim onları başımdan eksik etmesin.Ama bazen geriliyorum işte,ilgi bile sıkıyor beni.
Kaç aydır evimde hiç birşey yapamıyorum,evimin düzeni alt üst olmuş durumda.Mutfağımda hiçbirşey koyduğum yerde değil.Dolaplarım desen aynı şekilde.
Böyle olunca geriliyor insan işte,beni arkadaşlar yanlış anlamışlardır belki hiç kıymet bilmiyor diye ama işte herkesin sıkıntıları farklı.

Canım ya sanada allah kolaylık versin.erkeğin nazlısıda zordur.

sevmesi güzel oluyo böyle uzanıyo koltukta ay çok yorgunum diyo ay diyorum bebşim ne oldu sana böyle çok fenayım diyo sanki ben erkeğim okadın pek nazlı bu

Canım ya sanada allah kolaylık versin.erkeğin nazlısıda zordur.

canım ya sende ne güzel ilgilenenler var senle tadını çıkar bak bizimle kimse ilgilenmiyo ne ana var ne baba ne kayınvalide bir koca var oda nazlı

sevmesi güzel oluyo böyle uzanıyo koltukta ay çok yorgunum diyo ay diyorum bebşim ne oldu sana böyle çok fenayım diyo sanki ben erkeğim okadın pek nazlı bu

Allah bozmasın canım eşinle ağız tadınızı.:Saruboceq:

Benimde yazık garibim gece 10 da gelir eve,yemeğini hazırlar,toplar makinaya yerleştir gece 11.30 buluyor.Anca dinlenmeye fırsatı olur.

Ama hamilelikten önce benim ilgim çoktu ona,şimdi onun karşılığını alıyormuşum öyle diyor eşim.

canım sen artvindemi yaşıyosun

canım ya sende ne güzel ilgilenenler var senle tadını çıkar bak bizimle kimse ilgilenmiyo ne ana var ne baba ne kayınvalide bir koca var oda nazlı

Evet canım gerçekten nankörlükmü yapıyom acaba mafoldumben

Eşimin hakkını hiç ödeyemem heralde.Karnımdan eğilemiyorum saolsun çorabımı bile giydirir aşkım benim ya.

Evet canım gerçekten nankörlükmü yapıyom acaba mafoldumben

Eşimin hakkını hiç ödeyemem heralde.Karnımdan eğilemiyorum saolsun çorabımı bile giydirir aşkım benim ya.

maaşallah canım ya eşine mutluluğunuz daim olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…