:roflol: ben eşime diyorum ki sen kız olsan asla evlenemezdin:roflol:
:) ama aslen oralısın sanırım bende rizeliyim eylülde falan artvindeydim de bende ilk kes gittim
maaşallah canım ya eşine mutluluğunuz daim olsun canım
Evet canım pek gidemesemde,en son 10 yıl önce gitmiştim.Beğendinmi peki,ilçelerine gitme fırsatın oldumu
kızlar merhaba,
şu doğum izinleri konusunda bilgili olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
şimdi mesele şu doktor dedi ki senin doğum 38. haftada gerçekleşir . ben çalışıyorum şu anda 31 deyim. Haftaya 32 olacam ve gidip iznimi alıcam. Bu durumda ben 35 e kadar çalışmam lazım ve aslında 40 ta doğumu gerçekleşenlere göre aynı şeyi yapmış olucam di mi ? Yani sadece 3 hafta izin kullanmış gibi olucam. Geri kalan izinlerimi doğum sonrası kullanabilicem değil mi ?
Nasıl yapmam lazım off çok karışık..
canım 35 kadar çalışırsan doğumdan sonra 8+2 olur hakkın ve 35 te ayrılmış olursunn izinee dayanabılırsen 37 de ayrılısın 8+5 olur canım zaten 37 kadar çalışabılır alırsınnn yani doğru düşündün
canım 35 kadar çalışırsan doğumdan sonra 8+2 olur hakkın ve 35 te ayrılmış olursunn izinee dayanabılırsen 37 de ayrılısın 8+5 olur canım zaten 37 kadar çalışabılır alırsınnn yani doğru düşündün
esma sen haziran ın kaçına kadar çalışmayı düşünüyodun gülüm?
benim bildiğim kadarıyla 37 de ayrılıp doğumdan sonra 8+5 kullanmak için bebeğin 40. haftada gelmesi gerekiyor. yani 37 ye kadar çalışıp 38 de doğum yaparsan 2 hafta boşa çalışmış oluyosun. hatta o yüzden bana herkes 37 ye kadar bekleme bence, her halukarda doğumdan sonra hepsini kullanamıcaksın, yanmış olacak iznin diyor. ben de o yüzden 35 te ayrılmayı düşünüyorum. ama güzel bi araştırmak lazım. ben sadece bir çok kişiden öyle duyduğum için söylüyorum. mesela bi arkadaşım 36 da ayrıldı izne ve ertesi günü erken doğum yaptı,yani yine 36.haftada. 1 ay izni yanmış oluyormuş bebek 1 ay erken geldiği için.
benim bildiğim kadarıyla 37 de ayrılıp doğumdan sonra 8+5 kullanmak için bebeğin 40. haftada gelmesi gerekiyor. yani 37 ye kadar çalışıp 38 de doğum yaparsan 2 hafta boşa çalışmış oluyosun. hatta o yüzden bana herkes 37 ye kadar bekleme bence, her halukarda doğumdan sonra hepsini kullanamıcaksın, yanmış olacak iznin diyor. ben de o yüzden 35 te ayrılmayı düşünüyorum. ama güzel bi araştırmak lazım. ben sadece bir çok kişiden öyle duyduğum için söylüyorum. mesela bi arkadaşım 36 da ayrıldı izne ve ertesi günü erken doğum yaptı,yani yine 36.haftada. 1 ay izni yanmış oluyormuş bebek 1 ay erken geldiği için.
ben işyerınde doğum seminerlerine katılıorum şekerimmm .....
istersen senide götürüyimmm valla bızım işverenlerin bana izin veresi yok gibi doğum yapacağımadan inanmıorlar en iyisi benn kendı kendime nasıl doğururm diee düşünüyorumm malum doğurur kalkarım çocuğu yatırırm bir sandlyeye ben işe devam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım belli bişe yok benm izin konumdaa
o zaman canım senin dediğine göre 40. hafta baz alınıyo istersen 38 de doğuracam ben diye 35 te de çıksan birşey farketmiyor öyle mi yani ?
istersen senide götürüyimmm valla bızım işverenlerin bana izin veresi yok gibi doğum yapacağımadan inanmıorlar en iyisi benn kendı kendime nasıl doğururm diee düşünüyorumm malum doğurur kalkarım çocuğu yatırırm bir sandlyeye ben işe devam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nedense bana da erken doğuracakmışım gibi geliyor bu kadar stres bu kadar üzüntü hamileliğimi doyası yaşatmıyor bi keyfini çıkaramadım hamileliğin
bende izne ayrılıp keyif yapayım diye düşünürken çat diye doğurucam diye korkar oldum... mafoldumben
ben artık dayanamıyorum ama annemler 1 hafta daha çalışmam için ısrar ediyorlar bizim burada ki durumu biliyorsun çok stresli ve çok yoğun dayanacak halim kalmadı yanımda hiç kimse de yok biliyorsun herşeye ben koşuşturuyorum ALLAH korusun bir şey olsa kimin haberi olacek ben buradayken ama hala beni düşünen kimsem yok :gitme:
çok hoşsun canım benim ya
canım kendini yanlış yönlendiriorsun sürekli erken doğum düşünürsen erken doğurusun hemm hamişliğin tadı şimdi çıkmaz artık çunku zor zamnları sen kendi doğurmayı isticeksinn dinlenim desen o gobıkle dinlenemıcen sıcaklar şu bu ...
erken doğuracam diye diye erken doğurmaa .... relax ol üzülmede iş için üzüldüğüne değmior çünküüü onlar 2dak sonra unutuor çalısanlar onu düşünüp duruyorr o yüzden hayırlısı de ... yok dayanamıorsan rapor al bence strese sokma kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?